Şimdi Ara

yaşanmış olaylar zinciri (aşk-komedi-aksiyon)(hikaye devam ediyor!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşla bara gittik,saat 5 gibi çıktık,yolda yürümeye başladık. yolda yürüyoruz,bi baktık 2 tane kız gidiyor ama öyle açıkta giyinmemişler normaller,arada dönüp bakıyor kızın biri bana. arkadaşa dedim gel takip edelim.kızlar önde biz arkada gidiyoruz ama nereye gittiğimizide bilmiyoruz kafalar güzel. kızlar sokaktan döndü biz biraz geride kalmıştık,köşeyi bi döndük 5-6 kişi durdurdu bizi.diyarbakırlılarmış.kızlar dedi " evet bunlarr" dedi. ben arkadaşa bakıyorum arkadaş bana bakıyor. dedim "noldu birader hayırdır". bana dedi yok işte kızları takip ediyormuşuz filan. dedim yok öyle birşey evimize gidiyoz. bana dedi " evin nerde lan senin". artık baktım dayak yiyeceğimiz kesin bari atar yapalımda kuru kuru yemiyelim dayağı dedim " sanane lan sen kimsin sanamı sorcam laaan(uzattım evet burda)". ordan elemanın biri geldi arkadaşla benim koluma girdi ileri doğru götürdü. dedi " bakın gençler birazdan emanetler çekilir kurşun yağdırırsınız birbirinize,kendinize yazık etmeyin fazla uzatmayın gidin ben halledicem hadi" dedi. ben adama dedim " abi ne silahı ne mermisi ne diyon sen " adam yüzüme baktı hadi dedi biz hemen ağır adımlarla yürüyor gibi yaptık ama aslında yusuf yusuf cebimde bi kelebek vardı ona güveniyodum ama adam silah filan diyince tırstım. neyse devam ettik sahile doğru çıktık yalova,yürüyoruz. şansa bi baktık yine aynı kızlar dedim arkadaşa bu sefer bitiriyoruz işi. kızları yine uzaktan takip ediyoz,kız yine bana bakıp duruyor,kafalar güzel olmasa takip etmezdik herhalde bi baktık yaşlı bi amca kızlara sardı,içkiliydi o da galiba. kızları rahatsız ediyo belli ama. hemen arkadaşla koştuk,amcayı ittim dedim " amca kızlar bizimle hayırdır ? ". amca dedi " pardon genşler rahatsızlık verdim affola". amca tam giderken kız amcanın koluna girdi,kıza git bırak lan amcanın kolunu diyom bırakmıyo. kızı amcadan çekip alıyorum kız yine yapışıyo amcaya.sonra ileriden bi baktık diyarbakırlılar.

devamı istenirse anlatıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiCreAM -- 12 Eylül 2012; 21:15:52 >

• Ahaha:D CSB olsada merak ettim devam anlatmaya
  • varmı başka yorumu olan kötümü
  • orada adama sus ve yalovaya devam et demeliydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel gidiyordu ama bir hikayenin yarıda kesilmesinden hiç hoşlanmam bu yüzden ben hayır diyorum.
  • Anlat devamini

• baktık diyarbakırlılar. sabahın erken saatlerinde sarhoşlar genellikle sahilde uyuya kalırlar çimlerin yada kumların üzerinde,poliste sürekli devriye atar bu bölgede.polis bana doğru bakınca diyarbakırlıları işaret ettim.polis durdu bana el kol yaptı,dedim " abi kıza asılıyorlar yazıktır günahtır". polis hemen indi diyarbakırlıları çevirdi kimlik gbt filan biz kızları takibe devam. kızlar ara sokağa girdiler sahilden çıkıp,sonra kayboldular.oysa ki evleri o sokaktaymış.bizde kızlar nereye gitti diyoruz.kız pencereden baktı,bize bakıyor pencere kapalı,arkadan kıza birisi bir koydu kafasına,kızın kafa camın diğer tarafından çıktı.meğersem abisiymiş.çekti silahı bize ateş ediyor. ben dedim " lan noluyorrrrrrrr ha****** ". kaçarken köşeyi bi döndük diyarbakırlılar,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: senvo1

orada adama sus ve yalovaya devam et demeliydin

• diyarbakırlılar baktı bize,birden kurşun yağdırmaya başladılar. ben hemen kapısı açık bir binaya girdim ama arkadaşım benim kadar şanslı değildi. oracıkta yığılı verdi yere.hemen kaçtı diyarbakırlılar ve o an yağmur yağmaya başladı. yağmurun altından koştum arkadaşımın yanına,çok acı çekiyordu.kurşun içeri kadar girmişti.çıkardım kelebeği yarayı deşmeye,kurşunu çıkarmaya çabaladım.ve kurşunu çıkarmıştım.o sırada polis siren sesleri.arkadaşımı aldım sırtıma koşarak o bölgeden uzaklaşmaya başladım.o sırada telefonum çalıyordu ve telefonum müzik sesi buydu ;

