Şimdi Ara

A4 Tech X750F Alıcam,ne dersiniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
163
Cevap
0
Favori
14.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar..ben notebook kullanıyorum..production işindeyim ve elime oturan,hızlı ve lazer bir mouse a ihtiyacım var..arada oyunda oynarım.bu durumda ideal mouse bu oluyor sanırım..X718 yada X718F alıcaktım ama arada fazla fiyat farkı yok ve X750F lazer..ne dersiniz?yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum..

• Selam,
    Ben de X710 (1000 dpi max.) var gayet memnunum fiyatına göre gayet iyi.Anında dpi değiştirme özelliği çok hoş,oyunlarda ve photoshop tarzı doğruluk gerektiren uygulamalar arasında geçiş yapmak çok yararlı bir özellik.Oyunlarda zaten sorunsuz.Sadece farenin scroll tuşu bir süre sonra ses yapabiliyor.Onun dışında gayet memnunum ben.Mouse Rate Checker adlı programla yaptığım denemelerde yaklaşık 460-470 polling rate aldı ki gayet başarılı.Örneğin Logitech'in G5 oyun faresi de 500 polling rate( ya da USB Report Rate) de çalışıyor.Bu da A4 'ün başarısını gösteriyor.Fiyata göre performansına bakıldığında başarılı bir ürün tavsiye olunur.Bu arada x750f modelini nerede bulduğunu sorabilir miyim?Ben pek göremedim de : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soundchaser -- 10 Nisan 2006; 14:45:56 >
  • Ben de X718 almayı düşünüyordum ama tipi çok hoşuma gitmemişti.X718F veya X750F'in gelmesini bekliyordum.İkisi de hepsiburada'ya gelmiş.Fiyatları da gayet uygun görünüyor.X750F'in fiyatı 5 ytl daha pahalı X718F'den.X750F lazer olduğundan 5ytl farka değer bence.Bence X750F alabilirsin.Kolay gelsin.
    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=9149 Buradan bakabilirsiniz.
  • bende hepsiburada.com da gordum zaten:)ya bana optic ile lazer arasindaki farki aciklarmisiniz..bu konuda biraz cahilim kusura bakmayin..
  • siparişimi verdim x750f için hepsiburadaya gelmesini bekliyorum...fiyatı çok uygun geldi, oyun oynadığım için razer, g5 türü bir mouse almak istiyordum ama fiyatı yüksek geliyordu, x750 güzel bir serinin en üst modeli.. lazer tam olarak ne gibi ekstralar getiriyor bilmiyorum ama sonuçta en üst teknoloji bu sanırım.

http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=102&SCID=103&MNO=X-750F

35 ytl'yi görünce dayanamadım ve aldım, 2500 dpi olarak kullanacağımı sanmıyorum çok hassas olur heralde..
  • bende x750f var gecende aldım cok gusel bır urun tavsıye ederım tıpı harıka kendımı ferrarı kullanıyormus gıbı hıssedıyorum bırde gıcır gıcır parlıyor.tek tus ıle 3 mermı atmasıda oto. OLMAYAN tabancalarda ıse yarıyor
  • Teşekkürler arkadaşlar ben de alsam mı almasam mı kararsız kaldım açıkçası.Fiyat süper,özellikler süper ama g5 ve copperhead gibi iki büyük rakip var açıkcası.Solak olmama rağmen ele oturan fare istiyorum fakat bu a4 beni düşündürüyor açıkcası ana sebep bu neyse bakacağız artık bir çaresine.Bu arada RS için Laser teknolojisini anlatan bir döküman buldum.Logitech'in sitesinden umarım faydalı olur.
    http://assets.logitech.com/logitechpress/index.cfm?template=node&node=1222

