Şimdi Ara

Ivan Vasilevich menyaet professiyu - Ivan Vasilievich: Back to the Future (1973) | Leonid Gaidai

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ivan Vasilevich menyaet professiyu
     Ivan Vasilevich menyaet professiyu - Ivan Vasilievich: Back to the Future (1973) | Leonid Gaidai




    Shurik Timofeev bir bilim adamıdır. Zaman makinesini icat etmiştir. Makineyi çalıştırmaya kalktığında elektrikler gitmektedir ve komşusu Ivan Vasilyevich Bunsha bu durumdan şikayet etmektedir. Shurik'in apartman dairesine gelir ve onun evindeki makineyi görür. Shurik ona makinenin işlevini anlatır ve deneme amaçlı çalıştırır. O sırada yan dairede bulunan hırsız Miloslavsky ve Ivan Bunsha 16 yüzyıl Rusya'sına açılan pencereden içeri girerler ve onların daldıkları yerde bulunan Çar Korkunç Ivan da açılan boyuttan 1973 Rusya'sına dalar ve pencere kapanır. Film, bu iki tarih arasında gidip gelir ve birbirine yabancı iki nesil arasındaki çatışmayı zeki bir güldürüyle önümüze sunar. Rusya'nın önemli bir tarihi figürü olan Korkunç Ivan ile de hafiften alay eder. Rusya'nın komedi filmleri konusunda hazinesi Leonid Gaidai'nin filmi çok başarılı bir absürt komedidir. Oyunculuklar ayrıca başarılıdır. Monty Python and the Holy Grail tarzında bir komedidir. İzlemek isteyenlere duyurulur.

    Leonid Gaidai 1923 yılında doğmuş ve 1993 yılında ölmüş, Sovyet Rusya'sında önemli eserler vermiş senarist ve yönetmendir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Listeme ekledim bunu teşekkürler. Konusu güzele benziyor zaman + bilimle komedinin birleştiği yapımları seviyorum 2'si bir arada olunca beğeneceğimi tahmin ediyorum.
  • Önemli değil. Absürt komedi seviyorsan bu filmi de beğenirsin büyük ihtimal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.