Şimdi Ara

Nokia, kısa süreliğine Lumia serisine özel kalacak uygulamaları duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  •  

    Windows Phone 8'li cihazlarının tanıtımını gerçekleştiren Nokia, büyük uygulama geliştiricileri ile işbirliğine hem geliştiricilerin hem de kullanıcıların ilgisini bu platforma çekmeyi planlıyor.



    Rovio ve Bloomberg'in de aralarında bulunduğu birçok şirketle anlaşma yapan Nokia, uygulama ve oyunların Lumia serisine özel versiyonlarını kullanıcılarıyla buluşturmayı hedefliyor. Rovio ile yapılan anlaşma ile Angry Birds Roost önümüzdeki üç ay boyunca Lumia'lara özel kalacak. İlk üç ay boyunca Lumia serisine özel kalacak bir diğer uygulamada BloomBerg'in Windows Phone uygulaması olacak. Dosya paylaşım uygulaması YouSendlt'te üç ay, moda uygulaması StyleSaint'te 6 ay boyunca Lumia serisine özgü kalacak. Ayrıca Nokia, sinema filmi Batman temalı bir uygulama için Foursquare ile de anlaşma sağlamış durumda. Ek olarak, popüler bulmaca/puzzle oyunu Where's My Water'da Windows Phone’da yerini alacak.



    Nokia'nın uygulama geliştiricilerini ve kullanıcıları Lumia serisine çekmek için atmış olduğu bu adımların satışlarda ne kadar etkili olacağını ilerleyen dönemlerde göreceğiz.



  • Nokianın Lumnia serisini özel yapacak birşeyleri yok, 3. kişilerle yazıkların ilk 3 ay sadece bende çalışsın diye anlaşarak Lumnia serisini özel yapmaya çalışıyor. Bu komediden de öte birşey.

  • Angry Birds Roost'u Lumia serisinden önce milyonlarca sattığı Symbian Belle cihazlara getirsin. Ondan sonra Lumia cihazlara getirsin.
  • Özel yazılımmış :) Görende Infinity Blade falan zannedecek.

  • 80 miypndan fazla üyesi olan instegram yok hala fasafiso peşinde

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

    Angry Birds Roostu Lumia serisinden önce milyonlarca sattığı Symbian Belle cihazlara getirsin. Ondan sonra Lumia cihazlara getirsin.


    Bende bir belle kullanıcısı olarak şunu söyleyeyim, bizler zaten kümese girmiş ve yolunmuş kazlarız. Nokiaya yolacak yeni kazlar lazım, onlarıda Apple'ın elinden kapabilirse yolar belki.

  • bende sandim ki symbian`daki app`lar oyunlar ,lumia icin import edilecekmis :D

  • Windows en az Apple kazar zengin... Güç konusunda Apple'ı ikiye katlar. Windows yazılımcı olduğu için uygulama konusunda çok iyi bir yükseliş yapacaklarını umuyorum. Google'da ki gibi ücretsiz uygulama seçeneğide olursa tadından yenmez valla

  • oyun deyince bende bir şey sandım;Shadow Gun filan gibi...Angry Birds vs.Lumia özel uyarlanacakmış!.. :D

  • Nokia'nın yavaş yavaş toparlanması ve Windows phonelarında çıkışa geçmesi gerçekten çok güzel. Bir android sever olarak Windows Phone'un gelişmesini, hatta android'e rakip olmasını çok isterim.

  • Windows Phone 8 gelişsin ki rekabet artsın. özellikle market

  • Zor bu saatten sonra, Nokia ölmüşsün ağlayanın yok.

  • windows Phoneye için yapılan kamera uygulamaları tek kelimeyle harika.youtubeden izleyiniz.3 parti uygulamaları işletim sistemine gömmüşler sanki :)

    Nokia yazılım konusunda da baya yenilikci olacaktır diye düşünüyorum.En azından gidişat böyle.Özellikle yazılım firmalarını satın alması da bunu destekliyor.Windows phone ye neredeyse eheryerden destek geliyor.

    Kabul etmek gerekirki son çıkan telefonlar donanım anlamında neredeyse birbirinin varvasyonu...Ama nokia ekran konusundaki kamera konusundaki ve yazılımsal konulardaki yenilikleriyle donanım, yazılım demeden fark atmaya başladı bile!

    Bu henüz dışarıdan farkettiğimiz farklar.Kullanılmaya ve tanımaya başlayınca işte o zman Nokia diyince aklımızda oluşan öngörü daha bir değişik olacak.

    windowsphone 8in o geniş havuzu ve geliştiricilere yönelik olan avantajları sayesinde kısa sürede büyüyecektir.Windows phonenin kaybetme gibi bir olasılığı neredeyse yok.

    Bugün windows 8 kurdum pcye.Metro arayüzü kişisel görüşüm olmak üzere dokunmatik olmayan ekranda bile gayet güzel.Uygulamalar arasında geçiş yapmak çok ama çok rahat.Başlat menüsü olmasa da başlat menüsünü karşılayan bir metro arayüzü var.Daha da önemlisi sol alt bölgeye gelip sağ tıkladığımızda çalıştırdan güç seçeneklerine kadar sık kullanılan ne varsa girebiliyoruz.

    Windows 8 e niye girdim bende bilmiyorum :D ama bu arayüz kesinlikle çok rahat.windows 8 ve windows phone 7.5 kullandım bir tek windows phone 8 kaldı. hadi hayırlısı :P

  • nokia bitti kardes..bunlarda reklam cabasi..

  • Nokia dan Microfost unda yardımıyla inanılmaz profesyonel düşünlmüş bir satış politikası.

  • nokia bitmiş diyenleri anlamak ne mümkün. Apple biter nokia bitmez arkadaş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: emmrree1990

    nokia bitmiş diyenleri anlamak ne mümkün. Apple biter nokia bitmez arkadaş.

    Nokia ne sirketi ki ? Gıda felan mı uretiyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani şu Nokia' nın 40 küsür megapiksel fotoğraf çekebilen telefonu varya, işte onun içine windows8 koyup satsınlar o zaman Nokia ya geçerim. Tabi fiyatı da uçuk olmayacak.

  • birbirine benzer kodlama sistemi uygulama boluğunu artırcak .. artık herkez uygulama yazabilcek kolayca windwos phone lara .. basit örnekler verelim yeni bir notebook aldınız aynı işletim sistmei cebinizde kim istemezki bunu .. yada hotmail tam anlamı ile cebinizde msn cebiniz explorer cebinizde hotmail cebinizde SMS desteği word exel powerpoint ile zaten bunlar olunca internet alemi komple cebinizde.. açık kaynak kodu değil güvenle her işini hallet .. bilgisayrla tam senkonize olcak .. daha ne isteyebilirdiki son kulanıcı bu sefer resmen ona tokat atan yazılımları falakaya yatırdı .. al diyor laptopunu alıştığın keyifle cebinle beraber kulan .. uygulamalarda aynı diyor adam bir word exel yapmış azın açıkta kalıyor tam bir tasarım harikası .. telefonlardan hiç bahsetmiyim kablosuz şarj nfc inanılmaz bir gps kameray sokağa tutuyorsun nerde olduğunu telefon sana kamera üzerinde anlatıyor eczane şurda yok sokağın ismi bu vsvs akıl almıyor nokiada devleşecek canlı renkler ve güzle tasarımda cabası

  • quote:

    Orijinalden alıntı: trsinapsis

    Özel yazılımmış :) Görende Infinity Blade falan zannedecek.

    +1 katılıyorum bende böyle zannetmiştim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.