Şimdi Ara

2012 Ek Yerleştirme Bilgi Başlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
880
Cevap
15
Favori
32.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumda sürekli 2.yerleştirme ne zaman diye konu açılıyor. Belli bir başlık altında toplanırsak birbirimize daha sağlıklı bilgiler verebiliriz. Ek yerleştirme ile ilgili soruları buraya yazınız.

İlk yerleştirmede bir yere yerleşip 2. Yerleştirmeye başvurabilir miyiz diyenler.
    Bu ek yerleştirme sadece açıkta kalanlar ve açıköğretim programlarına yerleşip tekrar başka bir yere yerleşmek isteyenler içindir. Ayrıca ilk tercihlerde herhangi bir tercih yapmayanlarda ek yerleştirmeye katılabilir.

Herhangi bir bilgi edindiğnizde yada sorunuz olduğunuzda yazın.

edit1: 2. yerleştirmede olurda bir yere girebilirsek gittiğimiz zaman okul başlayalı 1 ay geçmiş olacak. Herkez arkadaşlarını edinmiş, derslere başlamış yurtları evleri kararlaştırmış olacak. Peki biz ne yapacağız orası meçhul ...

edit 2 : ilk tercihte yazdığınız yerleri tekrar yazamazsınız. Yazarsanız ölü tercih olur. Aynı şekilde puanınızdan yüksek yerleri yazarsanız yine ölü tercih olur. çünkü yazdığınız okula son giren kişi okulun taban puanını oluşturur. Sizinde bu puandan düşük bir puanınız olduğu için giremezsiniz. Bundan dolayı puanınıza eşit yada düşük yerler yazmalısınız.

EDİT3: 28 Eylül'de ek yerleştirme kılavuzu ÖSYM'nin web sayfasında yayımlanacak. 1-4 Ekim arasında başvurular yapılacak. 8 Ekim'de yerleştirme sonuçları açıklanacak. 9-12 Ekim'de kesin kayıtlar yapılacak. 15 Ekim'de ders başı yapılacak. YURTKUR da, yeni öğrencilere yönelik burs, harç kredisi ve yurt çalışması yapacak.

EDİT3: 28 Eylül'de ek yerleştirme kılavuzu ÖSYM'nin web sayfasında yayımlanacak. 1-4 Ekim arasında başvurular yapılacak. 8 Ekim'de yerleştirme sonuçları açıklanacak. 9-12 Ekim'de kesin kayıtlar yapılacak. 15 Ekim'de ders başı yapılacak. YURTKUR da, yeni öğrencilere yönelik burs, harç kredisi ve yurt çalışması yapacak.

Edit4: BU SENE FAZLADAN ÖĞRENCİ ALACAK OKULLAR
    Nevşehir Üniversitesi : (TÜM BÖLÜMLER 40 ÖĞRENCİ ALACAK)

Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
    Çevre Mühendisliği
    Gıda Mühendisliği
    Eğitim Fakültesi
    Fen Bilgisi Öğretmenliği
    Sınıf Öğretmenliği

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi : (TÜM BÖLÜMLER 40 ÖĞRENCİ ALACAK)

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
    Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler
    Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi
    Elektrik ve Elektronik Mühendisliği
    İlahiyat Fakültesi
    İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği
    Fen-Edebiyat Fakültesi
    Moleküler Biyoloji ve Genetik

Hacettepe Üniversitesi (BÖLÜM 25 ÖĞRENCİ ALACAK)

Sağlık Bilimleri Fakültesi
    Odyoloji

Kırıkkale Üniversitesi

Mühendislik Fakültesi
    Metalurji ve Malzeme Mühendisliği
    İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
    Ekonometri

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (ÖZEL ÜNİVERSİTE ve HER BÖLÜM 60 ÖĞRENCİ ALACAK)

Eğitim Fakültesi
    Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
    İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi
    Psikoloji
    Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi
    İç Mimarlık
    Çevre Tasarımı
    Not : Hasan Kalyoncu Üniversitesinde Açılacak Bölümler İçin %100,%50,%25 Burslu Seçenekleri Mevcut.

