Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: sxg75

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: sxg75 Sayfa: <<   < önceki  108 109 110 111 112 113 114 115 [116] 117   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
dartanyan113

26 Haziran 2008; 10:19:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Evet rota çizmiyor harici veya içerden kendin manuel oluşturuyorsan.

http://linuxtechs.net/kruch/tb/releases/0.9.79/index.html

0979 versiyonu hazır

sefil sair

26 Haziran 2008; 10:26:16 

quote:

Orjinalden alıntı: emir18rebrov

rota çizip yol tarif etmiyor yani.sadece bulunduğum yer gösteriyor?adres girme yok yani?

yok hedef tayin edebiliyosun ana underground daki gibi yoldan nerden döneceğini göstermiyor pusula gibi sadece hedefine kitleniyokaç metre kaldıgını flan gösteriyo

emir18rebrov

26 Haziran 2008; 10:39:16 

başka ücretsiz prog. yok değil mi?çünkü bu telefonu navigasyon için aldım.
birde ekranın yukarsında bi kafa işareti yle elele tutuşmuş insanlar işareti oluyor.bunlar neleri ifade ediyor?

malkooklam

26 Haziran 2008; 11:51:31 

arkadaslar lutfen GPS konusundan devam edelim harita ve navigosyon olaylarina.....

2 gb kart ile rahatlikla calismakta...birde 3'5 soket buldum ama radyo malaesef calismamakta....ses umdugum gibi degil bence soket dandik zira kulaklik ve disa sesi mukemmel kalitede....

birde arkadaslar su brew lisans sertifikasi isini halledemedim...yedek almasi bende oyle denildigi gibi 4-5 dak..surmuyor ve telefon kendinide acip kapatmiyor...ama mpn ve dosya yoneticisinden rahatlikla dosya atip alabiliyorum...bu telefonun video daki acc sesini hic bir telefonda gormedim...

gecen mereak edip samsung i450 aldim herhalde bu ilk ve son samsung tecrubem olacak...telefona bir tema caktim coktu...makinayi iade etttim...nokinin ayni isletim sistemini kullanmasina ragmen oyle denildigi ve anlatildigi gibi degil....hele music telefonu olarak tanitilmis olmasina ragmen ses kalitesi inanin berbat disa verdigi ses kalitesi sxg75 yanindan gecemiyor....ozellikle acc ile cok sorunu var telefonun ...onun icin su sxg nin acc sesinin kiymetini bilin ozellikle videolaardaki ses kalitesinin...

sizden ricam yabanci sitelerde oldugu gibi yani ustadlardan BREW baslikli bir konu acmaniz ...
dartanyan113

26 Haziran 2008; 12:05:46 

- emir arkadaşım 0979 versiyonda öncekilerde rota çizip görebiliyordun 0979 ta rota çizme var 13 nolu cms var önceki ve sonraki dönüşleri gösterebiliyor yalnız bu ekran daha 1 aydır oluşturulmuş ekran onun için biraz daha gelişmesini bekleyelim trek in sitesinde themes bölümünü kontrol edersen dediklerimi görebilirsin 0979 zaten navi için üretildi.

- ekran yukarısındaki simge yanlış hatırlamıyorsam kullandığın şebekenin yoğun kullanımda olduğunu gösteriyor aralarında kırmızı bir çizgi var ise tabi.

- BREW konusu halen muamma malkooklam hocam forum anlatılanları ite kalka yaptık ama henüz o konuda esnek uygulamazlar içermiyor birde bu dil hakkında henüz TR de gördüğüm bir kaynak yok.

kolay gelsin

dartanyan113

26 Haziran 2008; 12:08:33 

+++ şu konuda yeterince uğraşamadım ama VDaytano vektörel harita kullanabiliyor benim asıl istediğim vektörel haritaları oluşturup brew de çalışan bir uygulama ama böyle bir şeyi halen bulamadık :(((

malkooklam

26 Haziran 2008; 15:55:20 

quote:

Orjinalden alıntı: dartanyan113

- emir arkadaşım 0979 versiyonda öncekilerde rota çizip görebiliyordun 0979 ta rota çizme var 13 nolu cms var önceki ve sonraki dönüşleri gösterebiliyor yalnız bu ekran daha 1 aydır oluşturulmuş ekran onun için biraz daha gelişmesini bekleyelim trek in sitesinde themes bölümünü kontrol edersen dediklerimi görebilirsin 0979 zaten navi için üretildi.

- ekran yukarısındaki simge yanlış hatırlamıyorsam kullandığın şebekenin yoğun kullanımda olduğunu gösteriyor aralarında kırmızı bir çizgi var ise tabi.

- BREW konusu halen muamma malkooklam hocam forum anlatılanları ite kalka yaptık ama henüz o konuda esnek uygulamazlar içermiyor birde bu dil hakkında henüz TR de gördüğüm bir kaynak yok.

kolay gelsin

dil konusu nedir anlayamadim....mania cekce....all siemens rusca ,onlarimi kastettin..acaba...
dartanyan113

27 Haziran 2008; 9:30:04 

quote:

Orjinalden alıntı: malkooklam

dil konusu nedir anlayamadim....mania cekce....all siemens rusca ,onlarimi kastettin..acaba...

BREW programlama dili olarak söylemiştim.

malkooklam

27 Haziran 2008; 17:35:34 

WM 2006 Menuicons adli menu icon indirgesinin icindeki resimleri nereye atacagiz arkadaslar...yani hareketli olmasi icin dosyanin kendisi var ve ayrica resimleri de var nereye atacagiz acaba....ilgili link su adres...en alttaki....

http://www.siemensmania.cz/ikony.php?page=2&phone_type=4
SpyWar

27 Haziran 2008; 18:01:19 

quote:

Orjinalden alıntı: malkooklam

WM 2006 Menuicons adli menu icon indirgesinin icindeki resimleri nereye atacagiz arkadaslar...yani hareketli olmasi icin dosyanin kendisi var ve ayrica resimleri de var nereye atacagiz acaba....ilgili link su adres...en alttaki....

http://www.siemensmania.cz/ikony.php?page=2&phone_type=4

buraya atacaksın

brew\mod\MainMenuApp\res\common

malkooklam

27 Haziran 2008; 18:31:33 

tamam zaten oraya attim ama resim degisiklik yapmiyor ki...yani orjinal ikonlar gibi...hareketli olmuyor...sade sekilde duruyor...
SpyWar

27 Haziran 2008; 18:47:05 

o ikonların hareketli olduğuna emin misin ikonlarda sorun vardır.örneğin üstte orjinal mor ikon var mesaj kısmı kırmızı renkli bak onu yükle hareketli olduğunu görcen yani büyük ihtimal Wm nin ikonunda sorun var yoksa hareketli olurdu

emir18rebrov

27 Haziran 2008; 22:21:58 

yaa bu ne kadar karışık
ben hiç bişey anlayamıorum.siz profesyonelsiniz sanırım

SpyWar

27 Haziran 2008; 23:30:04 

arkadaşım sen neyi anlamadın

emir18rebrov

28 Haziran 2008; 0:23:02 

yukarda yazanları
onlar trekbuddy ile ilgli değil mi?

emir18rebrov

28 Haziran 2008; 1:10:08