Şimdi Ara

Leon: The Professional (1994)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmi az önce izledim müthiş bir filmdi ya vallahi ağladığım nadir filmlerdendir hele hele o son müziği varya
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Misafir üyelikler kapatılsın ! Tıkla, Destek Ver!

http://forum.donanimhaber.com/m_67613940/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • Kesinlikle. 3-4 kez izledim her izlediğimde duygulanıyorum gerçekten harika bir film.

Bu saatten sonra sende fırtına bile kopsa, bende yaprak oynamaz.
  • Tekrar izmeyi düşünüyorum boş vaktim olursa.Ama benim en çok duygulandığım film Cindrella Man dir.

Jason Statham
    İnsanlar farklı düşünür, farklı konuşur ve farklı dövüşür.

• Kesinlikle çok iyi bir film fakat ben filmleri ikinci kez pek izlemem yani aynı filmi izlemek için ekran başına geçmem

• quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

Kesinlikle çok iyi bir film fakat ben filmleri ikinci kez pek izlemem yani aynı filmi izlemek için ekran başına geçmem

Aynen bende öyledim izlediğim en iyi film olsa bile 2. kez izlediğimde o kadar zevk alamıyorum.Bir kere izlemek yetiyor.

the bomb has been planted
    The Office (2005-2013)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlot'

quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

Kesinlikle çok iyi bir film fakat ben filmleri ikinci kez pek izlemem yani aynı filmi izlemek için ekran başına geçmem

Aynen bende öyledim izlediğim en iyi film olsa bile 2. kez izlediğimde o kadar zevk alamıyorum.Bir kere izlemek yetiyor.

Shutter islandi tekrar izlemeyi dusunuyorum cunku filmi izlerken uyumustum bi cok seyi kacirdim zorda olsa ikinci birkez filmi izlemeyi dusunuyorum tabi bir bosluk bulursam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Leon benim favorilerimden biridir. kaç kere izledim bilmiyorum. adam olacak çocuk tabirini ben Natalie Portman dan öğrendim

Misafir üyelikler kapatılsın ! Tıkla, Destek Ver!

http://forum.donanimhaber.com/m_67613940/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • Ağlamamıştım ama son sahnede müzikle beraber kendimden geçiyordum
    Müthiş filmdi gerçekten
  • İzledim,buraya gelip ne kadar muhteşem bir film olduğunu söylemek için konu açacaktım.Sonra bu konuyu gördüm

Muhteşem bir filmdi gerçekten,ağlattı da beni.Natalie Portman'ın o yaşta ki oyunculuğu gerçekten mükemmel.Hayran kaldım filme,son sahnesi de müthişti.Şimdi de şarkısını dinliyorum 2-3 haftaya kadar suyunu çıkarırım

http://www.youtube.com/watch?v=G7R0l9BMsQo

• Geçen tv'de denk geldi yine hakkaten klasikleri baştan izlemek gerekiyor galiba birde filmden harika bir müzik

http://www.youtube.com/watch?v=MTfIDDFt9fs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harrow -- 13 Eylül 2012; 4:08:02 >

Yukarıda cnruzn ve Harrow eklemişler zaten en güzel 2 soundtrack'i, ben de DH tüp olarak koyayım.

• Ben bu filmi 6. Sınıfa giderken izlemiştim. Hem kıza asık olmuştum hem de ağlamıştım.

Cidden güzel bir film bence, su an yine oturup izlesem eminim yine duygulanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın, Bu toprak, Bir devin uyuduğu yerdir. Eğil de kulak ver bu mahşerî yığın Fenerbahçe kalbinin attığı yerdir. Bu korkunç,inleyen sesin altında, Gördüğün bu yürek,Migrosta Fenerbahçe uğruna,Zafer yolunda, Gönül verenlerin yattığı yerdir. Bu yürek,her zaman her yerde seninle, Rakibin seni yenerken bile. Darağacında olsa bile Son sözü,son nefesi FENERBAHÇEDİR. Düşün ki dökülen ter,nefes,betin Verdiği bu destek amansız çetin Bir harbin sonunda bütün Fenerlinin ASALET zevkini tattığı yerdir!

• Uzun zamandır izlemeyi erteliyordum.Pişman oldum keşke daha önce izleseydim.Sonu keşke böyle bitmeseydi
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.