ben bu gün bu telefonu aldım ama bahsettiğiniz gibi çıkmadı yada ben beceremedim 1 videosu 176*144 kocaman ekranda küçücük gözüküyor.....kötü 2 pc den 240*320 mpeg4 yapınca tam ekran yapıyor.ama bu seferde ses ve görüntü birbirine karışıyor. 3 video oynatırken ses çok net çıkmıyor.hopörlörden çıkan ses cızırtılı çıkıyor. 4 birde kullnma kılavuzunda kartı çıkart diye bir menü olduğu yazıyor.fakat telefonda öyle bir menü yok.kartı elle çıkartıyosun.tekrar takınca telefonun kartı tanıması için 2.3 dakika geçmesi gerekiyor. yani kısacası ben bu telefondan hiç hoşlanmadım ...sizce versiyondanmıdır.yoksa orjinali bumu.telefonu iade etmek istedim.fakat bana teknik servisinden belge getirirmemi ancak bu şekilde iade edebileceğimi söylediler.telefonu carrefour dan aldım.55*12=669 ytl
1 ewet doğru, video çözünürlüğü küçük. 2 ok tam ekran yapar, ama senin convert programın sorunlu, yada convert ettiğin video sorunlu. ses ve görüntünün birbirine karışması büyük bir ihtimal onlardan. 3 senin videolarında sorun var. 4 kılavuzda kart çıkart diye bir şey göremedim !!!
bahaddin kardeş şu benim sorunuma bir el atıver x1 kablusu aldım bilgisayarakurdum kartı görüyorum ve mp3 atıyorum engel veyaerişemedi gibi yazılar çıkıyor telle video kaydı ses kaydı resim çekemiyorum sorun telle ilgili telin kendi hafızasını kullanıyorum yine olmuyor ne yapmam gerekli yazılımdanmı kaynaklanıyor ne bana yazılım nasıl yükleyeceğim ve adresini verirmisin yoksa almadan servismi gözüküyor herhangi bir dosyasımı silindi anlamadım
bahaddin kardeş senden bir yanıtlıyacağın sorum olacakartık yarın teli servise vereceğim ama sorum şu takviim ajandaya yaptığım kayıtlarım tümünü göremiyorum yazdığım notlar nereden bakılıyor çok güzel alet ama uğraşdıracak yoksa sizdedemi gözükmüyor x1 de tüm notları yapılacak veya yapılmışları görüyordum bunda göremiyorumacaba yazılımdanmı mp3 leri ne hafıza kartına ne de tele kayıt edemiyorum
bahattin kardeş kitapcıkta aynen şöyle yazıyor. ayarlar tel ayarları dosya yöneticisi hafıza yardımcısı kartı çıkart ama maalesef telefonda kartı çıkart diye birşey yazmıyor. birde diğer tellerden gelen mp3 leri çalmıyor anlamadım gitti
quic............
arkadaşım, demek istediğini şimdi daha iyi anladım. senin sl75 tanıtımını gördüm. inan o kadar zamanım olsa, aynen yapardım. ama maalesef yoğun iş temposu.......... sanırım AVCILAR da oturuyorsun?
bahaddin kardeş senden bir yanıtlıyacağın sorum olacakartık yarın teli servise vereceğim ama sorum şu takviim ajandaya yaptığım kayıtlarım tümünü göremiyorum yazdığım notlar nereden bakılıyor çok güzel alet ama uğraşdıracak yoksa sizdedemi gözükmüyor x1 de tüm notları yapılacak veya yapılmışları görüyordum bunda göremiyorumacaba yazılımdanmı mp3 leri ne hafıza kartına ne de tele kayıt edemiyorum
kardeş benim soruma cevap yokmu şimdik şu anda telin hesap makinasıda iş görmüyor çalışmıyor
bence harika bir telefon sx1 den kat kat daha güzel hepsiburada.com hepsi var girin bakın hemde detaylı hemde hepsiburada.com da1 gb kart HEDİYEEEEEEEEEEEEE
bahattin ben telefonu aldığım yere götürdüm aynı gün problemi gösterdim.biz ilgilenmiyoz teknik servise götür dediler.teknik servise gittim sabah(kvk) onlara telefonun hatasını gösterdim bunun kullanıcı hatası olmadığını yazılı bir şekilde alma istedim.fakat cihazı teknik servise sokmadan bunu sana veremeyiz dediler.bende servise verdim.büyük bir ihtimalle versiyon yüklyecekler. benim sorum şu ben bu telefonu aldığım bayiye nasıl iade ederim.beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
fişi faturası neyse hepsiyle teslim edip paranı geri iade alacaksın. bilgili ve entel takıl, tüketici haklarından anladığını adama hissettir... normalde 15 gün içinde hiçbir mazeret göstermeden geri verebilirsin aldığın ürünü. haa illa zorluk çıkarırsa savcılığa bi dilekçe vereceksin, korkma adamı savcılıktan ifade vermesiiçin çağracaklar, adam birden yumuşayacak, bi yanlış anlama olmuş deyip ürünü senden geri alacak.