Üstadlar merhaba, Ben Brew Mobile Commander programı kullanarak kablo ile temaları brew/mod/cmgr/pp altına kaydederek yeni temalar attım Sxg75 telime ancak sonrada beğenmediğim temaları silmek istediğimde bu klasörün altındaki temaların olmadığını gördüm bunlar nereye gitti??? nasıl silebiliriz bunları. Veya silmek için daha kolay bir yolu yokmudur.
benim sorularim bitmiyor :D Bir arkadasda navigasyon olayini nasil yapacagiz detayli anlatabilirmi ? hangi program ? ve nereden ve asil bomba soru Kontur gidiyormu :D
Klasörler mod içine *mif'ler MİF içine atılacak. App manager'den settings'i seçip en alttaki screen savers bölümünden aktive edeceksiniz. Ekran ışığı sönünce gözüküyor Eğer telefon ayarlarında e.koruyucu aktifse onun sırası gelene kadar ekranda kalıyor. Ben Ayarlardaki E.koruyucuyu devredışı bırakıp Güç tasarrufunu 1 dak. yaptım 1 dak sonra herhangi bir tuşa basınca aydınlatmalı olarak gözüküyor.
Klasörler mod içine *mif'ler MİF içine atılacak. App manager'den settings'i seçip en alttaki screen savers bölümünden aktive edeceksiniz. Ekran ışığı sönünce gözüküyor Eğer telefon ayarlarında e.koruyucu aktifse onun sırası gelene kadar ekranda kalıyor. Ben Ayarlardaki E.koruyucuyu devredışı bırakıp Güç tasarrufunu 1 dak. yaptım 1 dak sonra herhangi bir tuşa basınca aydınlatmalı olarak gözüküyor.
serhat app manager da setting i bulamadım yok
Benim diğer telefondada yok Bundan önce verdiğim FLASHLİTE'yi yükleyince çıkıyor galiba??
bende brewi yüklerken benzer sorun yaşamıştım telefon açılmıyordu teli kare tuşu ve açma tuşuna beraber basarak açtım daha sonra tekrar fw yi yükledim düzeldi
quote:
Orjinalden alıntı: dartanyan113
Arkadaşlar telefonda Service Required mesajı almaktayım
pin giriyorum tel açılıyor ancak hiç bir şey yok yazılım update yapayım diyorum onada nvitem eksik deyip başlangıç aşamasında error veriyor
BREW uygulamaları açayım dedim son aşama yedeklemeyi telefona yüklerken hata oluştu ondan sonra bu hale geldi.
arkadaşlar sorunu çözdüm QLIB ile farklı bir menuden
B = Download
oradan da
5 =
nolu seçenekle telin orjinal CEFS.mbn dosyasını geri yükledim
QPST yerine bu programla da yazılımı tele yükleyebilirmişiz onu da öğrenmiş oldum sadece W5V022.qpart dosyasının adını partition.mbn olarak değiştirdim bütün herşeyim geri geldi. sanırım bu telefonun keşfettiğim bu yönü beni mutlu edecek zira bozulsa bile tekrar çalışır hale getirebiliyoruz :)))
benim sorularim bitmiyor :D Bir arkadasda navigasyon olayini nasil yapacagiz detayli anlatabilirmi ? hangi program ? ve nereden ve asil bomba soru Kontur gidiyormu :D
selam arkadaşlar jmi ve jad maker setup'ı warmı elinizde bide brew mobile commender prosu ile neler yükleyebiliriz? nasıl yapmam gerekli telefonu bağlıyor atmak istediğim oyunu veya proğramı cep telefonuna atıyorum ama telefonda görünmüyor ne yapmam gerek?
içinden çıkan klasörler (brewsaplayer+flashlite+swfcaller) brew/mod içine *mif uzantılı dosyalar brew/mif içine
oynatılmak istenen animasyonlar yada oyunlar FLASHLİTE uyumlu olacak *sis uzantılı FLASHLİTE'nin desteklediği bütün dosyaları çalıştırıyor.
*swf uzantılı dosyaları brew/mod/swfcaller içine atacaksınız swfcaller'ı çalıştırıp dosya ismini (uzantısını yazmadan) kutuya yazıp çalıştırın. Örnek olarak içinde sg.swf (flash oyun) dosyası var. uygulamayı çalıştırıp sg yazıp open'e basın çalışıyor..
brewsaplayer+flashlite telefona yüklendiği zaman gözükmüyor bunlar olmadan flashlar çalışmıyor. Ayrıca bu uygulamalarla İnternete girildiği zaman flash animasyonları gösteriyor yada gösterecekmiş.. Kaynak: http://forum.allsiemens.com/viewtopic.php?t=54902
Playex'in son sürümlerini kullanamayanlara birde playex.cfg dosyası var içinde bu dosya brew/shared/playex klasörüne atılacak. eski sürümlerin oluşturduğu m3u dosyasınıda silin. Ayarları karttaki sounds klasörü içindeki mp3'lere ayarladım. Kulaklıktaki PTT tuşu 1 kısa basma ileri 2 kısa basma geri uzun basmak play-pause görevi görüyor..