Şimdi Ara

World Play İnternet alışverişine %10 Puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
6
Favori
12.612
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Play'in facebook sayfasından kampanyaya katıldığınızda 100 tl üzeri tüm internet alışverişlerinize %10 world puan verilecektir.

Facebook Play kampanya linki :https://www.facebook.com/YapiKrediPlay/app_402232063166272

++Verticall arkadaşımız M.H teyit ettirmiş: Bu kampanya D&R 15 lira puan kampanyası ile birleşiyormuş.Bu da güzel bir haber :)

+Sanal kart ile yapacağınız alışverişler geçerlidir.
    + Yurtdışı alışverişleri de geçerlidir.( cartok arkdaşımız M.H'ye teyit ettirmiş.)
    +Verilen puanlar geri alınmayacak (En güzeli de bu)

KATILIM KOŞULLARI

· Katılımcılar uygulamaya; ad, soyad, cep telefonu ve kart numarasının son 6 hanesi bilgilerini vererek katılırlar.
    · Kampanyaya Play kredi kartı olanlar katılabilir.
    · Ödülün yüklenebilmesi için puan yüklemesinin yapıldığı gün itibariyle en az 1 adet kullanıma açık kredi kartı olması gerekmektedir.
    · Ticari banka kartları, puan kullanılarak yapılan alışverişler, nakit çekim işlemleri, iadeler ve internet harcamaları kampanyaya dâhil edilmez.
    · Başka bankaların POS’larından geçen işlemler de dâhildir.
    · Puanlar geri alınmayacaktır.
    · Bir kişi aynı kampanya için birden fazla puan kazanamaz.
    · Uygulama Facebook tarafından geliştirilmediği gibi yarışmanın düzenlenmesinde Facebook sponsorluğu, desteği bulunmamaktadır. Uygulama Facebook idaresi altında da değildir.
    · Yapı ve Kredi Bankası A.Ş ve Netfork, uygulamaya katılım sırasında oluşabilecek teknik aksaklıklardan dolayı sorumlu tutulamayacaktır.
    · Katılımcılar, uygulamaya katılım için gerekli olan üyelik bilgilerini yalnızca Facebook ile değil, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş ve Netfork ile de paylaşmakta olduğunu kabul etmektedir.
    · Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır.

KAMPANYA KOŞULLARI

· 14 - 30 Eylül tarihleri arasında Play kartlar ile yapılacak tek seferde 100 TL ve üzeri tüm internet alışverişlerine %10 puan hediye edilecektir.
    · Kampanyaya Play kredi kartları dahildir.
    · Müşteri bazında en fazla 30 TL değerinde puan kazanılabilmektedir.
    · Kampanyadan kazanılan puanlar 6 Ekim 2012 gününe kadar kartlara yansıyacaktır.
    · Ödülün yüklenebilmesi için puan yüklemesinin yapıldığı gün itibariyle en az 1 adet kullanıma açık kredi kartı olması gerekmektedir.
    · Ticari kartlar, puan kullanılarak yapılan alışverişler, nakit çekim işlemleri ve iadeler kampanyaya dahil edilmeyecektir.
    · Başka bankaların POS’larından geçen işlemler de dâhildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dboz -- 16 Eylül 2012; 20:59:57 >

• hepsiburada 50 tl ile birleşirse bayagı iyi fırsat. 500 tl ye 80 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmm1983

hepsiburada 50 tl ile birleşirse bayagı iyi fırsat. 500 tl ye 80 tl

Çok iyi kampanya gerçekten. Ben kampanyaya katıldım ama yine de emin olmak için nasıl sorgulayabilirim kampanyaya dahil oldum mu diye:)) Çok güzel fırsat kaçırmak istemem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmm1983

hepsiburada 50 tl ile birleşirse bayagı iyi fırsat. 500 tl ye 80 tl

ben çekte bekliyorum okullar açılırken vs

o zaman tadından yinmez
  • Bende kaç gündür hb nin cek kampanyası yapmasını bekliyorum. üzerine bir de cek kampanyası başlarsa süper olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtdısı alışverislerinde geçerlimidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.facebook.com/YapiKrediPlay/app_402232063166272

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 14 Eylül 2012; 16:45:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu vesileyle adios'tan play'e bi geçeyim :) Geçenki kampayayı da kaçırdım adios olduğum için.
  • adios sayfasında şöyle bişey okudum

süreli puanlar aktarılamıyor diye

bende iki kartta var adios ve play

kendi adıma

ben playle alınca hbden bunları aktaramayacakmıyım şimdi adiosa
  • https://www.facebook.com/YapiKrediPlay

Kampanyaya kayıt olduk ama en azından sms ile doğrulamak için bildirim yapsalardı iyiydi.
  • Güzel kampanya
  • Arkadaşlar bu adiostan playe geçiş konusunda: şu an bir adios bir premium kartım var, şu an itibariyle internet bankacılığından adiosumu playe çevirsem ardından kart numarası değişmeyeceğinden aynı kart nosuyla facebuka kayıt olsam hepsiburadan alışverişimi yapsam; 1) sonra tekrar hemen adosa geçsem 50+30 ouanların yüklenmesi naıl olucak? 2) tekrar adiosa geçmesem ne olur? ve ya 3. uygulama şekli ne olmalı? SELAMLAR.
  • Sanal kart gecerli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heycan

yurtdısı alışverislerinde geçerlimidir

MH ne teyit ettirdim geçerliymiş.

quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Sanal kart gecerli mi?

MH aradı bu da geçerliymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartok -- 14 Eylül 2012; 18:17:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dboz

Play'in facebook sayfasından kampanyaya katıldığınızda 100 tl üzeri tüm internet alışverişlerinize %10 world puan verilecektir. Güzel bir kampanya olmuş. İşte kampanya detayları:
    KATILIM KOŞULLARI

· Ticari banka kartları, puan kullanılarak yapılan alışverişler, nakit çekim işlemleri, iadeler ve internet harcamaları kampanyaya dâhil edilmez.

1-play kart ile harcama yaptıktan sonra kart tipi değiştirilsede puan yüklenir.
    2-internet alışverişi kampanyasına, internet harcamaları dahil edilmiyor.

Yanlışmı anlamışım acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halimselim -- 14 Eylül 2012; 18:25:26 >

• opetin web sitesinden yakit alimi yapilirsa puan kazanilabilirmi. eger kazanilabilirse %15 indirimle akaryakit alinmis olur.
  • taksitli alışverişler dahil olmuyor mu şimdi ?
  • Yurtdışı alışverişlerde geçerli mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunta-kinte

quote:

Orijinalden alıntı: dboz

Play'in facebook sayfasından kampanyaya katıldığınızda 100 tl üzeri tüm internet alışverişlerinize %10 world puan verilecektir. Güzel bir kampanya olmuş. İşte kampanya detayları:
    KATILIM KOŞULLARI

1-play kart ile harcama yaptıktan sonra kart tipi değiştirilsede puan yüklenir.
    2-internet alışverişi kampanyasına, internet harcamaları dahil edilmiyor.

Yanlışmı anlamışım acaba?

Acaba ne demek istemişler bende anlayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: lagaluganet

taksitli alışverişler dahil olmuyor mu şimdi ?

+1 bunu merak ediyorum. Tamda kulaklık alacaktim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.