Şimdi Ara

Brothers in Arms: Hell's Highway (ÇIKTI) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
0
Favori
54.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Crysis'in demo erteleme haberinden sorna bir kötü haber daha! Oyun 2008'in ilk çeyreğine ertelendi.

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=46171&mode=thread&order=0
    Bir NFS11'i ertelemediler, o da ertelense de kurtulsak.

• hay bunların taa ........... o kadar ekran kartı alı millet hazırlanıyor
  • Arkadaşlar görüyoruz moh airborne bayağı buglu bir oyun çıktı. Ki bu buglar bazen oyunun tadını bile kaçırabiliyor. Bence biraz daha beklemek ve temiz bir oyun oynamak daha iyi olur. Hem zaten benim son senem :D:D Pek oynayamam çıksa bile. Hatta Öss sonrasına bile geciktirseler iyi olabilir :D:D

Tamam Tamam vurmayın sustum

Saygılar...Gökhan...

(not) Moh Airborne a bir garezim yok o yüzden lütfen airborne daha güzel bu daha güzel kavgası falan çıkmasın. Sadece örnek vermek istedim

EagleTurk Squadron Eğitim Filo Pilotu JET_onesadsong
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

quote:

Crysis'in demo erteleme haberinden sorna bir kötü haber daha! Oyun 2008'in ilk çeyreğine ertelendi.

Diyecek bir şey bulamıyorum... Neyse bizim Assassin's creed'imiz var

assassin's creed de ertelendi

• quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

quote:

Diyecek bir şey bulamıyorum... Neyse bizim Assassin's creed'imiz var

assassin's creed de ertelendi

evet bende bugün aldım acı haberiYa ertelenmeyen hangi oyun kaldı acaba?Tamam şu crysis in full oyunuda ertelenirse ben pc oyunculuğunu bırakıyorum

Not:En azından 2008'e kadar pc oyunculuğunu bırakacam

Hayranlık cehaletin kızıdır. İnsanlar ancak anlamadıklarına hayran olur ve taparlar-Jean Meslier

• quote:

quote:

Neyse bizim Assassin's creed'imiz var

O da gitti güme.

Feel True Power

The most powerful console ever!

• oyunu ne zamandan beri bekliyordum arkadaşlar ya mart ayına ertelemişler oyunu bukadarda uzatılmazki ama ? off bekle dur artık bence sebebi şu grafiksel programsal sorunları var bence...
  • Bu oyunun ilk ikisinide oynamıştım taktik oyunu olarak değişiklik katıyor şimdi grafikler daha güzel özellikle patlama efektleri çok güzel görünüyor bir de bu unreal engine 3 ile yapılan oyunlardaki ışık efektleride çok iyi oluyor

Brothers in Arms: Hell's Highway (ÇIKTI)

Brothers in Arms: Hell's Highway (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Eylül 2007; 22:50:00 >

• Crysis ile aynı tarihte çıkmayı göze alamazlardı zaten bu DX10-Vista ve ekran kartı uyum sorunları çözümlenmiş değil bunun gibi çok erteleme olabilir..

Gamespot'ta yer alan habere göre uzun zamandır yapılma aşamasında olan Brother in Arms: Hell's Highway'in çıkışı ileri bir tarihe ertelendi. Oyun 2008'in ilk çeyreğinde Mart ayında piyasaya çıkacak. Ancak Brother in Arms: Hell's Highway ertelense bile, oyunun 2007'nin sonundan önce yakın zamanlarda bir beta testine gireceği de belirtildi. Nintendo Wii için geliştirilen Brothers in Arms: Road to Hill 30 da, Ekim ayında piyasaya çıkacak.

Kaynak:www.gamespot.com

• Arkadaşlar 2008 yılıda ertelenmiş 2009 un başlarında çıkması bekleniyormuş...:PP

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • quote:

Orjinalden alıntı: rider30

Crysis ile aynı tarihte çıkmayı göze alamazlardı zaten bu DX10-Vista ve ekran kartı uyum sorunları çözümlenmiş değil bunun gibi çok erteleme olabilir..

Gamespot'ta yer alan habere göre uzun zamandır yapılma aşamasında olan Brother in Arms: Hell's Highway'in çıkışı ileri bir tarihe ertelendi. Oyun 2008'in ilk çeyreğinde Mart ayında piyasaya çıkacak. Ancak Brother in Arms: Hell's Highway ertelense bile, oyunun 2007'nin sonundan önce yakın zamanlarda bir beta testine gireceği de belirtildi. Nintendo Wii için geliştirilen Brothers in Arms: Road to Hill 30 da, Ekim ayında piyasaya çıkacak.

Kaynak:www.gamespot.com

sana katılıyorum kesinlikle bence bu önemli sebep. Millet gözünü dikmiş crysis'i bekliyor. Bu şekilde çok oyun güme gitti zamanında..

• quote:

İlk 2 oyun vasatmıydı sanki çok kaliteli idi tüm sitelerden hit skorlar aldılar bu kesin klasik olur.

Evet iyi skorlar vermişler

Bende iyi not verdim kesin oynayın

Orjinalden alıntı: killercreek

quote:

İlk 2 oyun vasatmıydı sanki çok kaliteli idi tüm sitelerden hit skorlar aldılar bu kesin klasik olur.

Bir kaç kişi öyle demiyor.Sırf stratejik olduğu için ama azıcık beyinlerini yormaya bile kalkışmıyorlar

Hayranlık cehaletin kızıdır. İnsanlar ancak anlamadıklarına hayran olur ve taparlar-Jean Meslier

• Ben ilk ikisini çok beğendim öyle fazla strateji yok yalnızca ağır hareket edip adamlarınızı yönlendiriyorsunuz, üçüncüyü bekliyoruz bakalım...

quote:

Orjinalden alıntı: killercreek

quote:

Bir kaç kişi öyle demiyor.Sırf stratejik olduğu için ama azıcık beyinlerini yormaya bile kalkışmıyorlar

ilk 2 oyun da mükemmeldi,kendimizi ve adamlarımızı koruma korkusuyla tırsa tırsa,dikkatlice ilerliyorduk.valla siz ne dersiniz bilmem ama ilk iki oyun da bence simülasyon ayarında hardcore oyunlardı,ama bu daha güzel olacak gibime geliyor şimdi,hem de aşırı güzel...

• ama arkadaşlar şunu bilinki Crysis gibi sistem isteyecek...

Orjinalden alıntı: Sniper-07

ama arkadaşlar şunu bilinki Crysis gibi sistem isteyecek...

O çöplükle niye karşılaştırıyosunki bunu

Orjinalden alıntı: Sniper-07

ama arkadaşlar şunu bilinki Crysis gibi sistem isteyecek...

crysis kadar da abartı istemez merak etme,bioshock gibi son oyunları oynayan bunu da oynar,optimizasyonu harika.ne de olsa alemin en kral grafik motoruyla yapılıyor oyun..
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.