Şimdi Ara

PlayDGN - Dragon Nest

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PlayDGN nedir ? Dragon Nestin private serveri exp gold drop x10 geri kalan hersey normal dragon nest ile aynı.Level cap 50dir 6 eylülde geldi hile yapan neredeyse yok oyuncu sayısıda fazla değil ama pvp ve nest yapabilcek kadar var :) Donate sisteminden bahsedersek günde 180 cc alabiliyoruz paraylada alabilmek mümkün (kontür-lira dahil).Son olarak lag durumundan bahsedersem lag oldugunu nadir gördüm server avrupada.

Sitesi:http://www.dragnest.com/

Resimler ...

PlayDGN - Dragon Nest

PlayDGN - Dragon Nest

PlayDGN - Dragon Nest

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 2 Aralık 2012; 15:28:26 >

• Orjinalini oynamak varken?

Edit:Kasmak ta çok basit SDN de. 3 günde 40 gördüm.1 45 1 40 hesaplarım var 3 hafta oldu başlayalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechno -- 18 Eylül 2012; 0:39:49 >
  • Doğrudur kasmak çok kolay seada bende oynuyorum ama lag durumu malum son günlerde düzelttilermi bilmiyorum.Avrupa serveri gelene kadar burada takılıyorum bende.
  • Bir uplayalım bakalım Malum son günlerde avrupa serveri alpha betada yakında open betaya geçecek biz 2 arkadaş burada oynuyoruz şimdilik gelmek isteyen varsa beklerim.
  • Bende indirdim clienti, avrupa sunucusu gelmeden belki biraz takilirim geceleri.
  • PlayDGN şuan bakımda v79'a yükselttiler sea ile aynı sürüme yükselmiş oldu.Oyundan bana ulaşmak isteyenler CriminaL-Baskentlee veya Firarist nicklerine pm atabilir kafanıza takılanları sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 6 Aralık 2012; 20:28:13 >
  • Oyuncu sayısındaki durum nedir acaba? Özellikle 1v1 ve round durumu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dragon Age Karakter Rehberleri ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Baya oynayan var şuanda guildimizde var 6-7 kişiyiz eu gelene kadar burdayız skypede mevcut 2-3 gün önce green dragon nest eklendi suffix II filan.Pvp yapan epey var oyunun kendi odaları respawn ve captain genelde dolu oluyo ladder ise haftalık reset günü olan cumayı cumartesiye baglayan gece ladder yapan çok oluyo.

Buda son halim

PlayDGN - Dragon Nest

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 30 Aralık 2012; 2:57:26 >
  • EU AÇILANA KADAR TAKILAYIM BEN DE.
  • Oyundan bana pm atarsan guilde alabilirim.
  • HOCAM 20:00 GİBİ ONLİNE OLABİLİR MİSİN KASMAK İÇİN TEK BAŞINA KASMAK BİRAZ UĞRAŞTIRIYOR.
    PALADIN AÇTIM BU ARADA. NORMALDE ELEMENTAL-ELESTRA OYNARIM AMA HOŞUMA GİDERSE EU'DA PALADİN'LE DEVAM EDİCEM.
  • Beyler bende sea oynuyordum lag falan yok suan ama adamda yok eger benide aranıza alırsanız gelmek isterim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: apple26

Beyler bende sea oynuyordum lag falan yok suan ama adamda yok eger benide aranıza alırsanız gelmek isterim :)

Tabiki kapımız açık yalnız şöyle bir durum olabilir biz guildde genelde skype kullanırız kullanmayanlar kendini dışlanmış gibi görebilir ilk başlarda öyledir bende yaşadım o duyguyu çünki chatı az kullanıyoruz bişey alıp satmak için sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 7 Ocak 2013; 2:07:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

quote:

Orijinalden alıntı: apple26

Beyler bende sea oynuyordum lag falan yok suan ama adamda yok eger benide aranıza alırsanız gelmek isterim :)

Tabiki kapımız açık yalnız şöyle bir durum olabilir biz guildde genelde skype kullanırız kullanmayanlar kendini dışlanmış gibi görebilir ilk başlarda öyledir bende yaşadım o duyguyu çünki chatı az kullanıyoruz bişey alıp satmak için sadece

Skype kullanabilirim ama ben konusmam :) Siz beni alın guilde gene soru falan sorabilirim :) Nickini yazarsan mesaj atabilirim :)

• Biz 2kişi oynuyoruz, 30lvl olduk 2mizde.
    aynı zamanda zaten skype'la oynuyoruz bu sebepten guilde gelebiliriz alırsanız.

Benim oyun nicki huysuz, arkadaşımın Nvidia

Görürseniz konuşalım.
  • oyunu indirmeye calıstım hata verdı oyun acıkmı sitesi daha tamamlanmamıs
  • Oyun şuan açık indirmeye çalışırken ne hatası verdi ?
  • oyunu indiriyom winzip ten çıkartırken hata veriyor olmassa SEA indirip oynarım ip türklere açıkmı bilmiyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskender000 -- 12 Ocak 2013; 8:18:55 >
  • İndiriyorum ben de eskiden oynardım amerikadakini eu gelene kadar deneyelim bakalım
  • Oyuna birşey mi oldu sitesinden indiriyordum download linki gelmedi, site çöktü herhalde şimdi oyunu yükledim launcher gelmiyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.