Şimdi Ara

Dark Souls'a Kolay Mod Falan Yok!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
        Geçtiğimiz günlerde, Miyazaki'nin Dark Souls'a kolay zorluk seviyesi getireceğine dair bir rapor almıştık, fakat görünüşe göre böyle bir şey olmayacak, zirâ Miyazaki'nin sözleri yanlış anlaşılmış.

Namco, yanlış anlaşılmayı tespit edip tüm basını uyardı. Miyazaki'nin aslında mevcut zorluğu bozmadan oyunda ilerleme sağlayamayan oyunculara bir çözüm yolu bulmak istediğini belirtmeye çalıştığını ancak bunun yanlış çevirildiğini açıkladı.

Yapımın özgünlüğünün en büyük özelliği olan zorluğunun böylece ortadan kaldırmayacağını öğreniyoruz. Fikrinizi almak isteriz.

• Dark souls'a yakışanı da buydu zaten. Kendini hardcore gamer diye nitelendirecek kitleler zaten bu oyunu oynamaktan çekiniyorsa hiç kusura bakmasınlar..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kolay mod isteyen Call of duty oynasın burda şaka yok herşey gerçek

• Merak ettim bu oyunu nasıl birşey ya.Bi ara oynucağım bak..

• oturmayla bitirilmelik oyunlardan bıktık. veteran'da 2 günde biten oyunlardan bıktık. yeter. bu tür oyunlar artsın. paramız boşa gitmesin hiç olmazsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: SERSAN

Kolay mod isteyen Call of duty oynasın burda şaka yok herşey gerçek

Burası Survivor! :D

• Zor kalsın falan diyoruzda bir böülmde 5-10 gün takılınca çoğumuz o oyunu bırakıyoruz ama piyassada hardcore oyun kalmamışken bu oyunun zor kalması iyi birşey....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Destiny 2 Türkçe Yama Yok Mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zaten berbat bir oyun kim oynarki bu rezili
  • Olmasında zaten. Ölmeye hazırlanın sloganlı bir oyunda kolay mod olsa, oyun sıradanlaşacaktır.

• yav oyunda zorluk yok ki... salakça save noktalarını uzağa koyunca zor oyun yaptık sanıyorlar.

• oynayamayan oynamasın. hayatımda oynadığım en başarılı oyun.. pc ciler ağladı zırladı oyun gelsin diye oyun geldi şimdide zor zor diye ağlıyolar.. diablo oynamaya benzemez oyunun şakası yok

• Valla kimse sızlanmasın oyun berbat falan değil benim hayatımda gördüğüm en derin RPG öğeleri içeren oyundur kendisi çoğu otoriterdende 85 üstü notlar almış bir oyundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: supermariooooo

oynayamayan oynamasın. hayatımda oynadığım en başarılı oyun.. pc ciler ağladı zırladı oyun gelsin diye oyun geldi şimdide zor zor diye ağlıyolar.. diablo oynamaya benzemez oyunun şakası yok

Ulan ne saçma bir yorumdur arakdaş.O konsolu sana yedirirdim yakınımda olsan.Senin gibi evladım olsa günde 3 öğün yemek yerine 3 öğün ıslak sopayla dayak atardım sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supermariooooo

oynayamayan oynamasın. hayatımda oynadığım en başarılı oyun.. pc ciler ağladı zırladı oyun gelsin diye oyun geldi şimdide zor zor diye ağlıyolar.. diablo oynamaya benzemez oyunun şakası yok

Kardeş kusura bakma biz senin gibi bütün gün metin 2 oynayıp redbul içmiyoz hadi başka yere...

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

zaten berbat bir oyun kim oynarki bu rezili

Hoşgeldin skyrim , call of duty fanboy . Sen de hoşgeldin diyorsan 5200 a sms yolla

• çıkmasını dört gözle bekledim pc oyuncusuyum. o kadar yorum ypıldı yok dünyanın en iyi rpg si falan... bence dünyanın en balon rpg si olmuş. skyrimden sonra oynadığımdanmıdır bilmiyorum ama kesinlikle güzel değil..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.