Yav,benim anlamadığım..se fotoğraf galerisi topicine mesela yüzlerce resimler ekleniyor..bazıları; aynı telefon ve aynı versiyon ile çekilmiş..bazı arkadaşların fotoğrafları daha iyi çıkıyor..o zaman diğerlerinin telefonun da mı sorun var?
hayır çünkü çektikleri yer,koşullar,telefonun kamera ayarları vs. farklı..bunu tam olarak anlatamadım mı anlamadım..
ben anlatamadım ki sana diyorum ki senin çektiğin hiçbir foto 7ES'in çektikleriyle netlik bakımından da canlılık bakımından da çok uzak özellikle çekilen şartlara bakılınca senin fotoların daha iyi çıkması gerekti ayrıca SE ile çekilen fotolar bölümü ile bu çok farklı çünkü w800 ve k750'de autofocus,makro vs. olduğu için onları bilmeyen yapamaz haliyle kötü çıkar ama bu öyle değil o da sen de hiçbir ayar yapmadan çekmişsinizdir herhalde... ayrıca dikkatimi çekmese bu fark sl75'le sl75'i kıyaslamazdım
bunda da beyaz dengesi,parlaklık ayarı,gece modu vs. var..ve çekilen koşullara göre %100 bile canlı çekebilir..
bunu anlatamıyor muyum anlamadım bir türlü..
ikisi de aynı telefon ve bunlar farklı ayarlarda,farklı koşullarda,farklı zamanlarda,farklı objeleri çekmiş..ve sen aynı telefonun başka çektiği bir fotoğrafa bakarak daha iyi kamerası var diyorsun..fark var diyorsun..
bu ne kadar doğru olabilir anlamadım..
peki sana bir soru;
formula 1 de schumacher 1. oluyorken,massa niye 3. oldu son hafta..ikisi de ferrari?aynı araba..massaya kötü araba mı vermişler..hayır..
bu da onun gibi bişey..yani aynı telefonda olsa farklı çekebilir..benim; kendi çektiğim fotoğraflar arasında bile fark oluyorda,başka biririn,başka yerlerde çektiği fotoğraflar arasında mı fark olmayacak..
ben bazen iyi bazen ona nispeten daha kötü fotoğraflar çekebiliyorum..doğal olarak yani..koşullara göre..
o zaman benim telefonum,benim telefonumdan kötü.. ki 7esin telefonda benim telefonun aynısı..
ayrıca senin n70te kötüydü o zaman..soylu, rengarenk çiçeklerin olduğu yerlerde,çiçekleri gündüz çekmiş..senin çektiğin araba fotoğraflarından falan daha iyi bir sonuç yakalamıştı..
ki sende versiyonu yenilemiştin..o zaman senin n70te bozuktu fark vardı çünkü fark olmasa söylemem
ben şimdiye kadar bu forumda 1000i aşkın fotoğraf gördüm..hatta "rahat" 1200 tanesi falan pc'mde kayıtlıdır..gördüğüm tüm fotoğrafları kaydettim..ve aynı canlılıkta,aynı netlikte çıkan,başka yerde çekilmiş..bir tane bile fotoğraf görmedim..
o zaman herkesin telefon sorunlu..vga kameralı
senin dediğinden bu çıkıyor ancak..
