Şimdi Ara

Samsung 1TB M3 2.5' Usb 2.0/3.0[184TL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
1
Favori
16.352
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung 500 GB M3 2.5" Usb 2.0/3.0 Disk[114TL]
    NORMAL FİYATI 139 TL 25 TL ÜYELİK İNDİRİMİ YAPIYOR (200 tl alt limit koymuşlar yeni duydum)
    http://www.hizlial.com/u30.031.1271.0094/samsung-500-gb-m3-25-usb-2030-disk-stshx-m500tcb
    Samsung 1TB M3 2.5" Usb 2.0/3.0;
    184 tl puanla
    http://www.hizlial.com/u30.031.1271.0093/samsung-1tb-m3-25-usb-2030-disk-stshx-m101tcb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mathematician0 -- 12 Eylül 2012; 23:04:06 >

• iniyo iniyo fiyatlar sakin olun
    bekleyin biraz daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

iniyo iniyo fiyatlar sakin olun
    bekleyin biraz daha

evet ya 1 ay önce bi indirime girdi toshibanı ki 25 tl puan ile 160 tl düştü diye almıştım şimdi bu fiyatları görünce içim gidiyor :(((
  • Yalnız arkadaşlar; bunu bir pre-order, yani bir ön sipariş olarak algılayın.
    Gönderim işlemi 3-4 hafta sonra yapılacaktır, o da şanslıysanız. Malum hızlıalıyorsunuz...
  • 25TL üyelik indirimi 200TL alt limitli değil mi? Eğer 100TL alt limitli 25TL üyelik linki varsa gönderebilir misiniz?
  • 1 TB olanı 184 tl'ye geliyor, fena kararsız kaldım. Dünyayı bilmem de bizim ülkede ne sürede ve ne kadar ucuzlayabilir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o-raiser -- 12 Eylül 2012; 22:25:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gryerg

1 TB olanı 184 tl'ye geliyor, fena kararsız kaldım. Dünyayı bilmem de bizim ülkede ne sürede ve ne kadar ucuzlayabilir acaba ?

hocam bu fiyata daha ucuzu yoktu şimdiye kadar, lazımsa kaçırma derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: gryerg

1 TB olanı 184 tl'ye geliyor, fena kararsız kaldım. Dünyayı bilmem de bizim ülkede ne sürede ve ne kadar ucuzlayabilir acaba ?

hocam bu fiyata daha ucuzu yoktu şimdiye kadar, lazımsa kaçırma derim

Bu değerli öneriye kulak verip almamak olmaz. Zaten ihtiyacım var, hem de acil olarak.

• bana mayısta lazım daha bekleyeyim ben hızlı düşecek gibi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciobassworld

bana mayısta lazım daha bekleyeyim ben hızlı düşecek gibi ...

artadabilir, dolar yükselirse diğer bütün etkenler iptal olur
  • quote:

tamam işte kardeş bu ürün tam sana göre. şimdiden ver siparişi ancak gelir...
  • 1tb yi ps3 görürmü acaba bazı usb 3.0ları görmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

iniyo iniyo fiyatlar sakin olun
    bekleyin biraz daha

Daha düşer mi dersiniz?
  • aslında espri bir yana kaçırmamak lazım. bu tarz indirimler ile yurt dışı fiyatlarına göre daha uygun oluyor fiyatlar ki hizlial o kadar da kötü değil.
    bende 1 ay önce almıştım cumartesi akşam saatlerinde sipariş verdim pazartesi öğleden sonra 4 gibi ulaştı kargo. iş yerinden arkadaşlarda aynı gün kargo ibareli ürünler aldılar 2 güne geliyor. çok ta kötülemek doğru değil.
    Bir ayda gönderen firmanın adını herkes biliyor forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bl0ck

quote:

24 saatte kargo diyor yahu. O kadar mı kandırıyor bu site insanları ? Duyuyoruz buralarda hızlıaldan (golddan) mağdur olanları ama.. Bunlar gönderene kadar fiyatlar düşmesin.
  • quote:

quote:

• 1 TB olan çok iyi fiyata geliyor, daha geçen gün Electroworld kampanyasında 199 TL'ye kapış kapış satıldı, ihtiyacı olan kaçırmasın bence.
  • quote:

Yalnız arkadaşlar; bunu bir pre-order, yani bir ön sipariş olarak algılayın.
    Gönderim işlemi 3-4 hafta sonra yapılacaktır, o da şanslıysanız. Malum hızlıalıyorsunuz...

24 saatte kargo diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

25TL üyelik indirimi 200TL alt limitli değil mi? Eğer 100TL alt limitli 25TL üyelik linki varsa gönderebilir misiniz?

200 mi çıkardılar yaw
  • Adata usb 3 500gb aldım onu iptal etsem samsung usb 3 500gb mı alsam arkadaşlar??
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.