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=0uW70MFOrvQ&feature=player_embedded#!]

devamı geliyor
  • anlat bakalım
  • hızlıca arkadaşım sırtımda,yağmur yağarken bilmediğim sokaklarda gidiyordum ve arkadaşım yaralıydı. dinlenmek için durdum,arkadaşımı yere yatırdım. baygındı.durup ağlamaya başladım,kızlar,diyarbakırlılar,polisler,bar,içki...her şey boştu aslında arkadaşım öldükten sonra. ve bir ses duydum.bana doğru seslenen bir bayandı. el işareti yapıyordu gel gel diyerek. bu bir mucize olmalıydı.arkadaşımı hemen aldım sırtıma,eve doğru koştum,otomatiğe basıp kapıyı açtı kız.eve girer girmez hemen bir yatağın üzerine yatırdım arkadaşımı.kız galiba doktordu.hemen bir malzeme çantası getirip yarayı tedavi etmeye başladı.ben daha fazla dayanamıyıp odadan çıktım ve hüngür hüngür ağlıyordum...

evin içinde şu ses yankılanıyordu ;

aradan 1 saat geçtikten sonra kız yanıma geldi,bana "hoşgeldin" dedi gülümseyerek . "merhaba" dedim şaşırmış bir şekilde. kıza rahatsızlık verdiğimizi ve çok minnettar olduğumu kaç kere söylediğimi,teşekkürleri kaç kere ettiğimi bilmiyorum.sıcak 2 tane kahve getirdi ve karşılıklı içtik.kız güzeldi...galiba söylemeye utanıyorum ama ondan hoşlanmıştım.galiba aşık oldum....

devamı geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiCreAM -- 12 Eylül 2012; 21:11:58 >

• Kelebekle amelıyat edıyor adam helal olsun

• kahvelerimizi içtikten sonra bana "uyumak istermisin" diye sordu. bende şaşkın bir şekilde evet cevabını verdim. bana bir yastık ve pike getirdi.daha sonra "iyi uykular" dedi ve bende " teşekkür ederim şey, ismin neydi ?" dedim. kız durup gözlerime baktı ve "ben melek,tanıştığıma memnun oldum erdinç" dedi. ismimi biliyordu,nereden bilebilirdi ki ? kız kapıyı çekip gitti. bu düşünceler içinde uykuya daldım...

--

gözlerimi açtım.saate baktım ve saat akşam 8'di. alarmım ötüyordu iş mesai saati bitişi.yavaşça doğruldum.hoş bir müzik vardı evin içinde.oturma odasına gittiğimde televizyonun açık olduğunu gördüm. arkadaşım murat televizyon izliyordu,yatağından kalkmıştı,bu iyi birşeydi.onunla uzun bir süre muhabbet ettikten sonra kız içeri girdi.ben görmedim ama murat eli ile işaret etti kızı.göz göze geldik yine.bana "nasılsın erdinç" dedi gülümseyerek. "ama ismimi nerden biliyorsun sen?" diye sordum. kız ise dün arkadaşım murat ın benim iyi olup olmadığımı sorduğu sırada öğrendiğini söyledi.arkadaşlık böyle birşeydi işte kız yemek odasını işaret ederek "yemek hazır hadi" dedi. murat'a yardım ederek yemek odasına ulaştık. gerçekten nefis yemekler vardı. yemeği yerken melek e bunu kimlerin yaptığından bahsettim. intikamını almam gerektiğini belirttim ve bana yardımcı olmasını istedim....

devamı geliyor.

• Fena gitmiyordun basta action ver biraz artik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok iyi dewam.

• melek bana bu konuyu yemek başındayken konuşmamızın doğru olmayacağını söyledi.yemek bittikten sonra murat uykuya daldı ve o yatağındayken balkona çıkıp melek ile birlikte birer sigara yaktık.bana kimin yaptığını sordu.bende olayı anlattım.bana boşanmış eşinin eskiden polis olduğunu,bu tür pislikleri iyi bildiğini söyledi.hergün takılıyorlarmış bizi durdurdukları sokakta.kevser sokak.ancak daha saat erkendi.10 bile olmamıştı ama 3-4 gibi kevser sokağa gidiyorlar diyarbakırlılar. madem intikam alıcam,bana silah lazımdı.melek eski eşine ait olduğunu söylediği bir 9mm çıkardı ve bana doğru uzattı.işimi görebileceğim bir silahtı.mermi yoktu,gidip mermi almalıydım.bu saatte açık dükkan bulamazdım herhalde.
    bugün silaha ihtiyacım yoktu aslında.gidip sadece kaç kişi olduklarını,evlerinin nerede olduğunu bulsam yeterdi.saat daha erken,saat 2 gibi çıksam yeterliydi,biraz dinlenmeliyim...

bir daha ki bölüm çok heyecanlı beyler

• kizin direk silahi vermesi sacma olmus.

• devamı yarın beyler,sabah yazıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.