Şimdi Ara

Bu Saat Ne İşe Yarar!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
5.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanalpazar.com dan 300 liraya emporio armani ar1414 model saat aldım. Bilgisizliğime denk geldi Aslında saatin orjinali 1400 tl civarı. Tabi bende ilanı gördüm 300 liraya işte %100 orjinal bütün evraklarıyla beraber kutulu falan yazıyordu atladım hemen. Aldım saati geldi naylonlarını falan çıkarttım taktım koluma tam istediğim gibi modeli sevinerek kullanıyorum. neyse saati alalı 20 gün falan olmuştu heralde bunun durduğunu farkettim. Kurdum tekrar birde baktım içinde dönen çarklardan 2 tanesi çıkmış. Tabi garanti falan yok satıcıya mesaj attım saatçiye götürün dedi. saatçilere götürdüm kime götürdüysem biz yapamayız, olmaz bu, geri gönderin, garantiye gönderin falan... Satıcıya tekrar mesaj attım ilgilenmedi. saat elimde kaldı tabi 300 lira çöp. Şimdi ben bu saati ne yapabilirim hiçbir işe yaramaz mı kasası falan? nasıl değerlendirebilirim fikirlerinizi bekliyorum.

Bu arada benden size tavsiye sakın replika ürünlere yaklaşmayın. eğer 2 yıl resmi firma garantili ise güvenin. garantili ürünleri alın.
    Şimdi Swatch aldım yas100g modeli çok memnunum keşke ilk bunu alsaydım ama bi hata yaptık işte birkere...

Bu Saat Ne İşe Yarar!?

Bu Saat Ne İşe Yarar!?

Bu Saat Ne İşe Yarar!?

• yalnizaslan,
    Bu açtığın başlık çakma saat alacaklara ders niteliğinde. Burada devamlı çakma saat tavsiyesi isteyenlere senin bu mesajı link olarak vereceğim.

Her saat bozulabilir hatta binlece dolar saydığınız saatlerin bile aldıktan sonra bozulma ihtimali vardır. Ancak bu saatler garanti kapsamında olduğu için problem olmaz. Çakma saatlerin bozulduktan sonra kullanımdan çıkması direk paranızın çöpe gitmesi demek.

Bu yüzden çakma saat almayın, aldırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tachyon -- 9 Eylül 2012; 23:49:45 >
  • Bu çok güzel bir örnek olmuş. Başınıza gelen bu durumu ibretlik bir ders gibi anlatmanız da başkaları için faydalı olur. Bu bakımdan bu konuyu açmanız çok yerinde olmuş. Bir musibet bin nasihatten iyidir.
  • İşte canlı bir örnek hepimize. İbret olsun diye bende bundan sonra çakma saat isteyenlere bu konunun linkini göndereceğim.
    Burbank'ın yazdığı gibi: "Bir musibet bin nasihatten iyidir"
  • Arkadaşlar almayın replika.Tamam birbirine %100 benzer olsada,tüm fonksiyonları çalışsada mekanik olarak orjinalinden düşüktür.Ama derseniz ki'' babacım iyide bizde o kadar para yok?'' alcağınız replikayı mekanik garantisi olan yerlerden alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU SOKET NE İŞE YARAR?
    18 yıl önce açıldı
    Bu tuş ne işe yarıyor?
    12 yıl önce açıldı
    Ne işe yarar bu lustral ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.