Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: sxg75

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: sxg75 Sayfa: <<   < önceki  107 108 109 110 111 112 113 [114] 115 116   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
serhatbutes

1 Mayıs 2008; 0:28:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

BREW EKRAN KORUYUCULAR

BURADAN

Klasörler mod içine *mif'ler MİF içine atılacak. App manager'den settings'i seçip en alttaki screen savers bölümünden aktive edeceksiniz.
Ekran ışığı sönünce gözüküyor Eğer telefon ayarlarında e.koruyucu aktifse onun sırası gelene kadar ekranda kalıyor. Ben Ayarlardaki E.koruyucuyu devredışı bırakıp Güç tasarrufunu 1 dak. yaptım 1 dak sonra herhangi bir tuşa basınca aydınlatmalı olarak gözüküyor.

jedi_bayoz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Mayıs 2008; 0:59:14 

mms ayarların için teşekkürler (bu ayarlarla foto gönderebildinmi ?).
ekran koruyucularda fena gözükmüyor yarında onları deneyeyim.

practical_vip

1 Mayıs 2008; 10:43:10 

Üstadlar merhaba,
Ben Brew Mobile Commander programı kullanarak kablo ile temaları brew/mod/cmgr/pp altına kaydederek yeni temalar attım Sxg75 telime ancak sonrada beğenmediğim temaları silmek istediğimde bu klasörün altındaki temaların olmadığını gördüm bunlar nereye gitti??? nasıl silebiliriz bunları. Veya silmek için daha kolay bir yolu yokmudur.

practical_vip

1 Mayıs 2008; 10:45:26 

Buldum yaww. Cepten silebiliyormuşuz

proexot

1 Mayıs 2008; 12:13:23 

benim sorularim bitmiyor :D Bir arkadasda navigasyon olayini nasil yapacagiz detayli anlatabilirmi ? hangi program ? ve nereden ve asil bomba soru Kontur gidiyormu :D

Dhalsim Vs Blanka
SpyWar

1 Mayıs 2008; 15:12:43 

quote:

Orjinalden alıntı: serhatbutes

Klasörler mod içine *mif'ler MİF içine atılacak. App manager'den settings'i seçip en alttaki screen savers bölümünden aktive edeceksiniz.
Ekran ışığı sönünce gözüküyor Eğer telefon ayarlarında e.koruyucu aktifse onun sırası gelene kadar ekranda kalıyor. Ben Ayarlardaki E.koruyucuyu devredışı bırakıp Güç tasarrufunu 1 dak. yaptım 1 dak sonra herhangi bir tuşa basınca aydınlatmalı olarak gözüküyor.

serhat app manager da setting i bulamadım yok

dartanyan113

1 Mayıs 2008; 16:52:14 

Arkadaşlar telefonda Service Required mesajı almaktayım

pin giriyorum tel açılıyor ancak hiç bir şey yok yazılım update yapayım diyorum onada nvitem eksik deyip başlangıç aşamasında error veriyor

BREW uygulamaları açayım dedim son aşama yedeklemeyi telefona yüklerken hata oluştu ondan sonra bu hale geldi.

önerisi olanlar; brew hevesimiz kursağımızda kaldı

serhatbutes

1 Mayıs 2008; 16:53:49 

quote:

Orjinalden alıntı: SpyWar

quote:

Benim diğer telefondada yok Bundan önce verdiğim FLASHLİTE'yi yükleyince çıkıyor galiba??

osevik

1 Mayıs 2008; 17:12:33 

bende brewi yüklerken benzer sorun yaşamıştım telefon açılmıyordu teli kare tuşu ve açma tuşuna beraber basarak açtım daha sonra tekrar fw yi yükledim düzeldi
quote:

Orjinalden alıntı: dartanyan113

Arkadaşlar telefonda Service Required mesajı almaktayım

pin giriyorum tel açılıyor ancak hiç bir şey yok yazılım update yapayım diyorum onada nvitem eksik deyip başlangıç aşamasında error veriyor

BREW uygulamaları açayım dedim son aşama yedeklemeyi telefona yüklerken hata oluştu ondan sonra bu hale geldi.

