selamunaleykum abilerim arkadaslarım hic abartısız tum forum sitelerinin en seviyeli en durust insanları.CENABI ALLAH c.c. bayramınızı mubarek eylesin saglıklı huzurlu nice bayramlar idrak etmeyi nasib eylesin.buradan özellikle ADIGEHALİL,ZURRANİ,BİRİKİM,BAHATTİNTOPALOGLU,KEMALERG,KONT,SEZERİXİ.ALONEWOLF ve ismini zikredemedigim tum sxg gonuldaslarına faydalı hizmetlerinden ötürücok tesekkur ediyorum cenabı ALLAH yar ve yardımcınız olsun.
efsaneydiniz:C10 S10,S25,A55,CX65.............. VE HOSGELDİN SXG75
selamunaleykum abilerim arkadaslarım hic abartısız tum forum sitelerinin en seviyeli en durust insanları.CENABI ALLAH c.c. bayramınızı mubarek eylesin saglıklı huzurlu nice bayramlar idrak etmeyi nasib eylesin.buradan özellikle ADIGEHALİL,ZURRANİ,BİRİKİM,BAHATTİNTOPALOGLU,KEMALERG,KONT,SEZERİXİ.ALONEWOLF ve ismini zikredemedigim tum sxg gonuldaslarına faydalı hizmetlerinden ötürücok tesekkur ediyorum cenabı ALLAH yar ve yardımcınız olsun.
efsaneydiniz:C10 S10,S25,A55,CX65.............. VE HOSGELDİN SXG75
ALLAH TEALA CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN İNŞAALLAH... ne demek efendim görevimiz. öğretmek, ATALARIMIZA olan borcumuzdur.....
QPST'yi yüklüyorum ama QXDM'i yükleyemiyorum ? uyarı olarak ingilizce; ie 5 ve daha üstü olmalıdır diyor ama benimki zaten ie7. acaba bunlardan önce başka birşeyler yüklemem mi lazım
arkadaşlar yok mu bana yardımcı olacak kimse; QPST'yi yüklüyorum ama QXDM'i yükleyemiyorum ? uyarı olarak ingilizce; ie 5 ve daha üstü olmalıdır diyor ama benimki zaten ie7. acaba bunlardan önce başka birşeyler yüklemem mi lazım. NOT: Bu arada bilgisayara formatta attım ve ayrı bir xp kurdum ama sonuç yine aynı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 23 Aralık 2007; 19:48:27 >
Bu arada telefonda bazen resetlenme oluyor, bir de *123# ile kontör öğrendiğim zaman gelen mesajın tamamı okunamıyor. Ekranda yazan; "Kalan kontor:77 KONBARAniz daki kontor miktarı icin" oysa bu mesajın devamı var ve hiç bir şekilde kaydırıp devamını okuyamıyorum.
Bunların çözümü için güncellemeyi yapmak istiyorum. Yoksa başka bir sorunum yok.
slm arkadaşlar yeni biri olarak öğrenmek istediklerim telimize uygulama için film izlemek için oyun yüklemek için hangi programları yüklemeliyiz şimdiden tşk.ler
Brew Mobile Control programini bulmama yardimci olursaniz sevinirim. Yada yedekleme yapabilecegim baska bir prg da olur. Ilginize simdiden tesekkurler...
Brew Mobile Control programini bulmama yardimci olursaniz sevinirim. Yada yedekleme yapabilecegim baska bir prg da olur. Ilginize simdiden tesekkurler...
ilk önce herkesin geçmiş kurban bayramı mubarek olsun arkadaşlar;
mig33 ve ceptemsn sayfasında ki programlar çalışmıyor sadece ebuddybeta olanı çalıştı onunda ne kontör yediğini bilmiyorum diğer seçenekler için yardımıcı olursanız seviniriz
quote:
Orjinalden alıntı: bahattintopaloglu
aynen ;) mig 33 derim bende. canavar gibi bayramınız hayrola...