Şimdi Ara

iphone restore sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
5.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar ben babamdan aldığım iphoneu tüm içerik ve verileri sil tuşuna bastım sonra telefon kilitlendi ve elma simgesinde kaldı açılmadı daha sonra restore etmek için bilgisayara bağladım ama bu sefer itunese bağlanmıyor sorun şu ''bir iphone bulundu ama kimliği tam olarak belirlenemedi lütfen iphonun bağlantısını kesip yeniden bağlayın ve daha sonra yeniden deneyin bilinmeyen bir hata oluştu (2005) yardım edin lütfen kaldı böle telefon...

iPhone Restore Sorunu ve Çözümleri

iPhone restore işlemi, cihazınızı orijinal fabrika ayarlarına döndürerek hataları gidermek için kullanılır. Ancak, bazı durumlarda iPhone restore hatasıyla karşılaşabilirsiniz.

iPhone Restore Hatasının Nedenleri

• Bozuk yazılım veya donanım
    • Yetersiz depolama alanı
    • Bağlantı sorunları
    • Uygunsuz şifre veya parolayı girme
    • Apple sunucularındaki kesintiler

iPhone Restore Hatası Çözümleri

1. Cihazınızı Yeniden Başlatın: iPhone'unuzu yeniden başlatmak, küçük hataları gidermeye yardımcı olabilir.

2. iTunes'un En Son Sürümünü Kullanın: Eski bir iTunes sürümü kullanıyorsanız, güncelleyin.

3. Yeterli Depolama Alanı Sağlayın: Restore işlemi için yeterli depolama alanına sahip olduğunuzdan emin olun.

4. Kurtarma Modunu Kullanın: Kurtarma modu, iPhone'unuzu restore etmek için bilgisayara bağlamanıza olanak tanır. Cihazınızı kurtarma moduna almak için şu adımları izleyin:

• iPhone 8 ve sonraki modeller: Sesi Aç düğmesine basın ve bırakın, ardından Sesi Kıs düğmesine basın ve bırakın. Güç düğmesini, kurtarma modu ekranı görünene kadar basılı tutun.
    • iPhone 7 ve iPhone 7 Plus: Sesi Kıs düğmesini basılı tutun ve ardından Güç düğmesine basın. Kurtarma modu ekranı görünene kadar düğmeleri basılı tutun.
    • iPhone 6s ve önceki modeller: Güç düğmesini ve Ana Ekran düğmesini aynı anda basılı tutun. Kurtarma modu ekranı görünene kadar düğmeleri basılı tutun.

5. DFU Modunu Kullanın: DFU (Aygıt Yazılımı Güncelleme) modu, iPhone'unuzu daha derin bir düzeyde restore etmenize olanak tanır. DFU moduna girmek için şu adımları izleyin:

• Cihazınızı bilgisayara bağlayın ve iTunes'u açın.
    • iPhone'unuzu kapatın.
    • iPhone 8 ve sonraki modeller: Sesi Aç düğmesine basın ve bırakın, ardından Sesi Kıs düğmesine basın ve bırakın. Güç düğmesini, cihazınız ekranda Apple logosunu görene kadar basılı tutun. Apple logosu göründükten sonra Sesi Kıs düğmesini basılı tutun. iTunes'da kurtarma modu ekranı görünene kadar Sesi Kıs düğmesini basılı tutmaya devam edin.
    • iPhone 7 ve iPhone 7 Plus: Sesi Kıs düğmesini basılı tutun ve ardından Güç düğmesine basın. Apple logosu göründükten sonra Sesi Kıs düğmesini basılı tutun. iTunes'da kurtarma modu ekranı görünene kadar Sesi Kıs düğmesini basılı tutmaya devam edin.
    • iPhone 6s ve önceki modeller: Güç düğmesini ve Ana Ekran düğmesini aynı anda basılı tutun. Apple logosu göründükten sonra Ana Ekran düğmesini basılı tutun. iTunes'da kurtarma modu ekranı görünene kadar Ana Ekran düğmesini basılı tutmaya devam edin.

6. Apple Desteğine Başvurun: Yukarıdaki çözümler işe yaramazsa, Apple Desteği ile iletişime geçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: zajc

mrb arkadaşlar ben babamdan aldığım iphoneu tüm içerik ve verileri sil tuşuna bastım sonra telefon kilitlendi ve elma simgesinde kaldı açılmadı daha sonra restore etmek için bilgisayara bağladım ama bu sefer itunese bağlanmıyor sorun şu ''bir iphone bulundu ama kimliği tam olarak belirlenemedi lütfen iphonun bağlantısını kesip yeniden bağlayın ve daha sonra yeniden deneyin bilinmeyen bir hata oluştu (2005) yardım edin lütfen kaldı böle telefon...

** ÇÖZÜM **

-) Cihazı DFU Moda Alın. DFU MODA ALMA
    -)iTunes ve tinyumbrella açıksa kapatın sonra wİndows/system/host etc dosyasini acin not defteriyle ordan 78,204 gİbİsİnden sonununda gps.apple.com yazan adresi ve alintnda 127.0.0.1 yazan adresin silip kaydedin sonra iTunesi acin yazilimi yÜkleyİn

Hocam farklı bir forumdan böyle bir bilgi buldum, umarım işinize yarar.

• bilgisayar sağ tık, yönet, hizmetler ve uygulamalar, uygulamalar ipad servisi ni durdurup açın düzelir.

Orijinalden alıntı: erkange

bilgisayar sağ tık, yönet, hizmetler ve uygulamalar, uygulamalar ipad servisi ni durdurup açın düzelir.

Evet düzeldi teşekkürler
  • Arkadaşlar konu açtım cevap alamadım, konu altına yazdım yine cevap alamadım. Sorunum şu: 4s 5.1.1 sürümünden restore yaparak 6.1 sürümüne geçtim itunes kullanarak. Bundan önce bir yedekleme yapmıştım sorunsuz şekilde. Fakat 6.1 yüklendiğinden yedeklemeden geri yüklemeyi denediğimde "itunes could not restore the iphone "name" because an error occured." hatası alıyorum. Hatanın herhangi bir kodu yok sadece bu uyarı çıkıyor ve telefon yeniden başlıyor. Ayrıca sadece son yüklediğim yedek değil ondan öncekilerde de aynı hatayı alıyorum. Bir kaç defa tekrar restore yaparak tekrar denedim ama sonuç aynı. Bu konu hakkında bilgi olsan varsa paylaşırsa tadından yenmez.
  • arkadaslar ben yeni iphone 3gs aldım ancak iphone la ilgili hiç bişey bilmiyorum. bi arkadasım bana sürümü güncellememi önerdi . ios 6 güncelledm ancak etkinleştirme hatası çıktı. bende ıtunes da restore etmeye çalışyorum sabahtan beri ancak restore sekmesi gözükmüyor . aygıtlar bölümünde ıphone ismi var ama içeriği boş lütfen biri yardım etsin Allah askına !!!
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.