Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SATIŞDA!! SİEMENS SXG75 700 YTL

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: SATIŞDA!! SİEMENS SXG75 700 YTL Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
birikim

2 Haziran 2006; 12:17:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selam Supro yeni yazılımı yükleyecegim amma fw22 den memnun olacakmıyım acaba eski yazılımı aratmaz insallah

bahattintopaloglu

2 Haziran 2006; 12:54:44 

ben, ezan programını yükledim. java. bunun yedeğini almak istemiştim...

HERKESE HAYIRLI CUMALAR.........

"microsoft comfort curve" klavye.
"logitech media play" mause.
"philips 900NC" web cam.
LOGITECH Z2300 200W 2+1 --thx-SUBWOOFER SYSTEM-
GERİSİ MÜHİM DEĞİL
birikim

2 Haziran 2006; 13:07:09 

Kimse yazmadı bu yazılım hakkında yabancı formlarda cok methedilmemişti zaten. Yükleyelim bakalım ne gibi değişiklikler var merak ediyorum açıkcası.

HalukK

2 Haziran 2006; 13:18:06 

Meseleyi biraz netleştirelim:

İki önemli ayrım var. Bu ayrım siemens telefonlarda uzun süredir var.

1. Benq sitesinden gelen upgrade sürümü;
W5V0_1433_3_SGLPK_009.05.exe
Bu yalnız windows kurarken repair etmek gibidir. Yani tüm ayarlarınız yüklediğiniz proğramlar fotolarınız vs olduğu gibi kalır.
Yükleyebilmek için USB kablo sürücüsünün sisteme yüklü olması yeterlidir.
Yalnız yüklerken eleketrik kesintisi, sistemin çökmesi gibi düşük risklere girmek istemeyenler yedek alabilir.
Hatta bu risklerin gerçekleşmesinden dolayı yarıda kesilen yükleme yeniden başlatılamayabilir (belki)
Servise gitmek yada servis sürümü fw yükleme gerekliliği doğabilir.

2. Servis sürümü
Örn: W5V0-1433-3-SGLPK-022-0097_rus.exe dosyası servis fw sürümü.
Yani telefonda mmc hariç her şeyi sıfırlar.
Bu tür sürümler FW sakatlanmasından dolayı ölen telleri diriltmek için birebirdir.
Ama henüz netlik kazanmayan bazı konular var. Bunlar içerinsinde TR varmı veya olan hangisi.
Ve bu yüklendikten sonra upgrade sürümü yüklebilir mi?
Bu iki soru zamanım olduğunda yakında netlik kazanacak.

ÖNEMLİ: Eskiden FW yüklemelerinden kaynaklanan hataları siemens TR servisi garanti dışı sayardı.
Hatta resmi upgrade sürümü yüklenmiş telleri bile garantiye sokmazdı. SX1 zamanında bu sorun çok yoğundu.
Şu anki durumu bilmiyorum. Dileyen bunu öğrenip riskleri kabullenerek bu işe girişsin.
Kimseyi yanlış yönlendirmiş olmayalım.

quote:

Orjinalden alıntı: birikim

Selam Haluk benQnun download sayfasında bir takım uyarılar vardı her ihtimale karşı bu uyarıları dikkate almak gerekir diye düşündüm. Bende sizin gibi fw değistirmeye meraklı biri olarak zaman zaman bazı bilgilerimi özelliklede rehber bilgilerini kaybettim . Neyse ben size yeni yazılımdan memnun olup olmadığınızı sormak isterim müsaitseniz ilk izleniminizi yazarmısınız?

SVN22 yazıyor bunun dışında hiç bir değişşiklik farketmedim. Yani kurcalamak için vaktim de olmadı henüz.
Net bir hata listesi bulup karşılaştırmam lazım.

birikim

2 Haziran 2006; 13:28:48 

Haluk şu anda yükleme işi bitti teli kurcalamaya geçiyorum bekleyemedim valla görecegiz bakalım bi değişiklik varmı?

Benim derdim eski yazılımı backup yapmaydı çok eksikleri olmasına rağmen bir kenarda dursun istiyordum ama olmadı neyse sağlık olsun.
verdigin bilgiler için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birikim -- 2 Haziran 2006; 13:30:46 >

kemalerg

2 Haziran 2006; 14:21:39 

birikim arkadaş inşallah yeni sürümden menmun olursun ya arkadaşlar benim tel 2 defa servise gitti 1 inde telin kendisini değiştirdiler 2 incisinde de yine aynı hatadan dolayı gitti yazılım yüklendi hatalar tel kendi kendine kapanıyordu kitleniyordu uygulamalar çalışmıyor arama kayıtları yapmıyor alrm uyarıcılar çalışmıyordu yazılım yüklendi2 sorun hariç giderilmiş evde açtım teli kontrol ettim sabah yine alrm çalmadı tekrar ayarladım yine çalmıyor çalıyor gibi gözüküyor ses yok takvim uyarıcılar da aynı kuruyorum takvimi çalması için günlük yapıp okeyliyorum kontrol ediyorum asla yazıyor lütven ya yardım edin ya da ankarada bu alete bakan teleservis hariç bir servis önerin utanıyorum servise gitmeye başarıya gittim bakmadı

NYZ
bahattintopaloglu

2 Haziran 2006; 15:34:33 

yükledi fakat, fark nedir ben daha anlayamadım???

