Artık herkes bu telefonun GPS özelliğinden ümidi kesmiş heralde . Ama yeni başlıyor. Arkadaşlar artık Nav4all programı TÜRKİYE'yide dahil etmiş şimdilik İSTANBUL ve ANKARA var ama umarız yakında türkiyenin tamamını alırlar. İstanbul ve Ankarada bulunma imkanım olmadığı için deneyemedim . Burdan tüm Arkadaşlara duyrulur.Bizleride bilgilendirirseniz seviniriz . Malum artık nerede olduğumuzu görmekten sıkılmışken götür beni güzelim SXG75 diyebilicez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djessiz -- 16 Nisan 2008; 22:26:45 >
MERHABALAR NAV4ALL İNDİREMİYORUM ( HTTP HATASI : İSTEK FAZLA BÜYÜK ) HATASI ALIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ MEMNUN OLURUM SAYGILAR
400 kb lık dosya indiripte kontörlerini boşuna harcama burdan indir. yükledikten sonra zaten seni yönlendirecek program, Türkçe dil ve türkçe ses için. NAV4ALL BURDAN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jkomando -- 5 Mayıs 2008; 14:05:44 >
Artık herkes bu telefonun GPS özelliğinden ümidi kesmiş heralde . Ama yeni başlıyor. Arkadaşlar artık Nav4all programı türkiyeyide dahil etmiş şimdilik İSTANBUL ve ANKARA var ama umarız yakında türkiyenin tamamını alırlar. İstanbul ve Ankarada bulunma imkanım olmadığı için deneyemedim . Burdan tüm Arkadaşlara duyrulur.Bizleride bilgilendirirseniz seviniriz . Malum artık nerede olduğumuzu görmekten sıkılmışken götür beni güzelim SXG75 diyebilicez.
ya arkadaşlar sxg75'de gps kullanan varmı. Bir kişi çıkıpta adam gibi anlatmadı şu gps konusunu. Rus sitelerine bakıyorum adamlar yazmışlar haritalar koymuşlar ama anlamıyorum yazdıklarını bizden bir adam gelipte sevabına anlatmadı şu olayı gitti valla helal olsun yani.
ya arkadaşlar sxg75'de gps kullanan varmı. Bir kişi çıkıpta adam gibi anlatmadı şu gps konusunu. Rus sitelerine bakıyorum adamlar yazmışlar haritalar koymuşlar ama anlamıyorum yazdıklarını bizden bir adam gelipte sevabına anlatmadı şu olayı gitti valla helal olsun yani.
arkadaşım bu konuya bakmadın mı hiç hem haritalar var hem nasıl yapılacağı yazıyor
SpyWar ın söylediği gibi nerdeyse hepimiz kullanıyoruz
selam burada bana yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.. tek kayıp tamda alışmış birşeyler öğrenmişken tel gitti.... inşallah bulan ve konuştuğum kişi teli getirise devam edecem foruma öğrenecek çok şeyim var... getirmez se yenisini bulmaya çalışacam. teşekkürler arkadaşlar