ana ekrandayken altı sıfır 000000 yazıp aramaya basınca çıkan menüden auto answer diye bir seçenek var ordan kaptmak gerkiyor du galinba otomatik cevaplamayı.
arkadaslar dün fw22 yi yükledim tele telefon calınca otomatik acılıyo ayarlarınada baktım bişe bulamadım nasıl düzeltiriz bunu bilen varmı
benim basıma 2 kere geldi fw 22 ile alakalı degil hatta fw22 yükleyince düzeliyor menüdeki bütün ayarları kurcalamıştım bulamamıştım ama 000000 menüsünü kurcalamamıstım ordan olabilir arkadasın dedgigi gibi oraya bir bak olmadı fw yükle
benim basıma 2 kere geldi fw 22 ile alakalı degil hatta fw22 yükleyince düzeliyor menüdeki bütün ayarları kurcalamıştım bulamamıştım ama 000000 menüsünü kurcalamamıstım ordan olabilir arkadasın dedgigi gibi oraya bir bak olmadı fw yükle [/quote]
hangi msni yükledin msnrise'ı yüklediysen onda lisans problemi çıktı bende de çalışmamaya başladı programı yazan kişiye mail attım o da çözemedi bende sildim. şimdi mig33 yükledim biraz karışık bir program (bende ing. olmadığından ) birde onu araştır uyarsa dene
quote:
Orjinalden alıntı: ROBINHOOD
arkadaşlar msn programını yükledim ama çalıştıramadım, çalıştırabilen var mı acaba?
ben ceptemsn.com daki programı yüklemiştim ama hiç çalışmadı birde bu dediğini deneyeyim teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: dancingman hangi msni yükledin msnrise'ı yüklediysen onda lisans problemi çıktı bende de çalışmamaya başladı programı yazan kişiye mail attım o da çözemedi bende sildim. şimdi mig33 yükledim biraz karışık bir program (bende ing. olmadığından ) birde onu araştır uyarsa dene
quote:
Orjinalden alıntı: ROBINHOOD
arkadaşlar msn programını yükledim ama çalıştıramadım, çalıştırabilen var mı acaba?