Şimdi Ara

Borderlands 2 Video Ön İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
13.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •      Pandora rüyasına bir kez daha hoş geldiniz! Borderlands 2 ile gene dört kişilik bir maceraya atılacak ve kurak topraklarda yolumuzu bulmaya çalışacağız.

• bir oyun ne kadar iyi olursa olsun 10 u hakettiğini düşünmüyorum gta 4 buna en iyi örnek (optimizasyon sorunundan geçilmiyordu)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 10'luk birşey göremedim , buradaki 10 puandan kasıt nedir acaba ?

• Oyunun bu puanları hakettıgını kesınlıkle düşünmüyorum. Tamam güzel olabilir ama her yapımın eksikleri olur. Editörümüz biraz eli açık galiba.

• Bu ön inceleme değilmiydi yav :) Bir hata olmuştur büyük ihtimalle oyun nabızdan tam çektiği için puanı 10'dur.Yani merak etmeyin bu inceleme değil sadece ön inceleme :)

• Merhaba arkadaşlar,

Bu oyunun ön incelemesi. Yani oyunu incelemedik ve puan verilmedi fakat sitede kaynaklanan bır hatadan dolayı puanlar gözüküyor. Kısa sürede düzelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdinç abi niye gitti bsc den anlatabilen varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [sizer=blue]Mega Man 10 İnceleme
    15 yıl önce açıldı
    [sizer=blue]FIFA 11 İnceleme
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir an editördemi fanboy dedim

• Berbat bir ön inceleme. Editörün ses zaten çok kötü.
  • Bu oyunu bir kere oynadım ve oynadığıma pişmanım :(( coop diye 2 saat falan oynamıştık arkadaşlarla 10 puana hiç değinmiyorum fanboyluk :((( bscden soğudum

• Levent Polater Birdaha İnceleme Yapmaması İyi Olur Boderlands 2 Aldı Yerden Crysis Call Of Duty Üstüne Koydu Fan Boyluk Var

• Crysis 2 gibi bir oyunun grafiklerine 9,6 puan, Battlefield 3 gibi bir oyunun seslerine 9,6 puan, Bad Company 2 gibi bir oyunun seslerine 9,8 puan ve daha birçok oyuna böyle puanlar verip de geilp bu oyuna 10 puan veriyorsanız; sizin objektifliğinizden şüphe ederim ben.

Bu arada Levent Polater'in incelemelerini ve üslubunu hiç beğenmiyorum.

• Levent abi tecavüzcü gibi çıkmış sesin :D
  • inceleme güzel de 10 puanı anlamadım

• Suçlayıcı yorum yapmadan önce suçladığınız şeylere iyi bakın. Yorumlarda Ersin Kılıç durumu anlatmış zaten. İncelemeyi izlediyseniz puanlamanın olmadığını görürsünüz. BSC'yi takip ediyorsanız zaten ön incelemede puan verilmediğini bilirsiniz !

• mumkunse bundan sonra BSC oyunun fanboylarına öninceleme , möninceleme değil oyunun kutusunu bile açtırmasın. grafik görmesek, ses görmesek, oynanabirlik görmesek inanıcaz. BSC yeniden başka biri ile ön inceleme yapsın.

• Allah'ım nası insanlar var bu dünyada.Kafalarına göre atıp tutan salaklarla doluymuş sitede haberimiz yokmuş.Lincourt (Ersin abi) yorumunu okumadınız mı? Bu bir hata.Oyun hiç bir puan almadı çünkü bu sadece bir ön inceleme.Ayrıca Levent abi çok güzel anlatmışsın.Tane tane konuşmuşsun.Hiç aldırma sen bunları.Laf atmak için vakit arıyorlar sadece.Sen yeterki böyle kendini geliştirmeye devam et.Ayrıca tekrar belirtiyorum çünkü beyninden sorunlu arkadaşlar var.BU SADECE BİR HATA ! OYUN DAHA HİÇ PUAN ALMADI ! BU SADECE BİR ÖN İNCELEME,İNCELEME DEĞİL !!!!!!!!!!!!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ageof98

Allah'ım nası insanlar var bu dünyada.Kafalarına göre atıp tutan salaklarla doluymuş sitede haberimiz yokmuş.Lincourt (Ersin abi) yorumunu okumadınız mı? Bu bir hata.Oyun hiç bir puan almadı çünkü bu sadece bir ön inceleme.Ayrıca Levent abi çok güzel anlatmışsın.Tane tane konuşmuşsun.Hiç aldırma sen bunları.Laf atmak için vakit arıyorlar sadece.Sen yeterki böyle kendini geliştirmeye devam et.Ayrıca tekrar belirtiyorum çünkü beyninden sorunlu arkadaşlar var.BU SADECE BİR HATA ! OYUN DAHA HİÇ PUAN ALMADI ! BU SADECE BİR ÖN İNCELEME,İNCELEME DEĞİL !!!!!!!!!!!!!!!!!

Harfi harfiyen katılıyorum Editörun yorumuna bakarsanız Ön incelem olduğunu ve puan olmadığını hata olduğunu söyledi ne kadar örümcek beyinlisiniz siz ya bu arada Levent abinin incelemede mükkemel olmuş sesine alışık olmadığımız adam hehe mükkemeldi ama :)

• Kendinizi geliştirmişsiniz tebrikler. İnceleme için de ayrı sağolun.

• Harbiden yazık buradaki üyelerin çoğu gitsin bi daha gelmesin Levent kardeşim daha bu işte yeni ve buna rağmen çok güzel bir iş çıkarmış. Erdinç kardeşimin bile bi ilk video incelemelerine bakın bide en sondakilerine farkı görüceksiniz. Bir çoğu sanki kendi çıksa daha iyi yapıcakmış gibi ahkam kesiyor. İşiniz gücünüz çelme takmak azıcık destek olalım demek yok.

İnceleme bence harika olmuş gayette eğlenceliydi. Özellikle silahları sayma bölümünde baya güldüm.

İncelemeler artıkça Levent kardeşim daha iyi işler çıkartıyor ileride şimdi kötü diyenler Vay Levent abi harika bir inceleme dicekler belki ozman yeni biri editör olucak ilk incelemesinde bu ne biçim site böle incelememi dicek aynı kişi. Puan konusuna bile değinmiyorum. Onda bile düzeltmeye rağmen saldıralanlar mevcut :D

Emeğe saygı gösterin. Arada bide olsa insan taklidi yapın. Lafım o gereksiz eleştirileri yapanlara. Düzgün sadece eksikleri belirtip adam gibi teşekkür edenler üstüne alınmasın arkadaşlar.

Herkeese iyi oyunlar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.