ayrıca daha bişey yazmazsan iyi olur bu konuda(topicte değil..bu karşılaştırma ile ilgili..).. çünkü bana iki "TAMAMEN AYNI" telefonu kıyaslamak gülünç geliyorda..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qui¢K_Mυяdє® -- 17 Mayıs 2006; 19:33:48 >
gülünç geliyosa kıyaslama ben fikrimi söyledim senin hiçbir foton 7ES'in çektikleriyle alakası yok dedim neden bu kadar zoruna gitti ki 3250 topicine kadar yazdın ? ayrıca bana cevap vermek zorunda da değildin sonuçta fikrimi söyledim
gülünç geliyosa kıyaslama ben fikrimi söyledim senin hiçbir foton 7ES'in çektikleriyle alakası yok dedim neden bu kadar zoruna gitti ki 3250 topicine kadar yazdın ? ayrıca bana cevap vermek zorunda da değildin sonuçta fikrimi söyledim
iyi tamam..bende fikrimi söyledim..sanırım iyice açıklamışızdır fikirlerimizi..bu konuyu uzatmanın alemi yok
arkadaslar ben de bu telefonu dün aldım gerçekten telefon çok güzel ,yalnız 2 konuda tatmin olamadım 1.fotoğraflar 2.ses fotoğraflarda forumda gördüklerim çok güzel duruyor ama telefonda kendi çektiklerim hiç canlı durmuyor.Evde akvaryumum var bi fotoğrafını çekiyim dedim balıkların normal rengiyle alakası yok acaba bilgisayarda daha güzel durabilir mi(data kablosu veya usb yokta) seste de zil seslerini yüksek ayarlayınca ses çok cızırtılı geliyor.Düşükte de duyulmuyor.Burda ses konusunu bu kadar övdüğünüzü gördüm ama sesi hiç beğenmedim son olarak internette ucuz olarak data kablosunu alabileceğim bir yer biliyor musunuz ? EN BÜYÜK SL75
arkadaslar ben de bu telefonu dün aldım gerçekten telefon çok güzel ,yalnız 2 konuda tatmin olamadım 1.fotoğraflar 2.ses fotoğraflarda forumda gördüklerim çok güzel duruyor ama telefonda kendi çektiklerim hiç canlı durmuyor.Evde akvaryumum var bi fotoğrafını çekiyim dedim balıkların normal rengiyle alakası yok acaba bilgisayarda daha güzel durabilir mi(data kablosu veya usb yokta) seste de zil seslerini yüksek ayarlayınca ses çok cızırtılı geliyor.Düşükte de duyulmuyor.Burda ses konusunu bu kadar övdüğünüzü gördüm ama sesi hiç beğenmedim son olarak internette ucuz olarak data kablosunu alabileceğim bir yer biliyor musunuz ? EN BÜYÜK SL75
şarkıların desibeliyle alakalı o..mesela normal seviyede bir şarkı da çok net ses verir..biraz yükseltirsen biraz daha iyi ses verir..yalnız çok fazla yükseltirsen <haliyle> biraz ses boğuklaşabilir..bunda anormal bir durum yok..şarkıların desibelini acoustica adlı programla ayarlayabilirsin..ben kullanıyorum..tavsiye ederim..forumda defalarca verdim..arattır kesin bulursun
ayrıca fotoğraf pc de nasılsa ekranda da hemen hemen öyle görünüyor..(hatta telefonun ekran biraz daha parlak ondan ) fotoğrafı çekerken; ışık,parlaklık ayarlarına,flaşa bir bak..sonra daha iyi sonuçlar alırsın alıştıkça
edit; ve En önemlisi ;
telefonu ilk aldığınızda..yani fabrika ayarlarındayken; ekran parlaklığı %80de, kontrast ise %50de..
ekran parlaklığını %100e alınca ekran biraz daha parlak oluyor ama..kontrast'ı bi %70e falan alınca..renkler çooook daha iyi oluyor..
ilk aldığımda %50de olduğu için çektiğim fotoğraflar falan; diğer 1.3,2mp kameralı,262k ekranlı telefonlarla kıyasladığımda canlı değildi..aynı/ya da çok az soluk gösteriyordu..
ama %70e alınca çok iyi oldu..
renklerde gayet bariz bir canlanma oldu..renk tonları çok iyi oldu..
başka bir örnekle; telefonun içinde liquid line adlı tema var mesela..onda açmak istediğin klasöre,menüye falan gelince üzerinde bulunduğun yeri gösteren kare turuncu mesela.. kontrast %50deyken o turuncu..uçuk bir turuncuydu..beyazımsıydı..soluktu kısacası..
ama %70e falan alınca..çok iyi bir tonda oldu..tupturuncu bir renk aldı..
fark çok bariz oluyor..
@cangogs,
sana tavsiyem ekran kontrast oranını biraz arttır..hatta %80-90-100e alırsan..çok koyu bir görüntü bile elde edebilirsin..soluk değil..
bence en ideal ayar %70..hem parlak,hem koyu değil..solukta değil..çok iyi..ekran %50ye göre çook bariz iyi renkler konusunda..dene bak;bi resmi bi kontrastı açıp,bi %50deyken bak..fark açık..
yoksa yanlış bilgi verebiliriz..(%50de kullanıp,soluk diyerek )
hatta az önce karşılaştırdım,çektiğim bir fotoğrafı; hem pcde hem telefonda açtım..hiç kötü göstermedi..gayet iyi gösterdi..hatta ekran daha canlı olduğu için telefonun,daha kaliteli gösterdiğini söyleyebilirim..