"microsoft comfort curve" klavye.
"logitech media play" mause.
"philips 900NC" web cam.
LOGITECH Z2300 200W 2+1 --thx-SUBWOOFER SYSTEM-
GERİSİ MÜHİM DEĞİL
suprocco

2 Haziran 2006; 16:22:10 

kemalerg : dostum eğer kartan mp3 atıyorsan ses olarak çalmıyor tel hafızasından bir şeyler ata problem kalkacaktır.....
fw22 benim gördüğüm kopyalama hızlandı sanki ama hani gözle görülür bi değişimlik yok zaten benimde fazla bir problemim yoktu
yapmak isteyen arkadaşlar gönül rahatlığı ile yapabilir bence eksi olmadığını hatta kesin artıları olabileceğini düşünüyorum

The club of Walkman phones
kemalerg

2 Haziran 2006; 16:38:44 

arkadaşım mp3 atıyorum ama gelen çağrıları çalıyorkişilere atadığım mp3 leri çalıyor sadece alrm ları tel kapalıyken denedim bir sefer çaldı ama sabah çalmadı takvim uyarıcıları bazen çalıyor bazen de hiç çalmıyor diyelim mp3 leri atıyoruz da çalmıyor neden titreşim bile yapmıyor sadece uygulama açıyor ekranda gözüküyor ve sonrada çalmaktan vazgeçiyor eksik yanı nersi bilmiyorum birde senin dediğini uygulayın çalacakmı çalmıyacakda neden ses mizik ata diyorki uygulamayı niye koymuşlar soprocco kardeş

NYZ
suprocco

2 Haziran 2006; 16:53:19 

vallahi bilmem yaaa karttan mp3 hemen hemen her telde problem engüzeli telefon hafızasından ata parçaları titreşim bendede yok dostum

The club of Walkman phones
birikim

2 Haziran 2006; 22:35:44 

Hani bulmacalar vardır iki resim arasındaki 7 farkı bulun kazanın diye. İki yazılım arasında hiç bir fark bulamadım tek bulduğum fark birinde versiyon fw12 diğerinde fw22 yazıyor.

kemalerg

2 Haziran 2006; 23:04:58 

quote:

Orjinalden alıntı: suprocco

vallahi bilmem yaaa karttan mp3 hemen hemen her telde problem engüzeli telefon hafızasından ata parçaları titreşim bendede yok dostum

ARKADAŞIM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN SENİN DEDİĞİN GİBİ YAPTIM MP3 LERDEN BİRKAÇINI TELİN HAFIZASINA TAŞIDIM VE ORDAN TAKVİM MESAJ VE ALARM SİL SESLERİNİ ATADIM ŞİMDİLİK PEK SORUN KALMADI GİBİ DENEDİM ZİLİ ÇALDI YALNIZ BİRTEK TAKVİM UYARICILARIN ETGİNLİĞİ DÜZENLEDEN BU TEKRARI İŞARETLEYİP TEKRARLAMASINA NEDEN ASLA GELİYOR ANLAMADIM GÜNLÜK OLARAK KAYDEDİYORUM AYNI UYARICIYI KONTROL EDİYORUM KENDİ KENDİNE ASLA YA DÖNÜYOR TÜM TEKRARLARI OKEYLERSEM SORUN YOKDA TEK İNİ DEYİNCEK ASLA OLUYOR NEDEN? BİLEN VARMI AYARI FİLAN YİNEDE ÇOK ÇOK TEŞEKÜR EDRİM KARDEŞİM YOKSA GERİ SATACAKTIM TELİ

NYZ
serhatbutes

2 Haziran 2006; 23:50:56 

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=589
Arkadaşlar şurayı bir inceleyin bu telefonda şebekeden bagımsız tv izleneceğini biliyordum ama acaba bu aletle mi oluyor yoksa UMTS geldiğinde mi olacak bu özellik. Resimde aletin üzerinde siemens yazıyor ama resmi sitesinde yok.
Ayrıca yeni yazılımda ses biraz çoğalmış sanki birde tel daha hızlanmış bunun haricinde bir değişiklik gören var mı?

birikim

2 Haziran 2006; 23:59:05 

wallahi ben bir değisiklik göremedim Serhat. Kamera ve video yazılımları yine aynı. medyaplayerde yine özellikler eksik hafiza kartı yine cok geç okunuyor bekledigim versiyon bu değildi. fw 22 zaten uzun zamandir vardı sanırım avrupanın bazı ülkelerinde bu yazılımla satılmıstı tel o yüzden bekledigimiz düzeltmeler bu yazılımda yok. İnşallah bundan sonra iyi bir yazılımla sorunlar halledilir.