KD Player v0.9.1 (Siemens sxg75) Siemens sxg75 için özel yapılmış ama ne yazıkki rusça, biraz kurcaladım ama listeye şarkı ekleyemedim deneyipte olumlu sonuç alan olursa buraya yazsın, şarkıların görüntülenmesindeki problemler giderilmişmi bunu merak ettim. BURDAN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jkomando -- 27 Ocak 2008; 14:34:12 >
önemli değil arkadaşlar, Ben fw 26 yı kullanıyorum ama ortalıkda genelde fw 26_107 versiyonu dolaşıyor ben fw 26_110 versiyonunu kullanıyorum hiç bir problem yok ve hatta daha da hızlandı sadece kamera formatında bir değişiklik yapmamışlar yani küçük hala onun haricinde memnunum.
peki 26_110 u nerden buluruz bendede 26_107 varda :(
arkadaşlar tele nasıl manuel format atılır yazılım yükle demeyin bulunduğun yerde servis yok netten yazılım yüklede demeyin kablosuda yok nokialardaki gibi bikaç tusa basarak nasıl format atılır (hard reset) çok acillllllllllllllllll. kızılötesi yada bt ile yazılım yükleyebilirmiyiz
Dünya gezegeninin tekbir uzay gemisi yazgımızında ortak olduğunu göremediğimiz sürece onu daha fazla yürütmemiz imkansızdır o ya herkesin malı olacaktır yada hiçkimsenin olmayacaktır
Selamlar Arkadaşlar!!!benim sxg 75in kutusundan çıkan san-disk rs-mmc kartımda virüs var activexdebugger32.exe ve hiç bir şekilde silemedim karttan bunu nasıl silebilirim yardımcı olun lütfen!!!yeni bir kart dahi bulamadım ayrıca bu kart tamir olmazsa dv-rsmmc kart almayı düşünüyorum acaba bizim telefonda çalışıyor mu deneyen var mı arkadaşlar? Hayırlı Forumlar. ALLAH'A EMANET OLUN!!!
arkadaşlar bende sxg75 telefon var ama satmak istiyorum telefonu alalı 9 ay oldu ilgilenen arkadaşlar tel nomu bırakıyorum fiyatıta cok uygun 400 liraya verecem ilgilenen arkjadaşlar telno 05437175947
arkadaşlar bende sxg75 telefon var ama satmak istiyorum telefonu alalı 9 ay oldu ilgilenen arkadaşlar tel nomu bırakıyorum fiyatıta cok uygun 400 liraya verecem ilgilenen arkjadaşlar telno 05437175947
arkadaşlar tele nasıl manuel format atılır yazılım yükle demeyin bulunduğun yerde servis yok netten yazılım yüklede demeyin kablosuda yok Nokialardaki gibi bikaç tusa basarak nasıl format atılır (hard reset) bi allahın kulu yokmu bilen
arkadaşlar tele nasıl manuel format atılır yazılım yükle demeyin bulunduğun yerde servis yok netten yazılım yüklede demeyin kablosuda yok Nokialardaki gibi bikaç tusa basarak nasıl format atılır (hard reset) bi allahın kulu yokmu bilen
Bildiğimiz kadarıyla bu telefona DCA-540 data kablosu olmadan format atamazsın