Şimdi Ara

Nokia Lumia 920 ön inceleme 'Nokia geri dönüyor!' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
493
Cevap
7
Favori
80.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: electROck35

    quote:

    Orijinalden alıntı: mahubey

    Şimdi bir bakalım telefonu eline alamadı ve ayrıntılı incelemesine izin verilmedi. New Yorka bu insanlar neden toplandı sadece şu görselleri yayınlamak için mi? Neden hala tamamlanmamış bir sistem ile çıkılıyor insanların karşısına? Bence bu bir problem ve tek sebebi de işin bir ucunda Nokia diğer ucunda Microsoft olduğu için...Ve bu iki firmanında kullanıcıyı hiçe saymasıdır. Bunlar ne donanım kullanırsa kullansın kesinlikle yazılımcılarla iyi işler çıkaramazlar çünkü zihniyetleri ve zeka seviyeleri buna yetmez. Yetmiyor da gördünüz yaptıkları kendilerince uyanıklıkları daha tamamlanmamış bir sistemle resim çekemezlerdi ya Bu firmalara güvenilip telefon alınır mı ya? Lumia 700 aldım geçen elime bir resim çektim ve nasılmış inceleyim dedim telefon resetledi kendini. Ha Türkçe dili olmaması da ayrıca problem. Türkiyeye satacakları telefona Türkçe koymayı unutmazlar umarım.

    1. Windows Phone bu, öyle Android gibi zırt pırt tökezlemez,
    2.si ve en önemlisi Lumia 700 diye bir telefon yok yemiş olmasınlar seni iyice bi kontrol etseydin cihazı :)

    Windows Phone'un daha yolu var.Sakın ha bir çılgınlık yapıp önlerden ilk partiletden bir ürün alayim demeyin.En basitinden WP7 ile çıkan telefonların 8'e güncellenememesi gibi bir yanıktan sonra yoğurdu üfleyerek yemeye dikkat edin.Tabi marketininde gelişmesi lazIm.WP8,Bada gibi olmaz.Arkasında Microsoft gibi bir dev var.Ama adam olur mu,asıl sorubu.Valla Android'i solladığı dakka bir S3 kullanıcısı olarak geçerim WP'ye.Ama dediğim gibi,bekleyip görelim.Paramızı sokağa atacak kadar da zengin değiliz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Windows Phone 7,5'te oldu pişti zaten piyasanın en sorunsuz çalışan mobil işletim sistemiydi iOS ile beraber. Ben bu cihazı alacaklara kesin ve net rahatlıkla şunu söyleyebilirim en son kafanızın takılacağı şey Windows Phone 8 olsun, bugüne kadar gördüğünüz en iyi mobil deneyim olacak, o kadar da iddialıyım :)
  • telefon düzel görünmekte sunumda güzel ancak tabi okadar bilgi ezberlenmez belki her daim ancak sadece birinin bize okuduğu hissiyatı çok belirgin ben rahatsız oldum doğrusu

  • Ben çok beğendim. Şu videodan sonra aklımdaki tek soru işareti uygulama desteği kaldı. Eğer uygulama desteği de sağlam olursa kesin alınır. 920'nin şu an kullandığım iPhone 4S'ten daha üstün bir cihaz olduğunu düşünüyorum şimdiden. 4S'in de çok çok iyi özellikleri var ama kullanamıyoruz lanet olasıca bataryası yüzünden, saniyesine dibine iniyor. Nokia bu sorunu aşmış gözüküyor ki bence şu anda akıllı telefonlar adına en büyük problem donanımları kaldıracak bataryaların tasarımdan taviz vermemek adına akıllı telefonlarda kullanılmaması.

    Şunu da söylemeliyim ki; Nokia Microsoft gibi dünyanın en önemli yazılım şirketiyle ortaklık yaparak çok akıllıca hareket etti. Bazıları Nokia'yı küçümsüyor ve tutunamayacağını iddia ediyor ama Microsoft gibi bir dev arkasındayken Nokia en geç birkaç yıla pazar payını kat kat artırır. Şu an akıllı telefon dünyasında iki dev var; Apple ve Samsung ama en geç birkaç yıla Nokia pazar payı olarak Samsung'u geride bırakacaktır diye düşünüyorum. Microsoft'un yazılım uzmanlığı kadar finansal gücü de çok üst seviyede. Adamlar konsol sektörüne girdikleri ikinci nesilde yılların Sony'sinin konsol piyasasında tekel olarak görülen Playstation'ına kök söktürdüler. Tablet piyasasına giriyorlar ve Surface ile orada da önemli bir yer edinecekleri çok açık. Nokia'yı da bu ortaklıktan ötürü çok güzel günler bekliyor bence.




  • Yenilikçilik budur. Mesaj ekranındayken telefonu kulağa götürüp araması yenilikçilik değil dalga geçmektir. Daha büyük ekran daha çok çekirdek isteyen arkadaşlar bence kafayı sıyırmışlar.Bakalım yeni iphone çığır açacak yeniliklere imza atacak mı ?

