Şimdi Ara

PES 2013'ün TV Reklamı Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Futbol konusunda herşeyin belli olacağı günlere çok az bir süre kalmışken Konami, Pro Evolution Soccer 2013'ün tanıtım faaliyetlerini güçlendiriyor. Konami, PES 2013'ün yeni reklam filmini yayınladı.

Yayınlanan reklama baktığımızda Konami'nin, epey ses getiren FIFA 13 reklamı kadar başarılı bir iş çıkardığını söyleyebiliriz. Bu reklamda Konami, oyuncuları keyifli bir PES partisine davet ediyor. Genelde gerçek hayattan alınmış karelerle çekilen bu reklamın bazı yerlerinde oyun içi bölümler de gösteriliyor.

• Adamların reklam tarzı bir anda fifaya benzemiş

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2013 baya keyifli ya

• dayz nerde abicim :(

• Oyun çıksın şimdi sen fifa'nın kopyasını yapmışlar dersin kesin.
    quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Adamların reklam tarzı bir anda fifaya benzemiş

• içeçek reklamı sandım futbola ve oyuna dair bişey göremedim...
  • pesden artık bu saattten sonra olsa olsa anca iyi takoz şanzımanı olur....
  • Aman Allah'ım bu ne böyle rezilkkik :( bu sene yine FİFA alacaz kesinleşti..
  • dayz yeni bölümü nerde abicim :( off

• :) olum alayınız burada üye olup şu bsc misafiri olarak pes haberlerinde çoşmak için yer arıyorsunuz resmen :) adam reklam yapmış la buradan oyunu nasıl eleştiriyorsun bu neyin kaşıntısı :) başta bazı eleştirileri ciddiye alıyordum bu sitede ama bu resmen kaşıntıdan yapılan yorumlar olmaya başladı

• Açıkçası Bu sene Hem FIFA Hem PES oynayacağım çünkü iki oyunda önceki sürümlerine göre baya gelişme göstermiş Odunken Mobilya olmuş resmen oyun FIFA yı orjinal alacağım kesin çünkü FIFA 13 şimdiye kadar gördüğüm ve oynadığım en gerçekçi Futbol oyunu.Ama PES in de 12 ye göre gözle görülür gelişme gösterdiğini tarafsız şekilde kabul edelim lütfen

• Ben fifa diyorum.

• oyun kütük gibi olmaya devam etsede reklam çok eğlenceli olmuş inşallah yeni nesil konsollarda fifaya rakip olurlar bizde bundan faydalanırız :)

• Reklamdaki kızlar güzel yanlız, beğendim :)
  • fifa 13 arti buz pateni pes 2013 tam surumde hepiniz bunu dıyeceksiniz pes 2013 keske orjınal alsaydim iş işten geçecek :D ve ben size gulcem :D

reklam dedigin boyle olur fifa gibi saçma havali clubte gecmez tam sattiracak reklam adamlar toplanıyor herseyinin kendi kurup oyuna geciyor yani takim işi boyle olur ayrica pes diyor fifaya fifa oyun boyle olur reklam boyle yapılır Konami cok uyanik bazilari anlar bunu benim gibileri fifaya mesaj demektir siz turkler az beyninizi calıstırın içerige bakmayin

Kısacasi:İllumatiyi al geri gotune sok diyor :D (silmeyin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk6688 -- 15 Eylül 2012; 21:54:11 >
  • pes herzaman fifaya bin basar hiç mi cafeye gitmediniz millet hep pes oynuyor fifa oynayanı görmedim ben
  • pes oynamaya başlamadan önce kola reklamı sandım
  • hemen arkadaşları toplayıp yarın evde turnuva yapıcaz birden istek geldi :D

• 2. demo bu sefer olmayacak sanırım, amaçları büyük ihitmal yapmaktı ama yetiştiremediler sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuk6688

fifa 13 arti buz pateni pes 2013 tam surumde hepiniz bunu dıyeceksiniz pes 2013 keske orjınal alsaydim iş işten geçecek :D ve ben size gulcem :D

reklam dedigin boyle olur fifa gibi saçma havali clubte gecmez tam sattiracak reklam adamlar toplanıyor herseyinin kendi kurup oyuna geciyor yani takim işi boyle olur ayrica pes diyor fifaya fifa oyun boyle olur reklam boyle yapılır Konami cok uyanik bazilari anlar bunu benim gibileri fifaya mesaj demektir siz turkler az beyninizi calıstırın içerige bakmayin

Kısacasi:İllumatiyi al geri gotune sok diyor :D (silmeyin)

ey Allah'ım senin bakış açın ne ya .pes fifa oynayamayanların oynudur şimdi bana burda yarım saat fifanın iyiliğini anlatmayın peste adamlar birbirine giriyor bi türkçe yapmış aman ne türkçe imla hatalarını saysan matematiğin yetmez arkadaş.Bence sen pese devam et fifada sana ihtiyaç yok ...Direk pres yapıp topu alacağına tactical defending diye bişi var.20-22 kişiyi aynı anda online oyuna bağlayabiliyor.gerçeğe çok yakın,, ama pes...adamlar robot gibi mal mal çarpışıyolar şutta yön yoktu yön ! yeni yaptılar onu paslar otomatikti onuda 1 veya 2 sene önce yaptılar.anlasana fifaya benzemeye çalışıyolar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.