Şimdi Ara

Bu Ürünü Nerde Bulabilirim [Steel Wool]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
11.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=steel+wool

Bu ürünlerden herhangi birini Türkiye sınırları içinde nerede bulabilirim.. Gittigidiyor, hepsiburada gibi sitelerde de aradım ama yok bulamadım.. Gören duyan varsa bir zahmet yazı versin.

• Çelik yünü diye ara, nalburlarda, yapı marketlerde hatta migrosta bile bulabilirsin.

EDIT:

Yapacağını biliyorum, sakın kendini yakma fena yakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 12 Eylül 2012; 4:37:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Çelik yünü diye ara, nalburlarda, yapı marketlerde hatta migrosta bile bulabilirsin.

EDIT:

ne yapacak
    ne işe yarıyor bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan19o7

quote:

Çelik yünü diye ara, nalburlarda, yapı marketlerde hatta migrosta bile bulabilirsin.

EDIT:

ne yapacak
    ne işe yarıyor bu

Yakıp videodaki gibi çevirip fotoğrafını çekicem.

• quote:

quote:

EDIT:

ne yapacak
    ne işe yarıyor bu

Normalde metal yüzeyleri temizlemeye, aşındırmaya vs kullanılıyor, bulaşık teli mesela.

Ama yaktığın zaman metal tutuşuyor ve hızlıca hareket ettirirsen etrafa eriyen metal saçılıyor. Özellikle fotoğrafçılıkta görsellik katar uzun pozlamayla. Kendini yakan da azımsanmayacak kadar çok.

• quote:

EDIT:

Teşekkür ederim dediğiniz gibi ariycam.. Tavsiye için de ayrıca teşekkürler
  • Ben de zor bulunan birşey sandım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çocukken yakardım 90ların başlarında. köydeki bakkaldan alırdık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain.America

Ben de zor bulunan birşey sandım

Hiçbir yerde bulamadım .. Bulsam konusunu açar mıyım?
  • quote:

quote:

quote:

EDIT:

ne yapacak
    ne işe yarıyor bu

Normalde metal yüzeyleri temizlemeye, aşındırmaya vs kullanılıyor, bulaşık teli mesela.

Ama yaktığın zaman metal tutuşuyor ve hızlıca hareket ettirirsen etrafa eriyen metal saçılıyor. Özellikle fotoğrafçılıkta görsellik katar uzun pozlamayla. Kendini yakan da azımsanmayacak kadar çok.

hatırladıgım kadarıyla siz bakırköyrde fotografcıydınız yani bu işle ugrasıyorsunuz
    googlede ne diye aratsam çelik yünü kullanılarak cekılmıs fotograf görebilirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

EDIT:

ne yapacak
    ne işe yarıyor bu

hatırladıgım kadarıyla siz bakırköyrde fotografcıydınız yani bu işle ugrasıyorsunuz
    googlede ne diye aratsam çelik yünü kullanılarak cekılmıs fotograf görebilirim

steel wool photography diye aratırsan bulabilirsin.

https://www.google.com.tr/search?hl=en&q=steel%20wool%20photography&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=ToNQUPufMs35sgaXy4HYBg&biw=1920&bih=955&sei=UINQUJaPJYqIhQe8yICQDg

• arkadaşlar bende arıyorum, bulan varmıdır bu yünden? nereden bulabiliriz.. yıl oldu 2016, hala yok piyasada ne kadar geride kaldık
  • Hirdavatcidan aldim gayet yaygin ama celik yunu deyince anlamiyolar bulasik teli diyeceksiniz cesitleri gosterecekler orda celik yunu de olur buyuk ihtimal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen çelik yünü dediğiniz zaman anlamaz millet küçükken bizde yakardık bulaşık teli olarak istenmesi lazım. Marketlerde de var görüntüsü hafif değişik ama aynı etkiyi veriyor. Yapmayı düşünen dikkatli olsun kıyafeti delip geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sanalmekanik.com

buradan bizimle iletişime geçebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.