  • Hani herkes söylerya ''Bu benim eleştirim nasıl istersem öyle yaparım'' diye. İşte bu incelemeyede aynen bu gözle bakmanız lazım. Tamam illaki denetleyici kişilerin bağımsız olması lazım.Gördüğüm kadarıylada bunu çok iyi yapıyorlar. Lakin dediğim gibi bizimde Erdi Özüağın görüşlerine saygı duymamız lazım. O bize ürünün temelini , özelliklerini anlatır bu bizim ya hoşumuza gider yada gitmez. Lakin anlatırken bize abes gelen bazı kısımlar ona normal hatta çok iyi gelebilir. Bunuda tanıtırken dile getirmesi normaldir.Bence Erdi bey telefonu nekadar övse az çünkü sizde bilirsinizki Lumia 920 Nokianın şuana kadar çıkardığı en iyi telefondur.Ayrıca bir telefon çok çok iyi olsa bile illaki onu almamız gerekmez değilmi. Bu telefonun bizi nasıl tatmin edeceğine bağlı.Kimine göre tasarımıyla kimine görede performansıyla.Başkası ekranı çok büyük olduğu için telefonu lekeler , kimi insan ise büyük ekranlı telefonu sever. Size ağır gelen gelen ürün bir başkasına göre gayet normaldir.Anlatmak istediğim Erdi bey kötü olan bişeye zaten iyi demiyorki.Ürün kendine göre nasıl onu tatmin etmişse oda onu dile getiriyor.Bunun ayrımcılıkla hiç bir alakası yok. Erdi Özüağın diğer telefon karşılaştırmalarınıda inceledik, hatta Galaxy s2 , HTC Sensation ve Nokia E7 karşılaştırmasında Nokianın diğer iki ürüne karşı çok kötü olduğunu Galaxy s2 nin en iyi olduğunu lakin herşeye rağmen HTC Sensationu daha çok sevdiğini ve onu tercih edeceğini hepimiz izlemişizdir.Zaten telefon piyasaya çıktığında tekrar inceleme için masaya konulacaktır. Telefonun kalın ve ağır olduğunu net bir şekilde konuşacaklarını tahmin ediyorum.Başkalarının görüşlerinede lütfen saygı duyalım.

    Ayrıyetten ürünle ilgili pek çok karalamalar var. Şu iki videoyu izleyin, video ve resim gerçeklerini kendiniz görün. ürünün video çekerken Stabilizasyonu çok çok iyi.

    http://www.youtube.com/watch?v=IlT8qk2ZoGM
    http://www.youtube.com/watch?v=jFhhBJ1URCg&feature=player_embedded#!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RANJ -- 8 Eylül 2012; 3:17:09 >




  • Nokia bu sefer smartphone grubuna iyi bir giriş yapmış denilebilir.

    Umarım fiyatı da çok tuzlu olmaz
  • videoda sanki telefon içeriğine değil de "gerçeğe" dokunuyormuş gibi durmuyor mu sizce de ? beni çok heyecanlandırdı açıkçası nokia. umarım pazara 3. rakip olarak girmiş olur androidli ve ioslu telefonların ardından zira piyasa tekel gibi işliyor resmen
  • Çok ağır ve çok kalın neredeyse 2 tane s2 kadar..Ayrıca kamera konusunda yaptığı şaklabanlıklar'da cabası..Yenilik dedikleri'de kıytırık,ıvır zıvır şeyler.Kısacası olmamış.

  • Elimize alıp incelemedik ama kapasitif butonların olduğu alanı fazla büyük tutmuşlar. O boyuttaki ekran için cihaz daha küçük olabilirdi. Veya ekran büyük olabilirdi. Böyle boşluk çok sırıtmış. Ayrıca materyal parlak, çizikleri çok belli edecek gibi duruyor. Bunlar dışında Nokia telefon işinde değilde telefonlarda kullanılacak kamera lensleri işinde çok başarılı. 808 için izlemiştim sırf pureview teknolojisi için 4 yıl mı ne çalışmışlar. Altyapısı kuvvetli. Ancak win işletim sistemine hala güvenmiyorum. Çünkü bir ortaklık söz konusu. Anlaşmazlık çıkarsa veya istenen grafik elde edilmezse 920 kullanıcıları da ortada kalır. Nokia ile Mic.'un bu işi yürütmeleri lazım. Arayüz güzel duruyor ancak bu zamana kadar winmo işletim sistemleri hep çok fazla donanım gücü gerektirmişti. Açıkcası işlemcisi ve rami sıkıntı yaratabilir 1 sene sonra... Tabii bunlar varsayım. 2012 3. çeyrek birçok telefon için ak mı kara mı bunu belli edecek...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: infom@n

    quote:

