Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: sxg75

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: sxg75 Sayfa: <<   < önceki  108 109 110 111 112 [113] 114 115 116 117   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
daonella

14 Nisan 2008; 17:03:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

MERHABALAR NAV4ALL İNDİREMİYORUM ( HTTP HATASI : İSTEK FAZLA BÜYÜK ) HATASI ALIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ MEMNUN OLURUM SAYGILAR

serhatbutes

15 Nisan 2008; 0:40:31 

Uygulama ve oyunları yüklendikten sonra H.kartına kopyalayıp çalıştırmanın çetrefilli yolu var ama indirirken hafıza kartına atma yolu yok.

quote:

Orjinalden alıntı: daonella

MERHABALAR NAV4ALL İNDİREMİYORUM ( HTTP HATASI : İSTEK FAZLA BÜYÜK ) HATASI ALIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ MEMNUN OLURUM SAYGILAR

İnternet ayarlarında Bağlantı profilini "APN:internet" olan bir profille, İnternet profilini de proxy yok olarak değiştirip kaydet sorun kalmaz...

djessiz

15 Nisan 2008; 21:56:06 

Artık herkes bu telefonun GPS özelliğinden ümidi kesmiş heralde .
Ama yeni başlıyor.
Arkadaşlar artık Nav4all programı TÜRKİYE'yide dahil etmiş şimdilik İSTANBUL ve ANKARA var ama umarız yakında türkiyenin tamamını alırlar. İstanbul ve Ankarada bulunma imkanım olmadığı için deneyemedim . Burdan tüm Arkadaşlara duyrulur.Bizleride bilgilendirirseniz seviniriz .
Malum artık nerede olduğumuzu görmekten sıkılmışken götür beni güzelim SXG75 diyebilicez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djessiz -- 16 Nisan 2008; 22:26:45 >

jkomando

16 Nisan 2008; 4:11:01 

quote:

Orjinalden alıntı: daonella

400 kb lık dosya indiripte kontörlerini boşuna harcama
burdan indir. yükledikten sonra zaten seni yönlendirecek program, Türkçe dil ve türkçe ses için.
NAV4ALL BURDAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jkomando -- 5 Mayıs 2008; 14:05:44 >

Sxg75 Depo
Sx1 Program Depo
Sxg75 Brew Flash Oyunlar
marikanwap

16 Nisan 2008; 12:10:25 

quote:

Orjinalden alıntı: djessiz

Artık herkes bu telefonun GPS özelliğinden ümidi kesmiş heralde .
Ama yeni başlıyor.
Arkadaşlar artık Nav4all programı türkiyeyide dahil etmiş şimdilik İSTANBUL ve ANKARA var ama umarız yakında türkiyenin tamamını alırlar. İstanbul ve Ankarada bulunma imkanım olmadığı için deneyemedim . Burdan tüm Arkadaşlara duyrulur.Bizleride bilgilendirirseniz seviniriz .
Malum artık nerede olduğumuzu görmekten sıkılmışken götür beni güzelim SXG75 diyebilicez.

sxg75ci arkadaşlar adına sevindim walla

Artık Bir iPhone'um Yok:(
My Ex-mobiles: SIEMENS C45/C55/S55/SXG75 - SAMSUNG E900/E250 - Apple iPhone 8GB
practical_vip

16 Nisan 2008; 23:38:42 

ya arkadaşlar sxg75'de gps kullanan varmı. Bir kişi çıkıpta adam gibi anlatmadı şu gps konusunu. Rus sitelerine bakıyorum adamlar yazmışlar haritalar koymuşlar ama anlamıyorum yazdıklarını bizden bir adam gelipte sevabına anlatmadı şu olayı gitti valla helal olsun yani.

SpyWar

17 Nisan 2008; 0:07:22 

quote:

Orjinalden alıntı: practical_vip

ya arkadaşlar sxg75'de gps kullanan varmı. Bir kişi çıkıpta adam gibi anlatmadı şu gps konusunu. Rus sitelerine bakıyorum adamlar yazmışlar haritalar koymuşlar ama anlamıyorum yazdıklarını bizden bir adam gelipte sevabına anlatmadı şu olayı gitti valla helal olsun yani.

arkadaşım bu konuya bakmadın mı hiç hem haritalar var hem nasıl yapılacağı yazıyor

http://forum.donanimhaber.com/m_15203264/tm.htm

jedi_bayoz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

17 Nisan 2008; 17:57:45 

quote:

Orjinalden alıntı: practical_vip

SpyWar ın söylediği gibi nerdeyse hepimiz kullanıyoruz

daonella

18 Nisan 2008; 12:00:18 

selam
burada bana yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.. tek kayıp tamda alışmış birşeyler öğrenmişken tel gitti.... inşallah bulan ve konuştuğum kişi teli getirise devam edecem foruma öğrenecek çok şeyim var... getirmez se yenisini bulmaya çalışacam. teşekkürler arkadaşlar

41gokhan41

Sisteme Gözat

18 Nisan 2008; 15:40:36 

hala satılıyor mu bu telefon?

Yusuf_Furat

19 Nisan 2008; 13:59:53 

sanırım piyasadan kalktı ama süper bi fiyata güzelim telefonumdan vazgeçebilirim

soner26

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Nisan 2008; 16:38:09 

playEX için yeni ve süper skinler http://mobilcep.webs.com/brewuygulamalar.htm

http://www.freewebs.com/mobilcep
soner26

20 Nisan 2008; 16:42:37 

kd player için harika skınlar
http://mobilcep.webs.com/kdplayer.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soner26 -- 20 Nisan 2008; 16:42:20 >

http://www.freewebs.com/mobilcep
soner26

20 Nisan 2008; 16:45:16