Şimdi Ara

Ninja Gaiden 3'ün WiiU Sürümü İçin Ayane Onaylandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Wii U'nun tablet özellikleriyle tekrardan bu konsola hazırlanan Ninja Gaiden 3: Razor's Edge için oyunun hayranlarının yakından tanıyacağı bir karakter onaylandı; Ayane!
        
       Oyunda oynanabilir olacağı kesinleşen mor saçlı güzel ninja, hızlı kombolar üzerindeki hünerlerini sergileyecek. Tecmo Koei, Ayane'nin oyun içi görüntülerinden oluşan birkaç görseli de gözler önüne serdi.
     
        İçinde oyun için çıkışını yapmış tüm içerikler ile beraber birçok yenilik ile sunulacak Ninja Gaiden 3: Razor's Edge, geliştirilmiş yapay zeka ve dokunmatik tablet özellikleriyle hızlı aksiyon severlerin gönlünü çelebilecek bir yapım.
     








  • WiiU için yapılan NG3'de herşeyi eklediler kol bacak kopuyo fazladan süper ve silahlar var üstüne karakterde eklediler kimbilir daha neler vardır PS3 ve Xbox360 için çıkan NG3'de hiç bişe yok WiiU sürümünden sonra diğer konsollara Ninja Gaiden Sigma 3 adında tekrardan çıkartırlar en başından beride böyle planlamışlardır zaten bi çok sietde PS^ve Xbox360 için NGSigma3 yapılıyo düz NG3 almatın diyolardı

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Düzünüde alırım,sigmasınıda.Ninja Gaiden kendi tarzının en iyi oyunlarından biri.Ng3 biraz sacmaladı ama zamanla toparlayacaklar artık bekliycez.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.