Şimdi Ara

HTC One X+ detaylandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
11.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • HTC One X+ detaylandı





    HTC'nin yeni amiral gemisi One X+'ya ait detaylar gün yüzüne çıktı. XDA-Developers sitesinde uzun süredir çeşitli paylaşımlarda bulunan bir geliştiricinin paylaştığı verilere göre; One X'in güncellenmiş versiyonu, T30 yerine T37 ya da AP37 olarak bilinen NVIDIA'nın en yeni Tegra 3 çipsetini taşıyacak.

     

    Tek çekirdekte 1.7GHz, dört çekirdeğin kullanıldığı işlemlerde 1.6GHz hızında çalışacak olan bu yonga, Full HD 1080p çözünürlük desteği, %25 daha hızlı GPU ve 4G LTE uyumluluğunu beraberinde getirecek. Geçen yıl Sensation ve Sensation XE modellerini piyasaya sürerek uyguladığı politikaya benzer şekilde One X/One X+ cihazlarında da aynı tasarımı kullanan ve boyutlarda değişiklik yapmayarak aksesuar uyumluluğunu sağlayacak olan Tayvanlı üreticinin yeni üst düzey telefonunda Beats Audio ve donanım ürünlerini ön plana çıkarması bekleniyor.

     

    134.36 x 69.9 x 9.3mm ölçülerinde ve 129 gram ağırlığındaki One X+, 1800mAh pil, 1GB RAM ve 32GB dahili hafızanın yanı sıra Temmuz ayında resmen yayınlanan Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi ve yeni HTC Sense 4.5 kullanıcı arayüzüyle donatılacak. Arayüzde çok büyük bir değişiklik yapılmayacağı aktarılmış, ancak Jelly Bean'in beraberinde getirdiği teknik düzenleme ve yenilikler sayesinde çok daha hızlı çalışacağından eminiz.

     

    HTC One X ve One S için Android 4.1 güncellemesinin Aralık ayı sonunda dağıtılmaya başlayacağını bildiren Football takma adlı geliştirici, One X+'ın çıkış tarihine dair herhangi bir bilgi vermedi. Amerika'da T-Mobile operatörünün desteğini çektiği bu akıllı telefonun 19 Eylül'deki New York etkinliğinde resmiyet kazanacağı tahmin ediliyor.  







  • one x alanlar ne dese haklı.

  • Niye ki o zamanlar daha.iyi bi tegra işlemci vardı da htc mi kullanmamıştı

  • One X kullanıcısı olarak şu pil gücünü yükseltmediler diye yanıyorum. Sgs3'ü sattım şimdi elimde bir tek One X kaldı. Açıkçası memnunum da hani öyle ahım şahım bir problem de yok ama hTC'nin bu atakları bazen biz kullanıcılar olarak sinir bozucu olabiliyor.. Burada binbir türlü şey sayardım da boşu boşuna yazmaya gerek yok zaten burada olan yorumlar şimdiden gözümde canlanıyor. Ne diyelim artık, hayırlısı olsun. Bu haberi görünce telefonum error verdi desem yeridir. Teşekkürler hTC.
  • Bu çıktıktan 2 ay sonrada yenisi çıkar. Aslında sürekli yeni seylerin gelmesi sevindirici. Bu kadar teknoloji bağımlısı olmaya gerek yok. Her çıkan telefonu,bilgisayarı vs. satın almaya kalkarsak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC One X+ detaylandı

    Milleti kazıklamak resmen, ne demek + (plus) ?
  • ben şunu merak ediyorum,acaba htc 4.1 jelly bean güncellemesi alıncada sense arayüzünü kullanacakmı ?hali hazırda görseli jelly bean den güzel bir arayüze sahip htc.(bence)
    +1800 mAh batarya yine yetersiz geldi bana,yeni nesil tegra 3 de umarım 28 nm olurda batarya kullanım süresi biraz artmış olur.

  • daha çıkalı 4 ay olmuş amiral gemisini eski modele çevirecek htc. sonra niye samsung kadar satamıyoruz derler artık.

  • mesut çevik için bu özellikler yeterli olacak mıdır bilemiyorum. one x'ten one x+'a geçmeyi düşünüyordu kendisi ancak bu özellikler beni pek tatmin etmedi. neyse çıksın bir görelim de öyle yorum yapalım..

  • Performansı s3 ten iyi olacak sanırım. S3 ün tek artısı performans idi. Bu farkı ortadan kaldırarak tek başına lider olmayı planlıyor olabilir. Ya da iphone 5 e alternatif olarak ta sunuluyor olabilir. Tegra 3+ için beklenebilir bir cihaz olarak görüyorum. İnşallah çok eleştirilen ekrana ek menu şeysini de kaldırırlar ve web te de s3 le (özellikle flash) aynı performansı verir. O zaman hiçbir telefonda gönlüm kalmadan htc one x+ yı alırım. Ben bu adımı olumlu karşıladım.

  • 8 Ay sonra "hTC Two" tarzı birşeyler çıkartacak, demedi demeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EXIST

    ben şunu merak ediyorum,acaba htc 4.1 jelly bean güncellemesi alıncada sense arayüzünü kullanacakmı ?hali hazırda görseli jelly bean den güzel bir arayüze sahip htc.(bence)+1800 mAh batarya yine yetersiz geldi bana,yeni nesil tegra 3 de umarım 28 nm olurda batarya kullanım süresi biraz artmış olur.