    Orijinalden alıntı: rabbitweed basina dagitilan lumia ile cekilmis fotograf ve video cekimleri sahte cikmis.http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_920_sample_images_found_to_be_fake_as_well-news-4769.phpaz isikta boyle kaliteli fotograf ancak dslr fotograf makinesi ceker.Sokak lambalarinin parlakligina ve renklerin canliligina dikkat!vehttp://www.gsmarena.com/nokia_fakes_lumia_920_pureview_video_issues_an_apology_for_it-news-4765.phpVanın icinden profesyonel video kamerayla cekildigi camdan yansımış :)sahtekar nokya seni......
    Şu fotoğrafa da yorum alabilir miyim? Ben tam seçemedim
     Nokia Lumia 920 ön inceleme 'Nokia geri dönüyor!'


    o gölge ve yansılamaları ben açıklayayım..

    görüntüler profesyonel ekiplerce çekildiği için elbette telefonla çekilse dahi adamlar ışık, kontrast gibi teknik ayrıntılara dikkat edip teknik ekipmanlarla çekim yapıyorlar. ülkemizde nokia n8 ile asosyal adında dizi gibi bişey çekilmişti. kamera arkasına baktığınızda kullanılan cihaz n8 ama kalkıp sıradan bir kullanıcı gibi telefonu eline alıp çekmiyor adamlar.

    şurada o dizinin kamera arkası var.http://www.izlesene.com/kanal/nokia/video_2990531

    çok yakında nokia 920 ile çekilen videoları da blog ve vidyo ortamlarına ekler.





  • efsane geri dönecekmi görücez ama şarj konusunu iyi düşünmüşler
  • Şaibeli video imiş :) Hiç şaşırmadım. Hatta bu işse "beceriksiz" Nokia Ceo'su olabilir :)

  • dönsün bakalım kim bilir belki 4 senelik n95 8gb emekli olur
  • The Verge test etmiş Lumia 920'nin fotoğraf, video kalitesi gerçekmiş. Hala hile diyenler 2 ay sonra kendi elleriyle denerler.
  • Nokia hala eski kafada ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: electROck35

    quote:

    Orijinalden alıntı: mahubey

    Şimdi bir bakalım telefonu eline alamadı ve ayrıntılı incelemesine izin verilmedi. New Yorka bu insanlar neden toplandı sadece şu görselleri yayınlamak için mi? Neden hala tamamlanmamış bir sistem ile çıkılıyor insanların karşısına? Bence bu bir problem ve tek sebebi de işin bir ucunda Nokia diğer ucunda Microsoft olduğu için...Ve bu iki firmanında kullanıcıyı hiçe saymasıdır. Bunlar ne donanım kullanırsa kullansın kesinlikle yazılımcılarla iyi işler çıkaramazlar çünkü zihniyetleri ve zeka seviyeleri buna yetmez. Yetmiyor da gördünüz yaptıkları kendilerince uyanıklıkları daha tamamlanmamış bir sistemle resim çekemezlerdi ya Bu firmalara güvenilip telefon alınır mı ya? Lumia 700 aldım geçen elime bir resim çektim ve nasılmış inceleyim dedim telefon resetledi kendini. Ha Türkçe dili olmaması da ayrıca problem. Türkiyeye satacakları telefona Türkçe koymayı unutmazlar umarım.

    1. Windows Phone bu, öyle Android gibi zırt pırt tökezlemez,
    2.si ve en önemlisi Lumia 700 diye bir telefon yok yemiş olmasınlar seni iyice bi kontrol etseydin cihazı :)

    Öğren ondan sonra görüşelim. Daha eleştiri yazacak bilgiye bile sahip olmayan insanlar sahip çıkıyorsa bir ürüne o ürün fazla tutmaz... Bay nokia fan boys...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gsmarena da Almanya satış fiyatının 600 Euro olacağına dair bir haber var. Buraya gelişi 2000 TL civarında olur sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angelica


    quote:

    Orijinalden alıntı: rabbitweed

    basina dagitilan lumia ile cekilmis fotograf ve video cekimleri sahte cikmis.

    http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_920_sample_images_found_to_be_fake_as_well-news-4769.php

    az isikta boyle kaliteli fotograf ancak dslr fotograf makinesi ceker.Sokak lambalarinin parlakligina ve renklerin canliligina dikkat!

    ve

    http://www.gsmarena.com/nokia_fakes_lumia_920_pureview_video_issues_an_apology_for_it-news-4765.php

    Vanın icinden profesyonel video kamerayla cekildigi camdan yansımış :)
    sahtekar nokya seni......



    Nokia sonuçta ne bekliyorsunki..

    Eski nokia fanı olarak; nokia'dan bi cacık olmaz sahtekarlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nokianın yeni nesil ekranları cok hosuma gidiyor , city lense özelligi ulkemizde destek verirse , cok isimize yarayacaktir

    Sesli asistan cikarma gibi bir plani yok mu nokianin , siri , s voice , google now gibi

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.