bu konuda kimsenin aklında soru işareti kalmasın..
zaten kötü gösterme gibi birşey söz konusu olamaz..çünkü ekran iyi
unutmadan ;
ben gayet başarılı fotoğraflar çekiyorum..ayrıca ses kalitesi falan çok iyi..eğer desibel fazlaysa azaltır,azsa biraz çoğaltırsın olur biter..ses kalitesi nokianın çoğu telefonundan sony ericssonun k700iden falan iyi(w800le direkt karşılaştırmadım..kulaklıkta o iyidir ama hoparlörde bilemiyorum .)
yani sorun etme bişeyi..merak ettiğin bişey olursa bana danışabilirsin..
bu arada; oyunları rapid'e şu an ekliyorum..bitince linki vereceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qui¢K_Mυяdє® -- 23 Mayıs 2006; 17:51:23 >
ayrıca bazı yararlı programlar(bahsettiğim acoustica,video converter) ve telefondaki turkcell logosunun yerine koyabileceğiniz şeffaf logo..yani turkcell(operatör daha doğrusu :)) logosunu kaldıran resimi de ekledim..ayrıca videoları oynatmak için quicktime'ı da ekledim..bakmanızı tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qui¢K_Mυяdє® -- 18 Mayıs 2006; 17:10:03 >
quick murder incelemen gerçekten çok güzel olmuş eline sağlık.benim telefonla ilgili bir sorum olacak.bir sitede,ki bu siemensin türkiyedeki bir sites mobilkuşaktı sanırımi,sl75 in kapalı konumdayken media playerını ve kamerasını kullanılabilindiği yazıyor.bu gerçekten doğru mu?
quick murder incelemen gerçekten çok güzel olmuş eline sağlık.benim telefonla ilgili bir sorum olacak.bir sitede,ki bu siemensin türkiyedeki bir sites mobilkuşaktı sanırımi,sl75 in kapalı konumdayken media playerını ve kamerasını kullanılabilindiği yazıyor.bu gerçekten doğru mu?
Rica ederim
Kapalı konum derken şöyle;
telefonu normal açıp,şebeke alım diye bir menü vardı yanlış hatırlamıyorsam(çoğu siemens te var) onu açıp çağrılara falan kapatıp(yani telefon görevini kapatıp) kullanabiliyorsun sanırım..çünkü bunda hiç denemedim..ama önceki telefonum cx70te vardı..gprs ten versiyon güncelleme yaparken kullanmıştım bu özelliğini..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qui¢K_Mυяdє® -- 18 Mayıs 2006; 17:56:30 >
Rica ederim
Kapalı konum derken şöyle;
telefonu normal açıp,şebeke alım diye bir menü vardı yanlış hatırlamıyorsam(çoğu siemens te var) onu açıp çağrılara falan kapatıp(yani telefon görevini kapatıp) kullanabiliyorsun..
verdiğin cevaplar için teşekkürler ama dediğin programı kullanabilmem için usb lazım onu da yazın alıcam ÖSS yüzünden telefona iyice gömülmiyeyim diye şimdi almıyorum alınca bir bakarım o programa bu arada söylemeyi unuttum inceleme çok güzel
verdiğin cevaplar için teşekkürler ama dediğin programı kullanabilmem için usb lazım onu da yazın alıcam ÖSS yüzünden telefona iyice gömülmiyeyim diye şimdi almıyorum alınca bir bakarım o programa bu arada söylemeyi unuttum inceleme çok güzel
rica ederim..telefona kafayı fazla takma..boşver
ayrıca o dediğin tamamen desibelden dolayı..bir sorun değil yani..onu ayarladın mı çok iyi kalitede müzik dinlersin..biçok telefondan kaliteli bir sese sahip çünkü..
kardeşş yüklediğin oyunlar için çok sağol ama telefon için yararlı olacak dediğin programları eklemeyi unutmuşsun walla :) bi de bu arayan kişilerin resimleriyle ilgili bi çözüm bulabildinmi kardeş çok ufak resimler çıkıo ya :(( telefon güzel ama bi kaç tane eksisi war sayende halledecez inşallah
bi de ben telefonu ilk aldığım zaman 8-9 saat arası şarj yapmıştım ilk telefon olduğu için sonra çok kurcaladım şarj 7-8 saatte bitti. bu normal olabilir ama sonra siemens yetkilisi bana 4-5 defa kapalı 2 saat şarj et demişti ben böelde yaptım yine de şarjdan sonra 3 saat içinde pil azalıyo ve 1 gün anca dayanıyo sizce bnm çok kurcalamam yüzündenmi bitio şarj yoksa pilde sorunmu war yardımcı olursanız sevinirim.