    Maalesef 28nm üretim teknolojisi T40 numaralı Wayne'de kullanılacak. T37 sadece daha önce piyasaya sürülen T30 ve T33'ün hızlandırılmış ve bazı yeni özellikler kazandırılmış versiyonu olacak.

  • bu batarya asla ve asla taşımaz cihazı...htc ve Sony'nin kronik sorunun kullanılan düşük bataryalar...

  • Yeni iPhone'un karşısında hiçbir şansı yok. HTC cart x curt xx falan filanla uğraşmayın.

  • daha iyi işlemci daha iyi gpu başka? pil hem yüksek hemde ayrılabilir olmalıydı bence.mikro sd karda olmalıydı birde..kısacası plus olan taraf göremiyorum.

  • Bu saatten sonra android de Google'ın kendi telefonlarını tavsiye edeceksin.Hem güncellemeleri en erken sen alıyorsun hemde eşsiz ve orjinal olan bir arayüz kullanıyorsun.(Samsung Galaxy Nexus).Ayrıca İphone 5'i bekliyorum.Apple telefonu aynı kasaya koyup ne biliyim böyle çok ilginç bir yenilik yapmadıkça Nokia lumia 920'yı İphone 5'e tercih edicem gibi duruyor.Nokia tasarım açısında muazzam ayrıca işlevsellik,kamera ve kendi uygulamalarıyla şuan tercih edebileceğim telefonların başında geliyor.Kısacası Nokia telefonlar herzaman kaliteli oluyor.Ne S3 Ne de One X Açıkcası hiçbiri bana çekici gelmiyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSDc -- 10 Eylül 2012; 3:06:17 >
  • Ya sizin gibi fanboyları hiç anlamıyorum. One X tanıtılalı 7-8 ay olmuş. Htc nin tabii ki piyasaya göre telefonuna eklemeler yapmaya hakkı var. Üstelik zaten apayrı bir cihaz sayılmaz. Ama pili keşke büyütselermiş, grafik iyileşmiş, yenilenmiş işlemci daha yüksek saat hızında çalışacak, bunlara 1800 mah pil dayanmaz. Ama Htc sürekli yeni telefon çıkarıyor diyenler Samsungu yere göğe sığdıramıyor. Fakat neden bu tepkileri Note 2 ye vermediniz? Ekran dışında S3 ve Note 2, aslında One X ve One X+ ilişkisine benzetilebilir. Ama neymiş, ismi ve konsepti farklı. Aslında ekran boyunda da aşırı bir fark yok, 4.7''-5.5''. Tamam ilk Note da kasa tasarımlarından vs. çok büyük bir boyut farkı vardı S2 ile. Ve zaten Note 2 çıktığında S3 ün ne esprisi kaldı sorarım? Bence S3 mağdurları ne dese haklı. O kadar dandik malzeme ve dayanıksızlık, sonra Note 2. Ben de bir One x kullanıcısıyım ama Htc nin yaptığı gayet mantıklı ve kabul edilebilir geliyor. Zamanında Samsung da Nokia da Apple İphone da Htc de çok kullanan birisi olarak, One X i seçmemin, o zamanda en iyi tercih olduğu kanaatine vardım





  • bir daha htc alırsam.... yeter ya 2 yıldır htc alıyorum hadi anladım ilki hataydı da bu ne ya 1 yılda iki amiral gemisi telefon sanki küfür ediyorlar

  • Bu zaten bilindik birşeydi de neyse ben telefonumu alırken de bunun muhabbetini yapmıştım ancak bu kadar erken olmasını beklemiyordum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PsychicPower

    Ya sizin gibi fanboyları hiç anlamıyorum. One X tanıtılalı 7-8 ay olmuş. Htc nin tabii ki piyasaya göre telefonuna eklemeler yapmaya hakkı var. Üstelik zaten apayrı bir cihaz sayılmaz. Ama pili keşke büyütselermiş, grafik iyileşmiş, yenilenmiş işlemci daha yüksek saat hızında çalışacak, bunlara 1800 mah pil dayanmaz. Ama Htc sürekli yeni telefon çıkarıyor diyenler Samsungu yere göğe sığdıramıyor. Fakat neden bu tepkileri Note 2 ye vermediniz? Ekran dışında S3 ve Note 2, aslında One X ve One X+ ilişkisine benzetilebilir. Ama neymiş, ismi ve konsepti farklı. Aslında ekran boyunda da aşırı bir fark yok, 4.7''-5.5''. Tamam ilk Note da kasa tasarımlarından vs. çok büyük bir boyut farkı vardı S2 ile. Ve zaten Note 2 çıktığında S3 ün ne esprisi kaldı sorarım? Bence S3 mağdurları ne dese haklı. O kadar dandik malzeme ve dayanıksızlık, sonra Note 2. Ben de bir One x kullanıcısıyım ama Htc nin yaptığı gayet mantıklı ve kabul edilebilir geliyor. Zamanında Samsung da Nokia da Apple İphone da Htc de çok kullanan birisi olarak, One X i seçmemin, o zamanda en iyi tercih olduğu kanaatine vardım

    Arkadaşım.Note 2 ile S3 arasında büyük bir segment farkı var.Bir kere ekranlar arasında (0,7 inc),ağırlıkta 45 gram fark var.Yani S3'ü kullanabilen hiç kimse,ben rahatlıkla Note 2'yi de kullanırım diyemez.Aynı kasaya daha iyi bir donanım koysaydı haklıydınız.HTC'ye bakıyorsun,kasa aynı ama donanım yükseltilmiş.Bu kullanıcıya resmen büyük bir çalımdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.