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a4 Tech x7 Mause Sorun !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tipi güzel, bazı yorumlarda yazdığı gibi pekte ufak değil..dpi tek tuşla değiştiriliyor, ve scrollun ışığından anlıyorsunuz kaç dpi'da olduğunu...siyah + krom, sitedeki resimleri gördüğümde grisi daha güzel gelmişti siyahtan ama siyahı da güzel..kablosu bayağı bi ince ve uzun..x-7 jump olayı var programında onda güzel ayarlar olduğunu düşünüyorum..

tavsiye ederim arkadaşlar, güzel mouse...
  • bende bugun aldıma arkadaslar gercekten cok guzel mause hemde 35 milyon digerleri gibi 100-150 milyon degil..
  • hepsiburada.com'dan 1 hafta önce almıştım. ürün f\p olarak muhteşem ama yüksek dpi'ye bakarak aldanmayın. 2000-2500 dpi'de aleti kullanmak at koşturmaktan farksız:) tek tıkla 3 tık olayı sadece oyunlarda değil masaüstünde de çok işe yarıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retlokisnon -- 19 Nisan 2006; 20:35:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: retlokisnon

hepsiburada.com'dan 1 hafta önce almıştım. ürün f\p olarak muhteşem ama yüksek dpi'ye bakarak aldanmayın. 2000-2500 dpi'de aleti kullanmak at koşturmaktan farksız:) tek tıkla 3 tık olayı sadece oyunlarda değil masaüstünde de çok işe yarıyo

Valla tek tık - 3 tık olayına yorum yapamicam da, ilk belirttiğin kısıma aynen katılıyorum. 2000 dpi'da ekranda 4-5 tur atıyorsunuz, kullanım amacınızı belirlemeden "dpi ı yüksek olan mouse iyidir" yorumlarına aldanmayın...
  • En sonunda ben de aldım bugün elime geçti.X710'a göre gerçekten fark var.Özellikle tutuş x710 da olmayan kumaşımsı tutma yeri gerçekten iyi düşünülmüş ve tıklamalarda verdiği his biraz daha farklı.Sonuç olarak fiyatını hakeden gerçekten iyi bir fare.Fakat 2500 dpi herkese göre değil.Bana 1000dpi yetmediği için bu fareyi aldım.Eğer size dpi gerekli değilse bir alt modellerini de deneyebilirsiniz.3 tık olayı ise gerçekten kullanışlı bir özellik.Masaüstünde büyük rahatlık sağlıyor.Alıcaklara tavsiye olunur.
  • Pfff böle yazıyosunuz bende bu mouse'den almak istiyorum bir kaç gündür yav
  • al tabi ben çok memnunum ama benim gibi kullananlara bişey soracam, sizce de mouse kablolu bir mouse için biraz ağır değil mi? bana sanki arka tarafına ağırlık koyulmuş gibi geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmcol

al tabi ben çok memnunum ama benim gibi kullananlara bişey soracam, sizce de mouse kablolu bir mouse için biraz ağır değil mi? bana sanki arka tarafına ağırlık koyulmuş gibi geldi

bence cok hassas bir mause oldugu icin bilerek yapmıslar kaymalar olmasın diye..
  • quote:

al tabi ben çok memnunum ama benim gibi kullananlara bişey soracam, sizce de mouse kablolu bir mouse için biraz ağır değil mi? bana sanki arka tarafına ağırlık koyulmuş gibi geldi

kaç kilo geliyo abi ?
  • 0.23 lb demişler ama kaç gram yapar bilmiyorum.. mouse aşırı ağır değil ama kablolu bir mouse için ağır biraz angelksk'nın fikrine katılıyorum mouseun arka tarafındaki ağırlık kontrolü arttırıyor gerçekten..

sanırım 85 gram gibi birşey yapıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmcol -- 22 Nisan 2006; 14:26:36 >
  • quote:

mouse'un içinde 23 grlık ekstra ağırlık var içini açan bilir:)
  • dur daha bir hafta olmadı alalı açtırma meraktan..
  • arkadaşlar bugün bende hepsiburadan sipariş verdim kargoya vermişler heralde yarına gelir
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.