QC BQS firmware analyzer için modopo yu okudum amma zerre anlamadım adamlar neler yapıyolar ama konu çok dağınık anlayan varsa bi çevirsin cem yılmazın uzay yolu aklıma geldi
Çok teşekkür ederim işlem tamamdır ama buseferde fieldtest menüsünü yükleyemedim fieldtest dosyasını brew/mod altına at deniliyor benim elimdekinde direk bar uzantılı dosya var bunu ben dosyalar oluşturarak fieldtest\res\commob\fieldtest.bar şeklinede getirdim yinede olmadı sen *.qcn dosyasından bahsetmişsin acaba bendeki problemde o olabilirmi. ben rapid açamadığımdan siredeki dosyayı yükleyemedim acaba rica etsem zshare veya başka bir şekilde upload yaparmısın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazuri81 -- 14 Mayıs 2008; 3:31:54 >
Avea kullananlar 250 kontör yüklediğiniz zaman MÜYAP'tan 200 şarkıyı bedava indirme hakkınız oluyor ya. Bu mp3'leri telefona indirirken BROWSER'de Avea'ın ayarları varsa "Dosya büyük hatası"veriyor indirmiyor APN internet + proxy yok olarak indirirseniz kontör düşüyor. Bunun için Avea'nın ayarlarındaki internet profilindeki tür:HTTP Proxy portu:8080 yapın sorun çıkmıyor. Yani Ayarlar: BAĞLANTI PROFİLİ AD: Avea-wap APN:wap Giriş adı:wap Parola:wap İNTERNET PROFİLİ AD:Avea-wap Tür:HTTP Proxy sunucusu: 213.161.151.201 Proxy portu:8080
Şeklinde olacak. Ayrıca bu şekilde Diğer büyük dosyalarıda indirebiliyorsunuz. (nav4all v.b.)
Müzik indirirken gprs bağlantısı beleş ama aveanın wap sitesinde albüm ararken gezinmek paralı buna dikkat edin. En garantisi aveamuzik.com'dan girip şarkının linkini tele göndermek.
Orjinalden alıntı: malkooklam arkadaslar herkese kolay gelsin;
pdf,word excel dosyalarinin prolarini yuklememe ragmen;pdf ve word dosyalarini gorememek ve okyamamamktayim.....
ayrica trekkbudy,excel, ve bazi prolari jad 'li olarak yuklememe ragmen telefonda gorememekteyim...
pdf ve word okumam cok onemli...yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler...
kolay gelsin...
telefonun içindeki uygulama pdf ve doc belgelerinin hepsini okuyamaz. tablo, grafik, resim gibi içerikler belgede fazlaysa okumaz veya doğru görüntüleyemez.
deneme amaçlı basit ve kısa yazılar içeren bir word belgesini ve basit bir pdf belgesini telefonda açmaya çalış. sorun belgeden mi kaynaklanıyor, programdan mı kaynaklanıyor o zaman ayırt etme şansımız olur
ilgilendigin icin tesekkur ederim ama resimsiz basit bir kitap pdf olarak...word da tek sayfa bilgi olan seyler....yani bunun bir cozumu yok mu acaba yada tam calisir birşeyler....yukleyip bulamadigim programlar icin bir tavsiyede bulunacakmisiniz...ya bu ekranin hakikini vermk lazim....pdf isini cozmek lazim .....kolay gelsin....