@blackbox46, O tür java programın olduğunu sanmıyorum.. ben hatta o resimleri ayarlamadım bile
şarj olayına geçecek olursak; en az 5-6 kere full şarj ve deşarj yapacaksın ki şarj gerçek performansına ulaşsın..ben şimdi o kadar kullandığım halde en az 1,5-2 gün gidiyor..standart kullanımda 3 gün falan..
ama ilk aldığımda şarj tam performansında değildi ve bütün gün kullanıyordum..bana 1 günü tamamlıyordu..1,5 gün olmadan bitiyordu..
yani ilk başlarda az gitmesi normal..sonra düzeliyor yani.. mesela şarjı dünden beri kullanıyorum..fullden 1 kademe düştü..böyle kullanımda veya pazar öğlen-akşam falan biter(geceleri açık)
tabi kurcalarsan daha az gider..yani normal bir durum..zaten şarjı ne çok iyi,ne çok kötü bu telefonun..300/5.. sony ericssonların 400/9,nokiaların/s60; 250-300/3,5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qui¢K_Mυяdє® -- 19 Mayıs 2006; 11:24:36 >
eywallah kardeş yüreğime su serptin bende dedim ulan pilmi bozuk ne iş die telaş ettim. neyse ya bu gün ne dikkatimi çekti bir galatasaraylı olarak sabri isimli arkadaşımızın bir baba hindi isimli tezahüratı stat hoparlörlerinden söylettiği klibi yükledim bir kere tam ekran izledim sonra normal çıkmayıp kapağı kapattım dewam die sordu hayır dedim o an takıldı kaldı bataryayı çıkarmak zorunda kaldım iki kere daha yaptı bunu anlamadım gitti
ayrıca oyunlar için tekrar ssağol kıyak oldu walla
rica ederim ayrıca o videolardan çıkarken,önce videoyu durdur,sonra geri de öyle çık..ben böyle yapıyorum..en ufak sorun yok..(bugün 12 tane mpeg4/3gp video attım..hiçbirinde sorun yaşamadım böyle yapınca..yani böyle no problem! )
zaten yeni versiyon çıkmış..onu yükletirsek bu ufak sorun(aslında düzgün çıkınca hiç yok) kalkıyor.. dert edecek birşey yok yani..
kazasız belasız kullan..
bu arada bende; günde 3-4 kere düşürüyorum bu telefonu yahu görünür bir çizik yok,sapasağlam..kapağı bile çıkmadı..birşeyi yokta düşürmemek daha iyi tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qui¢K_Mυяdє® -- 19 Mayıs 2006; 16:49:10 >
eywallah kardeş yüreğime su serptin bende dedim ulan pilmi bozuk ne iş die telaş ettim. neyse ya bu gün ne dikkatimi çekti bir galatasaraylı olarak sabri isimli arkadaşımızın bir baba hindi isimli tezahüratı stat hoparlörlerinden söylettiği klibi yükledim bir kere tam ekran izledim sonra normal çıkmayıp kapağı kapattım dewam die sordu hayır dedim o an takıldı kaldı bataryayı çıkarmak zorunda kaldım iki kere daha yaptı bunu anlamadım gitti
kardeş walla doğru sölüosun aslında hıyarlık bende adam gibi çıkmak yerine hawa atacam ya neyse bu sorunuda yeni wersionla halledecez madem bi ara beşiktaş kvk ya uğrarım inanırmısın bi k 700 tel wardı bende o telefonun joystick firmware ve dış kapak etiketlerinin hepsini bir saatte hallettiler inşallah bu telde de aynı özeni gösterirler.
