ayrıca hemen şunuda ilave edeyim video kaydı 5 dakika ile sınırlı mms kaydı derseniz dahada kısalıyor süre tel symbian olsa bazı programlarla bu sorunu çözebilirdik ama java. javada bu tür bir program varmı bilmiyorum . en başında da soyledigim gibi bu tele yeni bir yazılım yüklenmesi gerekiyor.
selam arkadaşlar bende sxg75 i birkaç gündür kullanıyorum 1 gb sandisk rs-mmc ile beraber 690 a aldım (15 taksit) tanjud arkadaşın dediği gibi telefonun mp3,radyo,ekran ve diğer tel. özellikleri çok iyi ama kamera beni hayal kırıklığına uğrattı 2 mp (1600x1200) fotoğraf çekip fotoyu pc ye attığınızda çözünürlük özelliklerde 1280x960 (1.3 mp) görünüyor. tanjud arkadaşım birde sen foto çekip denermisin sanki siemens bi sahtekarlık yapıyor gibi geldi bana
evet ajanda hatirlatma fonksiyon diger siemenslerde de oldugu gibi tel tamamiyle kapalı olsa bile teli aciyor ve uyarıyı yapıyor. burada 2 secenek sunulmus. teli kapatırken kapatma, uçak modu ve alarmlarda kapansınmı diye soru soruluyor. siz sadece kapansin derseniz alarmlar tel kapaliykende uyarı yapıyor. alarmlarda kapansin derseniz. tel alarmlar kurulu bile olsa açılmıyor.
p peki arkadaşım uyarıyı günde 1 den fazla ayarlanıyormu birde mp3 atanıyormu hatırlatıcısına w800i birden fazla atanıyorda mp3 eklenmiyor alrm na değil ajanda hatırlatıcısına teşekürler
kemalerg arkadas az once denedim bir güne değil aynı saate bile bir kaç etkinlik birden kurabiliyorsunuz ben denemek amaçlı 3 adet kurdum. Ayrıca bu etkinliklerin tekrarlanmasınıda sağlayabiliyorsun. takvim hatırlatıcısına mp3 atayabiliyorsun ama her alarm için ayrı ayrı değil hepsine aynı mp3 ü atıyorsun. yani takvim için atanmış bir muzik oluyor.
selam arkadaşlar bende sxg75 i birkaç gündür kullanıyorum 1 gb sandisk rs-mmc ile beraber 690 a aldım (15 taksit) tanjud arkadaşın dediği gibi telefonun mp3,radyo,ekran ve diğer tel. özellikleri çok iyi ama kamera beni hayal kırıklığına uğrattı 2 mp (1600x1200) fotoğraf çekip fotoyu pc ye attığınızda çözünürlük özelliklerde 1280x960 (1.3 mp) görünüyor. tanjud arkadaşım birde sen foto çekip denermisin sanki siemens bi sahtekarlık yapıyor gibi geldi bana
öyle şey olur mu yav?kameradan seçenekler,ayarlara gel..çözünürlükte en yükseği seç..o zaman 1600x1200 olması lazım..benim sl75te çok yükseği seçiyorum 1280x1024 oluyor..onda 1600x1200 olması lazım
Mesajımı yazarken yeni mesaj yazmıssınız Kemalerg. Anladığım kadarıyla aynı güne hatta aynı saate de her 3 dakikaya bir hatırlatma fonksiyonu koyabileceksiniz. Sanırım isteklerinizi fazlasıyla karşılar. Takvim hatırlatıcısına mp3 atayabildiginiz gibi çalar saat fonksiyonunada mp3 atayabiliyorsunuz. onuda az önce denedim. Bu arada fotograf kaltesini ve programlarını beğenmedigimi tekrar edeyim. Çözürlük 1600 x 1200 olmasına ragmen resimler iyi degil yani video görüşme icin kullanılan vga kamera gibi. İlerde yeni yazılımla düzeltilebilir belki. sadece bol ışıklı ortamlarda çekilen resimler nisbeten daha iyi belkide flashını alıp flashla kullanılırsa iyi netice alınabilir. flashın ucuz oldugu soyleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birikim -- 6 Mayıs 2006; 19:13:11 >
master8 nikli arkadaşın dediği doğru resim kalitesini 1600x1200 yaparak resim çekseniz bile eğer zoom kullandıysanız resim özelliklerine baktığınızda 1280*960, 640*480 hatta 320*240 olarak bile görünebilir. n70 de de öyleydi. imate kullandim ondada zoom yapıldıkça çözünürlük degeri düşüyordu. Zaten nokia larda zoom çubuğunun yanında bunu görebilirsiniz..
birikim kardeşim aydınlattığın için çok çok teşekür ederim iyi günlerde kullan derim ve gönül rahatlıyla alabilirim artık resim o kadar önemli değil bana en önemlisi vidyo kayıtının uzun olması sesin yüksek çıkması vetel görüşmesinin kayıt etmesi ve ajanda özellikleriydi gün ışığında resim iyi dersin kayıt 5 dakikayla sınırle dersin yeterli belki proğramla ilerde uzatabiliriz saol kardeş
Teşekkürler sağolun Mightywings. Bende hep siyah olanını gördüm beyaz varmı bilmiyorum görürsem size bildiririm.. Gerçi siyah olanı da ekran kararınca bayağı gizemli görünüyor ama zevkler tartışılamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birikim -- 7 Mayıs 2006; 19:26:40 >