Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEYE HERGÜN DEĞİŞİK KIYAFET İLE Mİ GİDİYORSUNUZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
7
Favori
11.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafamı çok kurcalıyor bu konu, benim öyle dolup taşan bir gardolabım yok, 2 kot, 1 eşofman, 2 kapşonlu ve 4 tanede t-shirtüm var. çoğu günler aynı şeyleri giyeceğim ve sınıfta muhtemelen hergün farklı kıyafet ile gelen tipler olacaktır.
    siz üniye giderken nasıl yapıyordunuz ?

• 2, 3, 5 hadi 10 kere giydin temizlik bezi mi lan bu git yenisini al üniforma gibi üstüne yapışmasın kıyafetler. bir giydiğimi 1 ay içinde tekrar giymem. toplamda en fazla 3 kere giyerim.
  • UP
  • ben hiç sallamıyorum ne buldum geçiriyorum üstüme, böyle ufak şeyleri takma.. çok kasma kendini
  • 9 FARKLI KOT PANTOLONUM VAR ANLAYAN ANLADİ
  • tshirt 15 lira 5 tane alsan 75
    pantolon 40 lira 4 tane alsan 160
    gomlek 20 lira 5 tane alsan 100 lira
    2 de ayakkabi 100 er liradan 200 lira

5x4x5x2 den 200 farkli kombinasyon yaptim sana 535 lira ile

1000 lira ayarlasan biraz daha kaliteyi arttirarak bi kac tane de ekstra sey alarak saglam bir arsivin olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 11 Eylül 2012; 1:13:09 >
  • erkekde problem çıkmaz hocam kafana göre giy git ilk başta bende takmıştım salla
    zaten ara sıra çıkar tshirt alırsın 7 tshirt olsa her gün 1 tane giysen ohoo daha ne :D
  • Evet.
  • her gün ayni ayakkabiyla gitmeyin la

• Nasip olur da gidersem giysi ve sevgili takıntım olmadığı için raad olacağımı düşünüyorum ama bana yanaşanlar olursa düşünürüz belki

Edit : Giysi takıntım yok derken çıplak dolaşmayı kastetmiyorum Böyle marka ve her ay yeni kıyafet alayım takıntısı yok demek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ep1cTroLL -- 11 Eylül 2012; 1:18:11 >
  • Aklıma geldi anlatayım 3 aylığına almanyaya gittim 2 kez adamlar hep aynı kıyafeti giyiyo hiç utanmıyolar gayet rahatlar. Bikeresinde birine sordum bi haftadır bu kıyafeti giyiyosun ne atak diye çocuk bana saçmalama yıkadım öyle tekrar giyiyorum dedi ben de normalmiş gibi haa tamam o zaman demiştim adam bi hafta aynı kıyafeti giyiyodu bu da böyle bi anım. Ayrıca bikaç kotun varsa gider maviden falan 3er 5er tshrt alırsın indirim yakalayınca 10a falan getiriyorum ben gayet de yetiyor taksitle 3 tane de gömlek alır kombinasyon yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen kız aynı pantolonnu giyince farkediyomusun ki o seninkini farketsin yardır gitsin yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

Nasip olur da gidersem giysi ve sevgili takıntım olmadığı için raad olacağımı düşünüyorum ama bana yanaşanlar olursa düşünürüz belki

sana 1 atlet 1 de boxer yeter dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: benisecbeni

2, 3, 5 hadi 10 kere giydin temizlik bezi mi lan bu git yenisini al üniforma gibi üstüne yapışmasın kıyafetler. bir giydiğimi 1 ay içinde tekrar giymem. toplamda en fazla 3 kere giyerim.

güldürdü
  • Canım ne isterse onu giyiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Öğrenci Mavi'ye girmemelidir Altın Kural

Rodi Candir
    Rodi Hayattır

• hadi üniversiteyi kendi şehrinde okuyanlar tamam da ş.dışında yurtta okuyanlar ne yapsın,

kaç tnae kıyafet kaç tane ayakkabı götürsün.. hangi birini ütülemekle uğraşsın..

bende yeni başlıcam ş.dışındayım hayırlısı olur inşallah
  • Aynı durum benim içinde geçerli. Ama takmıyorum. Dersimi dinler geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benisecbeni

2, 3, 5 hadi 10 kere giydin temizlik bezi mi lan bu git yenisini al üniforma gibi üstüne yapışmasın kıyafetler. bir giydiğimi 1 ay içinde tekrar giymem. toplamda en fazla 3 kere giyerim.

adam ağır zengin beyler forumu satın almasın sonra bize vurur kırbacı
  • Şöyle bir durum var ben özel üniye gideceğim ve aylık 535TL vereceğiz o yüzden giysiye para harcayamam, cebime harçlık yapmayı tercih ederim (durumumuz pek iyi değil)
    Yinede cevaplar bir nebze rahatlattı beni sağolun.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.