bu şarj konusunda ise sana dün mesaj attım sen bugün cevap attın ne hikmetse düzeldi kardeş sende büyü filanmı war
walla akşam bi 15 dakika şarj ettim kaç saatir uğraşıorum kımıldamadı bile yerinden öle zannediorum ki sana sordum ya wideo ile ilgili sorunumda hallolmuş olur artık
kardeş walla doğru sölüosun aslında hıyarlık bende adam gibi çıkmak yerine hawa atacam ya neyse bu sorunuda yeni wersionla halledecez madem bi ara beşiktaş kvk ya uğrarım inanırmısın bi k 700 tel wardı bende o telefonun joystick firmware ve dış kapak etiketlerinin hepsini bir saatte hallettiler inşallah bu telde de aynı özeni gösterirler.
bu şarj konusunda ise sana dün mesaj attım sen bugün cevap attın ne hikmetse düzeldi kardeş sende büyü filanmı war
walla akşam bi 15 dakika şarj ettim kaç saatir uğraşıorum kımıldamadı bile yerinden öle zannediorum ki sana sordum ya wideo ile ilgili sorunumda hallolmuş olur artık
bi sorun falan olmaz kafana takma..ayrıca dediğim gibi çıkınca(durdurup,geri diyerek) bir sorunda yaşanmıyor..
şarj olayına geçecek olursak; yav bende o kadar kullandım bugün özellikle..15-20 tane fotoğraf,2-3 video çektim..1-2 şarkı dinledim falan..hala full..sanırım bu sefer şarjı tam doldurduğumdan olsa gerek..
böyle giderse 3 günü bile rahat geçer
o klibi bana pm'den atman mümkün mü
bende de tuncayın bir baba hindi videosu var..kısa bişey..isteyen olursa mpeg4 yapıp ekleyebilirim..
ya bu video ile ilgili sorun dewam etmekte ben normal durdur geri yapsam bile arada bi telefon kendini kapatıo bendeki wersion da sanırım eski bi wersion mecburen yeniletecez artık inşallah düzelir yeni wersionun numarasını nerden öğrenebilirim acaba..
ya bu video ile ilgili sorun dewam etmekte ben normal durdur geri yapsam bile arada bi telefon kendini kapatıo bendeki wersion da sanırım eski bi wersion mecburen yeniletecez artık inşallah düzelir yeni wersionun numarasını nerden öğrenebilirim acaba..
fabrika ayarlarına geri dön..ben öyle yapmıştım..şimdi sorun yok..hatta az önce 3 tane video izledim..mpeg4 formatında
ayrıca; o hindi pişmez..tarih unutmaz.. 4-0
kardeş fabrika ayarlarıda çözüm olamadı walla bu arada kardeş bana firmware wersionunu sölermisin benimkinde mutlaka sorun olmalı serwise werecem ama yapıp yapmadıklarına bakacam son firmwareden bahsetmiştin bana çıktı die onun numarası ne we artıları neler acaba bi yazarsan sewinirim... bende yazılım sürümü 31 baseline m75i05#main_1.0V79.2.1.2
tuncayın hindisi we tarihle ilgili söylediklerine gelince;;;
bu ülkede
gerçekleri tarih yazar,,, tarihi de GALATASARAY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackbox46 -- 21 Mayıs 2006; 0:43:22 >
kardeş fabrika ayarlarıda çözüm olamadı walla bu arada kardeş bana firmware wersionunu sölermisin benimkinde mutlaka sorun olmalı serwise werecem ama yapıp yapmadıklarına bakacam son firmwareden bahsetmiştin bana çıktı die onun numarası ne we artıları neler acaba bi yazarsan sewinirim... bende yazılım sürümü 31 baseline m75i05#main_1.0V79.2.1.2
tuncayın hindisi we tarihle ilgili söylediklerine gelince;;;
bu ülkede
gerçekleri tarih yazar,,, tarihi de GALATASARAY
yav,angelmax nickli arkadaşta versiyon 24te bu sorun varmış,31i yüklemiş şimdi yokmuş..bende 24te de yok..anlamadım gitti gerçi ben 2 kere fabrika ayarlarına dönmüştüm sanırsam..
