selam arkadaşlar avea nın cıkardıgı msn programı telefona yükleyemedim http hatası diyor ve hört diye 20 kontorumu çekti neyse bağlantı ayarım tamam ama nerden yükleyebiliriz acabaa
bende düzgün çalışmıyor bu kd player. gerçi eskiside düzgün çalışmıyordu. şarkı adını falan şu şekilde gösteriyor. birde skinleri nasıl yüklüyoruz? açıklarsan sevinirim.
Düzgün çalışmaması belki telefonunda fazla yüklü oyun-pro vardır yada hafıza kartın yoğun olabilir en kötüsü format istiyordur inşallah formata gerek kalmaz.Ama hakkaten program gayet hızlı. Skin yükleme olayına gelince skin klasörünü ben efs-miscellaneous/skins olarak yükledim programdada önce 0 a basıp Now Playing yazan yere gelip menü-more-change skin den skins in yüklü olduğu klasöre gelip seçiyoruz ve skinler karşınıza çıkıyor.
* Fixed SMS bug * Replaced LNGs with newer versions * Please, if your language file is not entirely translated, finish the translation and send me the LNG file. Thx * This is just a minor release, no other changes were made
merhaba ROBINHOOD BIR ONCEKI SAYFADA SENIN TELINDE OLAN SORUNUN AYNISI BENDEDE VAR ANCAK BEN BELKI 20 DEFA FW 22 I YENIDEN YUKLDIYSEMDE TELEFON DUZELMEDI SEN SORUNU NASUIL HALLETTIN SENDEKI YAZILIMLARI RAPID ATABILIRMISIN SIMDIDEN TESEKKURLER.
diğer modelleri tıklayacağız,bu player video dosyalarınıda destekliyor,tam ekran olarak dikine gösteriyor,fakat flaş gibi görüntü gidip geliyor video ayarları ile oynanıp giderilebilirmi araştırıyorum.
Orjinalden alıntı: mastererol merhaba ROBINHOOD BIR ONCEKI SAYFADA SENIN TELINDE OLAN SORUNUN AYNISI BENDEDE VAR ANCAK BEN BELKI 20 DEFA FW 22 I YENIDEN YUKLDIYSEMDE TELEFON DUZELMEDI SEN SORUNU NASUIL HALLETTIN SENDEKI YAZILIMLARI RAPID ATABILIRMISIN SIMDIDEN TESEKKURLER.
buyur mastererol, bu çözecektir sanırım. eğer yükledikten sonra bir şey değişmez ise altta verdiğim ikinci dosyayı QPST den software programingi çalıştırıp restore bas sonrasında browsedan bu verdiğim 2.dosyayı göster ve start de bu nv ıtemleri yüklesin düzelir kesinlikle.bunu yükledikten sonrada hiçbir nv ayarını tekrar yapmana gerek yok ben hepsini yaptım. kolay gelsin.