Programı çalıştırınca yukarıdaki edit bölümünden settings seçeceksin. Açılan menüde "phone type" bölümünü "other CDMA phone" "Com port" bölümünde telefonun bağlı com'u seçip okeyle. Kabloyla bağla Bluetooth'la sorun çıkarıyor.
Yine yukarıdaki View bölümündeki "View filesystem" bölümünü seç. Sol bölümde Filesystem bölümü çıkacak(playlistin altında). Bunu seçince ortada bir klasör göreceksin bunu tıkladıyan "Retrieving..." diyecek 2-3 dakika sonra teldeki bütün dosyalar karşına çıkar. Eğer türkçe bir sxg75'in daha varsa işin çok kolay. Brew>Mod klasörünü incele bu klasörde bütün menülerin türkçe dil seçenekleri var. "shared" klasörünün içinde de amr_tr.bin dosyası var. Sağlam teldeki tr dosyalarını save ile pc'ye kopyala sonra kendi teline at. klasör üstündeyken "Backup directory" klasörü olduğu gibi pc'ye zip olarak kaydediyor. "restore" seçeneği de pc'den alıp tele kopyalıyor. Bence bunları hafıza kartındaki dosyalar üzerinde dene alıştıktan sonra sistem dosyalarıyla oyna. yanlışlıkla dosyaların silinmesin benim gibi..
ya su telefonda tam ekran video izlenmiyo mu bi de mp3 sarkılarımızı illede alfabetik listeye gore mi dinliyoruz karısık liste diye birsey yapmamaları ne kadar sacma. bu siemens hep birsuru ozellik yapiyo telefonda ama o ozelliklerden cok daha fazla eksiklik bırakıyo. ornegin hafıza kartına 300 den fazla dosya koyulamaması, videoyu 5 dakika cekmesi...
ya su telefonda tam ekran video izlenmiyo mu bi de mp3 sarkılarımızı illede alfabetik listeye gore mi dinliyoruz karısık liste diye birsey yapmamaları ne kadar sacma. bu siemens hep birsuru ozellik yapiyo telefonda ama o ozelliklerden cok daha fazla eksiklik bırakıyo. ornegin hafıza kartına 300 den fazla dosya koyulamaması, videoyu 5 dakika cekmesi...
Önceki sayfalarda yazıyor. çözülürlüğü 320x240 yap. Çalma listesindeki parçaları istediğin gibi sıralıyorsun. Ayarlarda sıraları değiştirmek için seçenek var. Ayrıca 300den fazla dosya konulabiliyor. k.klvz'da performans düşer diyor ama pek bir değişiklik yok.
ben mayıs 11'de verdim. FW yüklerken gitmişti alet. 1 ay sonra Başarı yenisini verdi. Onda da FW12 vardı. Geri gönderdim yeni FW yüklensin diye. 1 haftadır yine bekliyorum. SXG75 ile yıldızım barışamadı bir türlü :)
dün akşam aldım telefonu. FW22 yüklemişler cihaza. bugüne kadar bidünya Siemens kullanmış biri olarak, kullanımı biraz zor geldi cihazın. Umarım alışırız. yoksa iade edeceğim aleti.
Programı çalıştırınca yukarıdaki edit bölümünden settings seçeceksin. Açılan menüde "phone type" bölümünü "other CDMA phone" "Com port" bölümünde telefonun bağlı com'u seçip okeyle. Kabloyla bağla Bluetooth'la sorun çıkarıyor.
Yine yukarıdaki View bölümündeki "View filesystem" bölümünü seç. Sol bölümde Filesystem bölümü çıkacak(playlistin altında). Bunu seçince ortada bir klasör göreceksin bunu tıkladıyan "Retrieving..." diyecek 2-3 dakika sonra teldeki bütün dosyalar karşına çıkar. Eğer türkçe bir sxg75'in daha varsa işin çok kolay. Brew>Mod klasörünü incele bu klasörde bütün menülerin türkçe dil seçenekleri var. "shared" klasörünün çinde de amr_tr.bin dosyası var. Sağlam teldeki tr dosyalarını save ile pc'ye kopyala sonra kendi teline at. klasör üstündeyken "Backup directory" klasörü olduğu gibi pc'ye zip olarak kaydediyor. "restore" seçeneği de pc'den alıp tele kopyalıyor. Bence bunları hafıza kartındaki dosyalar üzerinde dene alıştıktan sonra sistem dosyalarıyla oyna. yanlışlıkla dosyaların silinmesin benim gibi..