bi kere daha dön,telefonda biraz boş yer bırak,dene..olmazsa bir yeni versiyonu bekle..elinde sonunda olur elbet..bende versiyon yüklemeden düzeldi..şu an sorunsuz (41 kere maaşallah )
son yazdığına gelince ;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qui¢K_Mυяdє® -- 21 Mayıs 2006; 2:28:36 >
walla bi şey diyemicem fenerlisiniz ne yapsa yeridir neticede olanlar ortada nerdeyse ülkedeki ligi terk edeceksiniz hala tarihti bilmem neydi uğraşıosunuz neyse kardeş renklerin önemi yok önemli olan siemens kardeşliği
sen bu proslide mekanizması için özel bi ses filan warmı onu söle bana şöle karizma bi ferrari sesi olabilir mesela açınca yardırsın kapatınca yardırsın olmazmı
ayrıca mp4 olayı da çok hoşuma gitti muhteşem walla görüntü cam gibi oluyor bea tekrardan hay ALLAH razı olsun senden be kardeşim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackbox46 -- 21 Mayıs 2006; 3:33:04 >
walla bi şey diyemicem fenerlisiniz ne yapsa yeridir neticede olanlar ortada nerdeyse ülkedeki ligi terk edeceksiniz hala tarihti bilmem neydi uğraşıosunuz neyse kardeş renklerin önemi yok önemli olan siemens kardeşliği
sen bu proslide mekanizması için özel bi ses filan warmı onu söle bana şöle karizma bi ferrari sesi olabilir mesela açınca yardırsın kapatınca yardırsın olmazmı
ayrıca mp4 olayı da çok hoşuma gitti muhteşem walla görüntü cam gibi oluyor bea tekrardan hay ALLAH razı olsun senden be kardeşim
bu seneye bakarsakta kapı gibi 4-0 var.. herneyse bu takım faslını uzatmayalım bencede..benim babam senin babanı dövere dönecek olay
içindeki;standart temada değişik 2 ses var..onun dışında menü>dosyalarım>sesler>proslide'da da var..
ayrı olarak kısa mp3,wav falan kullanılabilir..güzel sesler bulursam eklerim
aslında sesi mesi boşver..kapağın kendi şlak sesi herşeye bedel
ayrıca mpeg4 çevirici programı ben ilk sayfadaki mesajıma ekledim..onu mu kullanıyorsun?ben onu tavsiye ederim..
ve video sorunun geçti mi?
ayrıca rica ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qui¢K_Mυяdє® -- 21 Mayıs 2006; 4:04:31 >
ama video sorunum düzelmedi aksine daha da beter olmaya başladı tek alternatif video tam ekran izlenmeyecek ve bitene kadar da dokunmayacaksın o kendi duruyo ya ondan sonra sorun olmuyo ama öle de tadı çımıo siemensi arayacam yarın ne yaparız die firmware yenisi warmı die filan sanıyorum firmwareden dolayı bu sorun kvkya da yarın uğrayacam eğer firmware warsa hemen hallediolar zaten..
ewet kardeşim aynen werdiğin gibi imtoo programını kullanıyorum. gayet güzel bi program ilk sayfada werdiğin o screenshot görüntüsüyle de ayarlamaları yapıyorum baka baka
ama video sorunum düzelmedi aksine daha da beter olmaya başladı tek alternatif video tam ekran izlenmeyecek ve bitene kadar da dokunmayacaksın o kendi duruyo ya ondan sonra sorun olmuyo ama öle de tadı çımıo siemensi arayacam yarın ne yaparız die firmware yenisi warmı die filan sanıyorum firmwareden dolayı bu sorun kvkya da yarın uğrayacam eğer firmware warsa hemen hallediolar zaten..
