Bildirim
Remember Me - 10 Dakikalık Oynanış Videosu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Baya güzel gözüküyor.
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Başarılı bir yapım olarak görünüyor fakat bana Star Wars - Prince Of Persia karışımı bir oyun gibi geldi.
baştan aşağı saçma bir oyun daha
orta seviyede olan bi oyun sadece ps3 e çıksaydı iş yapmazdı. -
ışıklandırmalar güzel gerisi vasat :D -
oyunun nesini beğenmediniz anlamadım ama bence geliştirilirse gayet güzel bir oyun olacağa benziyor.
güzel bir cyberpunk aksiyon oyunu olucak bence grafikler ışıklandırma iyi ama animasyon yapısı assasins creed deki yada batmandeki gibi akıcı olabilirmiş bide çok fazla script sahne var . -
Cyberpunk oyunları daha çok görmek istiyorum piyasada ilgimi çekiyor bu tarz oyunlar deus ex human revolution , Syndicate pek fazla yapılmıyor malesef bu tarz oyunlar umarım daha çok yapılır. -
Film gibi izledim be :D
animasyonlar berbat, yürüyerek helikopterden kaçmalar, itekleyerek adam dövmeler ,vs.
bence çöp...
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X