Şimdi Ara

Ocak Enjektör Değişimi.Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
7.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Merhaba arkadaşlar.

    Evimize yeni doğalgaz çektirdik.Henüz projesi çiziliyor.Beko'nun BKO-2 modelli 4 gözlü ocağım var böle masa üzerine filan konan tarz.Set üstümü ne deniliyor sanırım.Ocağın doğalgaz uyumlu olması için dün öğlen enjektör aldım birde ocağın arkasında bulunan eski tüp için olan kısımın doğalgaz versiyonu olan parçasını da aldım.Doğalgazdan gelen hortumu arada conta kullanarak taktım.Asıl sorum şu :

    Eski enjektörler üzerinde 75 - 50 - 70 - 57 rakamları vardı.Yeni enjektörlerde ise 134 - 106 - 106 - 90 var.75 yerine 134, 50 yerine 90, 57 ve 70 yerlerine ise 106 rakamları bulunan enjektörleri taktım.Yani büyük göze gidene büyük , küçük göze gidene küçük enjektörü taktım ama 70 ve 57 de 106 kullanmak zorunda kaldım sıkıntı çıkartır mı? Birde kısık ateş ayarını nasıl yapabilirim? Ocağın gaz açıp kapama yerinde bir vida gibi Bir şey var iç tarafında.Hatta o vida gazı açarken içeri doğru bastırınca gaz açılmasını sağlıyor.Direk çevirince kilitli gibi.Bir nevi koruma gibi.o vida mı acaba kısık ayarı yapacagım vida?

    Şimdiden yardımlarınız için Teşekkür Ederim.Hayırlı Forumlar :)







  • Merhaba,
    Arçelik OCD 672 YDWI Cam Tablalı Gazlı Ocak modelinde aynı sorunu bende yaşıyorum... Yani kısık ayarı yeterince kısık değil.

    Siz sıkıntıyı halledebildinizmi ? Bilgi verirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.