Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: sxg75

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar:
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: sxg75 Sayfa: <<   < önceki  108 109 110 111 112 113 114 [115] 116 117   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sefil sair

12 Mayıs 2008; 14:49:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

QC BQS firmware analyzer için modopo yu okudum amma zerre anlamadım adamlar neler yapıyolar ama konu çok dağınık anlayan varsa bi çevirsin
cem yılmazın uzay yolu aklıma geldi

osevik

13 Mayıs 2008; 21:25:36 

lazuri81 telefonun pc'ye bağlandığı port nosunu gir ilk ve ikinci sıralara yani qlipi ilk çalıştırıp 1 girdiğin yerlere
quote:

Orjinalden alıntı: lazuri81

quote:

Orjinalden alıntı: osevik

QLİP yedekleyemedim hata veriyor sorun ne olabilir bulamadım aynı sorunla karşılaşan ol dumu? acaba

aynı şey benimde başıma geldi denilen herşeyi yaptım ama olmadı
Acaba problem ne olabilir
lütfen yardım

lazuri81

14 Mayıs 2008; 1:44:58 

Çok teşekkür ederim işlem tamamdır ama buseferde fieldtest menüsünü yükleyemedim fieldtest dosyasını brew/mod altına at deniliyor benim elimdekinde direk bar uzantılı dosya var bunu ben dosyalar oluşturarak fieldtest\res\commob\fieldtest.bar şeklinede getirdim yinede olmadı
sen *.qcn dosyasından bahsetmişsin acaba bendeki problemde o olabilirmi.
ben rapid açamadığımdan siredeki dosyayı yükleyemedim acaba rica etsem zshare veya başka bir şekilde upload yaparmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazuri81 -- 14 Mayıs 2008; 3:31:54 >

ROBINHOOD

14 Mayıs 2008; 20:24:24 

rapid kodlama sistemini değiştirdi artık o kutucuğa çıkan tüm harf yada rakamları değil sadece üzerinde kedi resmi olan kodları gireceksiniz.

TEKNİK DESTEK İÇİN TIKLAYINIZ
cmert

Sisteme Gözat

14 Mayıs 2008; 22:50:47 

arkadaşlar nette dolaşırken rastladım, ilginizi çekebilir diye düşündüm

http://urun.gittigidiyor.com/SIEMENS-SXG75-ORIJINAL-SIFIR-KASAKAPAK-TUSTAKIMI_W0QQidZZ9833302

kiminin rüyası,
kiminin kabusu!

lazuri81

15 Mayıs 2008; 0:51:30 

bulunduğum mekanda rapid türü siteler yasaklı olduğundan göremiyorum
kodlama ile alakası yok

soner26

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Mayıs 2008; 17:41:57 

arkadaşlar flash oyunları ve swf dosyalarını göremiyorum.flasplayer ı ve swf caller i de yükledim.ama bir türlü görünmüyor.neden olabilir

http://www.freewebs.com/mobilcep
soner26

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Mayıs 2008; 17:47:33 

tamam çözdüm olayı.küçük harfe geçerken boşluk bırakıyormuşsum.

http://www.freewebs.com/mobilcep
serhatbutes

18 Mayıs 2008; 23:15:30 

Avea kullananlar 250 kontör yüklediğiniz zaman MÜYAP'tan 200 şarkıyı bedava indirme hakkınız oluyor ya. Bu mp3'leri telefona indirirken BROWSER'de Avea'ın ayarları varsa "Dosya büyük hatası"veriyor indirmiyor APN internet + proxy yok olarak indirirseniz kontör düşüyor.
Bunun için Avea'nın ayarlarındaki internet profilindeki tür:HTTP Proxy portu:8080 yapın sorun çıkmıyor.
Yani Ayarlar:
BAĞLANTI PROFİLİ
AD: Avea-wap
APN:wap
Giriş adı:wap
Parola:wap
İNTERNET PROFİLİ
AD:Avea-wap
Tür:HTTP
Proxy sunucusu: 213.161.151.201
Proxy portu:8080

Şeklinde olacak. Ayrıca bu şekilde Diğer büyük dosyalarıda indirebiliyorsunuz. (nav4all v.b.)

Müzik indirirken gprs bağlantısı beleş ama aveanın wap sitesinde albüm ararken gezinmek paralı buna dikkat edin. En garantisi aveamuzik.com'dan girip şarkının linkini tele göndermek.

malkooklam

21 Mayıs 2008; 7:21:05 

arkadaslar herkese kolay gelsin;

pdf,word excel dosyalarinin prolarini yuklememe ragmen;pdf ve word dosyalarini gorememek ve okyamamamktayim.....

ayrica trekkbudy,excel, ve bazi prolari jad 'li olarak yuklememe ragmen telefonda gorememekteyim...

pdf ve word okumam cok onemli...yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler...

kolay gelsin...
kahve

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 10:08:00 

quote:

Orjinalden alıntı: malkooklam
arkadaslar herkese kolay gelsin;

pdf,word excel dosyalarinin prolarini yuklememe ragmen;pdf ve word dosyalarini gorememek ve okyamamamktayim.....

ayrica trekkbudy,excel, ve bazi prolari jad 'li olarak yuklememe ragmen telefonda gorememekteyim...

pdf ve word okumam cok onemli...yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler...

kolay gelsin...

telefonun içindeki uygulama pdf ve doc belgelerinin hepsini okuyamaz. tablo, grafik, resim gibi içerikler belgede fazlaysa okumaz veya doğru görüntüleyemez.

deneme amaçlı basit ve kısa yazılar içeren bir word belgesini ve basit bir pdf belgesini telefonda açmaya çalış. sorun belgeden mi kaynaklanıyor, programdan mı kaynaklanıyor o zaman ayırt etme şansımız olur

malkooklam

21 Mayıs 2008; 10:16:36 

ilgilendigin icin tesekkur ederim ama resimsiz basit bir kitap pdf olarak...word da tek sayfa bilgi olan seyler....yani bunun bir cozumu yok mu acaba yada tam calisir birşeyler....yukleyip bulamadigim programlar icin bir tavsiyede bulunacakmisiniz...ya bu ekranin hakikini vermk lazim....pdf isini cozmek lazim .....kolay gelsin....
marikanwap