hadi hayırlısı.. o düzelir elinde sonunda merak etme..ben de versiyon yüklemeden düzeldi
mahallemizin gülü necmettin ayıptır sölemesi bakkal işletiorum da kardeşim bozuk paralar işin en iyisini anlatıor kameranın flaşını kullanınca renkler bozulabilio ama sen ışığı SE telefonlarda olduğu gibi direk açarsan daha temiz bi görüntü alabiliosun bu flaşsız bu da flaşlı görüntü flaş olunca renkler çok daha parlak ama yakın olduğu için görüntü bozulabilio
ayrıca söleyim bu telefonun kamerasını ilk beğenmeyenlerden olarak bu kameranın dandikliğinden değil çeken kişinin ayarsızlığından kaynaklanıo ona göre kimse telefona laf atmasın hadi bakalım
Quick kardeşim dosyalar konusunda dewamını diler tekrar teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackbox46 -- 22 Mayıs 2006; 0:04:13 >
illa 6-0 klibini,4-0'ı..diğer videoları ekletecen adama ha neyse
ayrıca rica ederim..(önceki mesajınla ilgili)
"mahallemizin gülü necmettin" süper
unutmadan; telefonda autofocus olmadığı için pek yakın çekim çekmezsen daha iyi olur..yani 20-30 cmden yakını pek çekme.. (autofocus şu an piyasadaki;k750i,w800,w810,w900,n90,p850de var.. )
BENDEN ALINTI(1679FBhju=Morıshe SASA) senin de gözün bunda. dün bakıyorum camdan gördüm seni. tv makinasını hımm ehmm hehehe diye diye izledin diğer fotoları da koysana 50tane foto çektin(bakıyorum kadın afakan diyo şak nil k. tek taş bilmemne bu elleri kaldıryo sen şak(şak;foto çekme anlamında)) hehehe bu arada sl80falan çıkmıycak mı yaow
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1679fbhju -- 22 Mayıs 2006; 19:54:48 >
@blackbox46 mahallenizin gulünü gördük beğendik bize karışmak düşmez çocuklar anlaşmışlar iznin olsa mahallenizin gulüyle paris hiltonu evlendircez bi deyiversen bakem kabul etceğmi
HEHHEHHEH bana 1679fbhju derler(aslında demezlerde olsun)yaow zaten haksız yere 7 gün yedim cezayı.biyerde feneri bu hale getirenın ta anasını avradını............ demiştim ama font boyutu 7ydi ekranda tam görünmedi.yazı heralde ..................yerleri falan küfür algıladılar ne yaptılar anlamadım ki .bu ceza çok kötü ya.1hafta boyunca hergün guest olarak foruma girip tüm forumları okuyup cevapla butonunu görememek ne garip şey.heheh ama boş durmadım d820kastım, çaktım teli yaow şu d820den bikaç özellik alıp sl75e koysalardı kesin alırıdım.1.3mpde sayılı özellikler;240*320ekranıı(OHAAAAA),352*288 videosu(OHAAAAA),d600e yakın fiyatı(YUHHHH)HEHEHEH
kardeşler 2-3 gün daha idare edin size öle resimler çekeceğimki fünyada başka hiçbir sl75 böle resim çekemez ona göre biraz sabredeceksiniz ama değecek garanti weriorum...
HEHHEHHEH bana 1679fbhju derler(aslında demezlerde olsun)yaow zaten haksız yere 7 gün yedim cezayı.biyerde feneri bu hale getirenın ta anasını avradını............ demiştim ama font boyutu 7ydi ekranda tam görünmedi.yazı heralde ..................yerleri falan küfür algıladılar ne yaptılar anlamadım ki .bu ceza çok kötü ya.1hafta boyunca hergün guest olarak foruma girip tüm forumları okuyup cevapla butonunu görememek ne garip şey.heheh ama boş durmadım d820kastım, çaktım teli yaow şu d820den bikaç özellik alıp sl75e koysalardı kesin alırıdım.1.3mpde sayılı özellikler;240*320ekranıı(OHAAAAA),352*288 videosu(OHAAAAA),d600e yakın fiyatı(YUHHHH)HEHEHEH
hayırlı olsun..
@blackbox46
son yazdıklarını anlamadım..biraz açarsan..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1679fbhju -- 23 Mayıs 2006; 19:10:51 >
hayırlı olsun..
@blackbox46
hayırlı olsun demişsinde d820 almadım sadece araştırdım telin her bi şeyini gördüm almamada gerek kalmadı zaten
hayırlı olsun..
@blackbox46
hayırlı olsun demişsinde d820 almadım sadece araştırdım telin her bi şeyini gördüm almamada gerek kalmadı zaten
çünkü dijital kamera çooook çok daha iyi fotoğraf çekiyor..zaten bu fotoğrafta da; ayrıntıları,netliği,renkleri doğal yansıtması.. vs. ile önde.. ki bu gündüz fotoğrafı..gece telefonla 2m alan çekerken bunla 5-6 m. çok rahat çekilebiliyor.. ki renkler,netlik kıyaslanmaz bir telefonla..sl75le de hiç kıyaslanmaz..keza;aynı mp sayısına sahip telefonların bile dijital kamerayı yakalaması kesin değil..
mahallemizin gülü için sen paris hiltonu istemişsin bende burdan yola çıkarak bi toplu ewlilik organizasyonuna imza atayım dedim. İşte size dünyada ki başk ahiç bir sl 75 in çekemeyeceği resimlerden bazı örnekler...
