Şimdi Ara

Wallpaper yüklerken diğer wallpeper siliniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şimdi benim telefonumda Fenerbahçe arkaplanı vardı.İnternetten güzel bir wallpaper buldum ve onu yüklemek istedim.Klasör açtım ve iTunes'den telefona attım.Ondan sonra telefonumdaki Fenerbahçe wallpaper'ı durmasına rağmen Fotoğraf Kütüphanesi'nden silinmişti.Birden fazla wallpaperı telefonumuzda tutmanın bir yolu yok mudur ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rockpierce

    Arkadaşlar şimdi benim telefonumda Fenerbahçe arkaplanı vardı.İnternetten güzel bir wallpaper buldum ve onu yüklemek istedim.Klasör açtım ve iTunes'den telefona attım.Ondan sonra telefonumdaki Fenerbahçe wallpaper'ı durmasına rağmen Fotoğraf Kütüphanesi'nden silinmişti.Birden fazla wallpaperı telefonumuzda tutmanın bir yolu yok mudur ?

    yukari diyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu anlayan ya.
  • Aynı durum zilsesinde de oluyor.Öncekini silmeden yüklememe izin vermiyor.Yardım edin lütfen.
  • Merhabalar,

    O bahsertiginiz walpaper sorununu bende yasadim soyle ki, ekstradan iPhone'umun icine attigim bir goruntuyu duvar kagidi yaptim diyelim. Sonra tekrar walpaper atmam gerekti diyelim, su an duvar kagidi olan fotograf pc nizden senkronize ettiginiz icin siliniyor. Sahsen bende oyle mesela iPhone-Retina diye bir klasor var duvar kagitlarim ondadir ve begendiklerimi onun icinde saklarim. Surekli oradan senkronize ederim. Senkronize ederken ekstradan o fotograf duvar kagidi ise senkronize ederken silinir. Ben ina soyle bir sey yaptim tam senkron ederken orjinal iOS duvar kagitlarindan birini koyuyorum sikinti olmuyor.

    Mobilim biraz uzun oldu sanirim kusura bakmayin zil sesi konusunda yardimci olamayacagim ama kuvvetle muhtemel oda bu sebepten oturudur.

    Iyi aksamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrı ayrı klasörlerden yüklemeyeceksin hepsini aynı klasöre koyup yükleyeceksin yoksa telefonda olup klasörde olmayan resimler telefondan silinir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.