önerisi olanlar; brew hevesimiz kursağımızda kaldı

dartanyan113

1 Mayıs 2008; 17:28:48 

arkadaşlar sorunu çözdüm QLIB ile farklı bir menuden

B = Download

oradan da

5 =

nolu seçenekle telin orjinal CEFS.mbn dosyasını geri yükledim

QPST yerine bu programla da yazılımı tele yükleyebilirmişiz onu da öğrenmiş oldum sadece W5V022.qpart dosyasının adını partition.mbn olarak değiştirdim bütün herşeyim geri geldi. sanırım bu telefonun keşfettiğim bu yönü beni mutlu edecek zira bozulsa bile tekrar çalışır hale getirebiliyoruz :)))

ilgilendiğiniz için teşekkürler

*Serhat hocamada ilgilendiği için teşekkür ederim

jedi_bayoz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Mayıs 2008; 19:30:23 

quote:

Orjinalden alıntı: proexot

benim sorularim bitmiyor :D Bir arkadasda navigasyon olayini nasil yapacagiz detayli anlatabilirmi ? hangi program ? ve nereden ve asil bomba soru Kontur gidiyormu :D

http://forum.donanimhaber.com/m_15203264/mpage_10/tm.htm

mert5126

1 Mayıs 2008; 19:47:04 

selam arkadaşlar jmi ve jad maker setup'ı warmı elinizde bide brew mobile commender prosu ile neler yükleyebiliriz? nasıl yapmam gerekli telefonu bağlıyor atmak istediğim oyunu veya proğramı cep telefonuna atıyorum ama telefonda görünmüyor ne yapmam gerek?

jedi_bayoz

1 Mayıs 2008; 21:33:42 

quote:

http://www.mobylex.com/tr/index.html burada sözlük var ama full bulmak lazım.

BREW UYGULAMA
http://rapid+share.com/files/111557251/FLS.zip FLASHLİTE Flash animasyonları oyunları oynatabilmek için.

içinden çıkan klasörler (brewsaplayer+flashlite+swfcaller) brew/mod içine
*mif uzantılı dosyalar brew/mif içine

oynatılmak istenen animasyonlar yada oyunlar FLASHLİTE uyumlu olacak *sis uzantılı FLASHLİTE'nin desteklediği bütün dosyaları çalıştırıyor.

*swf uzantılı dosyaları brew/mod/swfcaller içine atacaksınız swfcaller'ı çalıştırıp dosya ismini (uzantısını yazmadan) kutuya yazıp çalıştırın. Örnek olarak içinde sg.swf (flash oyun) dosyası var. uygulamayı çalıştırıp sg yazıp open'e basın çalışıyor..

brewsaplayer+flashlite telefona yüklendiği zaman gözükmüyor bunlar olmadan flashlar çalışmıyor.
Ayrıca bu uygulamalarla İnternete girildiği zaman flash animasyonları gösteriyor yada gösterecekmiş..
Kaynak: http://forum.allsiemens.com/viewtopic.php?t=54902

Playex'in son sürümlerini kullanamayanlara birde playex.cfg dosyası var içinde bu dosya brew/shared/playex klasörüne atılacak. eski sürümlerin oluşturduğu m3u dosyasınıda silin.
Ayarları karttaki sounds klasörü içindeki mp3'lere ayarladım. Kulaklıktaki PTT tuşu
1 kısa basma ileri
2 kısa basma geri
uzun basmak play-pause görevi görüyor..

bunnymind dosyasındaki _fla klasörünü nereye kopyalayacağız

ROBINHOOD

1 Mayıs 2008; 21:35:10 

artık data kablom PC'den şarj ediyor..........

SpyWar

2 Mayıs 2008; 0:23:07 

quote:

Orjinalden alıntı: mert5126

selam arkadaşlar jmi ve jad maker setup'ı warmı elinizde bide brew mobile commender prosu ile neler yükleyebiliriz? nasıl yapmam gerekli telefonu bağlıyor atmak istediğim oyunu veya proğramı cep telefonuna atıyorum ama telefonda görünmüyor ne yapmam gerek?

http://uploaded.to/?id=86wdf0

mert burda jmi ile jad maker ı yükledim.jmi ile tele oyun ve program atacaksın.bi bak olmazsa tekrar yazarsın.brew ile tele java oyun ve program hariç, mp3 ebook vb.. dosyaları atabilirsin.ayrıca brew sistemine girip teli patch leyebilirsin

SpyWar

2 Mayıs 2008; 1:07:28 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SpyWar

quote:

Benim diğer telefondada yok Bundan önce verdiğim FLASHLİTE'yi yükleyince çıkıyor galiba??

setting falan çıkmadı ama ekran koruyucu devreye girdi ama sadece dünya haritalı olanlar sanırım bi o var, senin koyduğun resimde bikaç tane saha var onları yok mu acaba

zeus_1907

2 Mayıs 2008; 12:13:22