Bildirim
Far Cry 3 - Adada Hayatta Kalma Rehberi 2
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Güzel olmuş
İLk yorum :D -
Happy Hunting -----------> iyi eylenceler :D değişik olmuş -
Güzel olmuş
İLk yorum :D -
oyun güzel olacağa benziyor.omanda ok atmak için sabırsızlanıyorum :D -
Far Cry 2'de ki iğrenç iyileşme yöntemleri bu oyunda da olucak galiba. 2'de midem bulanıyordu bacağından falan kurşun çıkarırken Bunun dışında bitki ve hayvanlarla etkileşim oldukça başarılı gözüküyor ancak bazı riskleri de var gibi. İnşallah bir daha erteleme gelmezde oynarız şu oyunu
-
Her geçen videoda şu Vaas'ı daha cçok merakedıyorum. Bakalım bekleyıp hep bırlıkte görücez.
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
İyice meraklandım, özellikle hayvanlarla etkileşim olması dahada ilgimi çekiyor.
"Haydi Rastgele"
Çeviri bayağı komik olmuş :D
nerede ilk far cry nerede bu sıkıcı open world oyun... -
Güzel olmuş
Oyunu heyecanla bekliyorum,ama çıkış tarihi çok ilerde.
Keşke ertelemeseydi Ubisoft.
Ayrıca,çeviri de güzel olmuş:D
Kafayı bulmak için Vaas olmaya veya içki içmeye gerek yokmuş. Doktorun ilaçları işimizi görür...
Happy Hunting : İyi avlar
Bu oyunun Deluxe Editionunu almak istemiyordum aslında bu oyunu almayacaktım Hitman TR gelecek diye hitmanı aldım sonra niyeyse gaza gelip bunuda aldım. Tekrar söylüyorum kesinlikle pişman olmayacağım gibi duruyor. :D
1:37 uliminati. -
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
nerede ilk far cry nerede bu sıkıcı open world oyun...
Kusura bakma ama ilk oyunu bitiremedim bile o kadar sıkıcıydı ki. Ama sen bu oyuna laf ediyosan ve beğenmiyosan söyleyecek pekte bi'şey bulamam. Sıkıcıymış.. daha ne bekliyosa. Neyse sen ilk oyunu oynamaya devam et. Her oyuna bozdu deyip Cod'a gelince artık değiştirin şunu hep aynı oyun.!!1!! mantığıyla eleştiricek yer arayanlar korsana bile para vermeyen torrentçiler oluyo genelde :) -
bu oyunu alırım ben abi :D -
haydi rastgele -
oyun güzele benziyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- hikayeli oyunlar
- god of war ragnarok sistem gereksinimleri
- gta 7
- geforce now fiyat
- mafia the old country ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X