@blackbox46, son fotoğraftaki arkadaş yüzünü değiştirerek mi öyle bir hal aldı veya bir engeli mi var? öyleyse üzüldüm çünkü.. ama değilse benzemiş bayağı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qui¢K_Mυяdє® -- 27 Mayıs 2006; 0:04:33 >
güzel kardeşim bunlar yüzüne bakınca acınacak ama tanıdığın zamansa way bea iyiki böylelermiş bir de düzgün olsalar neler yapacak acaba dedirtecek tiplerden walla o bakımdan hiçte üzülmene gerek yok kardeşim yoksa kimsenin özürüyle dalga geçmek bize yakışmaz da sen bu karpuzları çekerken flaş kullandınmı yoksa lamba olarakmı açtın flaşı.
ya kardeşler bir de ben şey sormak istiyorum bu media playerda resimleri açtığımız zaman 50 tane ıvır zıvır var ben şimdi bu framesmiş bilmem neymiş onalrı silsem telefona bir zararı olurmu sizce bi işe yarayan bir şey warmı bilmiş değilim ayrıce ben bi sorundan bahsetmiştim taaaaaaaa ne zmanlar. çektiğimiz resimleri yada başka resimleri arka plan olarak seçtiğimizde telefon resmi bozuo die onunda çözümü şöle resmi 396*528 olarak ayarlatınca resim gayet de kaliteli ekrana oturuo logo ve saati de kaldırdıkmı o iş tamam
ya kardeşler bir de ben şey sormak istiyorum bu media playerda resimleri açtığımız zaman 50 tane ıvır zıvır var ben şimdi bu framesmiş bilmem neymiş onalrı silsem telefona bir zararı olurmu sizce bi işe yarayan bir şey warmı bilmiş değilim ayrıce ben bi sorundan bahsetmiştim taaaaaaaa ne zmanlar. çektiğimiz resimleri yada başka resimleri arka plan olarak seçtiğimizde telefon resmi bozuo die onunda çözümü şöle resmi 396*528 olarak ayarlatınca resim gayet de kaliteli ekrana oturuo logo ve saati de kaldırdıkmı o iş tamam
yav o çerçeveler inconlar falan; photo editör var ya..onda kullanmak için..kullanmıyorsan sil gitsin (zaten iconlar hariç hepsi telefonu aldığında verilen cd'nin içinde var..)
ayrıca ekrana tam olmasını istiyorsan; resmin; 132x176..veya bu oranda/bunun katları olması lazım..yani 3/4 oranla olanlar tam ekran oluyor..750x1000 bir resmi tam ekran koyabilirsin mesela..
ayrıca logo kaldırmayı ben ilk sayfada verdim..o resmi logo olarak kullan kalkıyor..ben öyle kaldırdım (şeffer bir logo)
saati de kaldırırsan tamamdır
bu arada.1679 yılında fbhju(efbiheyuh)adında biri doğar.finlandiyada.birgün yolda yürürken...3aylıktır...reha muhtar fbhju nun ansına sorar 3aylık çocuğunuz kaç yaşında diye buda şaşırır.türkiyede süper zekalar var demek ok der.6yaşında türkiyeye gelir.ahada bi bakar biri saçmasapan kara biber diye diye konser veriyo.ozmanlar osmanlı zmannı.istanbulun adeta müptelası olur.daha sonra buna adını sorarlar bu fbhju(efbiheyuh)der.türkler de la vurun ......... der. bu dAHA da hayran kalır.bu arada babasının istte olduğunu hatırlar bu arada bir telciden sl75 alır fotolar videolar çeker.ve birden o an.MAHALLE GULÜ NECMETTİN İ GÖRÜR.o anda içinde bir şeyler kıpırdar.hemen koşup sarılır.fakat babası artık gaymıştır.buzda değil.cinsiyatte gaymışy,tır. yani GAYYYYYYYYYYYY.ÇOCUK ADETA ÜSTÜNE BASILMIŞ BİR DOMUZ GİBİ MÖÖLER.VE ARTIK O YILDAN SONRA P KİŞİYE 1679FBHJU DENİR.TOPİCİN İÇİNE ETTİM.BURDAN ÇIKARACAĞIMIZ DERSLER. ASLA ..................................................GERKSZ MSJ DALLANDIRIN