@serhatbutes
allah herseyi gonlune gore versin tuttugun altin olsun dunyada nekadar iyi sey varsa seni bulsun guzel kardesim cokkkkk sagol islem tamadir aynen dedigin gibi MOD dosyasindaki dileri once sildim eskileri sirayla sonra yenileri yukledim yanlis sunuda belirtim biladerin dosyalarindaki bilgilerin bazilarida enim gsm me gecti bayagi zaman aliyor butun dosyalari tektek ekliyince neyse arkadaslar istiyen olursa eve gitigimde ( rec ) dil dosyasini sizlere sunabilirim olacak butun hatalardan kendiniz sorumlu olmus olursunuz
Yine yukarıdaki View bölümündeki "View filesystem" bölümünü seç. Sol bölümde Filesystem bölümü çıkacak(playlistin altında). Bunu seçince ortada bir klasör göreceksin bunu tıkladıyan "Retrieving..." diyecek 2-3 dakika sonra teldeki bütün dosyalar karşına çıkar. Eğer türkçe bir sxg75'in daha varsa işin çok kolay. Brew>Mod klasörünü incele bu klasörde bütün menülerin türkçe dil seçenekleri var. "shared" klasörünün çinde de amr_tr.bin dosyası var. Sağlam teldeki tr dosyalarını save ile pc'ye kopyala sonra kendi teline at. klasör üstündeyken "Backup directory" klasörü olduğu gibi pc'ye zip olarak kaydediyor. "restore" seçeneği de pc'den alıp tele kopyalıyor. Bence bunları hafıza kartındaki dosyalar üzerinde dene alıştıktan sonra sistem dosyalarıyla oyna. yanlışlıkla dosyaların silinmesin benim gibi..
@serhatbutes
allah herseyi gonlune gore versin tuttugun altin olsun dunyada nekadar iyi sey varsa seni bulsun guzel kardesim cokkkkk sagol islem tamadir aynen dedigin gibi MOD dosyasindaki dileri once sildim eskileri sirayla sonra yenileri yukledim yanlis sunuda belirtim biladerin dosyalarindaki bilgilerin bazilarida enim gsm me gecti bayagi zaman aliyor butun dosyalari tektek ekliyince neyse arkadaslar istiyen olursa eve gitigimde ( rec ) dil dosyasini sizlere sunabilirim olacak butun hatalardan kendiniz sorumlu olmus olursunuz
saygilar sevgiler
Felek arkadaşım, fw12 nin yedeği varsa rapide gönderebilirsen çok makbule geçer.. Eğer dosya büyükse Zip i açıp tekrar rarla solid arşiv yaptığında boyut çok küçülecektir.
Felek anladığım kadarıyla sen bütün klasörü kopyalamışsın kendi teline bu yüzden diğer teldeki bilgileride görebiliyorsun. Sadece tr dosyalarını kopyalasan yeterdi. ( Gerçi biraz uğraşmak gerekiyor.) Programı kullanacak diğer arkadaşlar bu klasörlerin çogu sistem dosyası içeriyor bu yüzden çok dikkatli olun.
Felek anladığım kadarıyla sen bütün klasörü kopyalamışsın kendi teline bu yüzden diğer teldeki bilgileride görebiliyorsun. Sadece tr dosyalarını kopyalasan yeterdi. ( Gerçi biraz uğraşmak gerekiyor.) Programı kullanacak diğer arkadaşlar bu klasörlerin çogu sistem dosyası içeriyor bu yüzden çok dikkatli olun.
evet arkadasim tam dedigin gibi butun dosylari tek tek yukledim suanda gsmde bircok sorunlar olustu ekran tamamen giti simsiyah oldu baya bekledikden sonra yaklasik iki sahat sonra geldi tekrar rus yazilimini yuklemeye calistim olmadi bu isi hafta sonu hal etmeye calisacam
diger arkadaslarda sabirli olurlarsa gsm tam faliyete gectikten sonra dil paketlerini verecem benim gordugum zarari sizlerinde gormenizi istemem unutmayinki benq-siemen kendi yazilimi disinda bir yazilim gordugu anda karanti disi kalir cihaz onun icin herseyi rayina oturtuktan sonra sadece dil paketini verecem buda bir iki taneyeyle sinirlidegil tahminin 50 ile 60 dosya arkadaslar
bu arada gsm deki orijinal gps ( navi ) programida silinmis wap sayfasindan indirmeye calisiyom olmuyor elinde olan varsa yada nerden bulabilecegimi bilen varsa yardimci olursa sevinirim ( jar ve jad li ) VDO dyton
Tamamdır arkadaşım özellikle ben sabırsızlıkla bekliyorum. Her saniye foruma bakıyorum bilgin olsun... he birde bu navigasyon programını bitpimle alabiliyorsak bende hem Türkçesi hemde son versiyonu var. bi deniyim koyarım buraya. ok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozhanbayram -- 6 Temmuz 2006; 12:49:12 >