Türk-Alman Üniversitesi (BÖLÜM 35 ÖĞRENCİ ALACAK)

Mühendislik Fakültesi
    Mekatronik Sistemler Mühendisliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi >>StoRm<< -- 24 Eylül 2012; 17:56:03 >

• ilk ve son up
  • Güzel başlık olmuş dostum.Tek başlık altında olması daha iyi olur, herkes aradığı bilgiye ulaşır iyi düşünmüşsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut.25

Güzel başlık olmuş dostum.Tek başlık altında olması daha iyi olur, herkes aradığı bilgiye ulaşır iyi düşünmüşsün.

ama gel gelelim kimse senin kadar anlayışlı ve ilgili olamıyor. 2 gün sonra ek yerleştirmeler olacak bitecek kimsenin ruhu duymayacak. Sonra vay efendim niye bizim haberimiz olmadı falan filan. Zaten medya fazla üstüne düşmüyor bu konunun bari böyle forumlarda bilgi topiği oluşsun diyorum ama yok

**** nin dh den daha iyi bir yer olduğunu düşünüyorum artık

• güzel baslık olmus dostum
  • bu sene mf3 ten ek yerleştirmede bölüm açılırmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende ek tercihleri bekleyen biri olarak takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifane377

bu sene mf3 ten ek yerleştirmede bölüm açılırmı

en boş bölümler sayısalda. Olma ihtimali yüksek. Genellikle veterinerlik bölümlerinde boş bölüm oluyor.
  • BAZI üniversiteler ek yerleşmeden yerleşen öğrencileri için 1 aylığına kaçırdıkları dersler sebebi ile ek ders koyuyorlarmış. Açıklarını kapatsınlar diye...
  • beyler annem alt yazı gördüm diye yerleşmeyle ilgili sonunu gördüm diyor ne yerleştirmesi o bilen var mı
  • İLK YERLEŞTİRMENİN ARDINDAN DEVLET ÜNİVERSİTELERİNDE DOLMAYAN LİSANS PROGRAMLARI

http://forum.donanimhaber.com/m_64943492/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64943492

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlogKaan -- 11 Eylül 2012; 21:26:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

İLK YERLEŞTİRMENİN ARDINDAN DEVLET ÜNİVERSİTELERİNDE DOLMAYAN LİSANS PROGRAMLARI

http://forum.donanimhaber.com/m_64943492/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64943492

tşrkler kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifane377

bu sene mf3 ten ek yerleştirmede bölüm açılırmı

2012 Ek Yerleştirme Bilgi Başlığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan19o7

beyler annem alt yazı gördüm diye yerleşmeyle ilgili sonunu gördüm diyor ne yerleştirmesi o bilen var mı

Milli Eğitim Bakanlığı, 2012 yılı meslek liselerine e-kayıt sonuçlarını açıkladı.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi >>StoRm<< -- 12 Eylül 2012; 1:37:38 >
  • ankarada jeoloji müh falan boşta kalır mı ek yerleştirmelerde?
    yada daha önceki senelerde kalmışmıdır bilgilendirebilirmisiniz?
  • liste 29undamı geliyor baya ileri zaman ya.

edit: ben ilk tercihte sınavsız geçiş hakkımı kullanmadım ve başka ünileri yazdım. 2.tercihte sınavsız geçebileceğim bölüm yüksek puanlı olsa bile ben oraya giremez miyim? ölü olmuyor sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechno -- 12 Eylül 2012; 4:40:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

liste 29undamı geliyor baya ileri zaman ya.

edit: ben ilk tercihte sınavsız geçiş hakkımı kullanmadım ve başka ünileri yazdım. 2.tercihte sınavsız geçebileceğim bölüm yüksek puanlı olsa bile ben oraya giremez miyim? ölü olmuyor sonuçta.
  • Başlık yukarı cıksın gormeyenler de gorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar klavuz geldiğinde hangi linkten görüntüleyeceğiz.
    Klavuzlar bölümünde 2011'e kadar var 2012 yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.