Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
>>>Sony Müzik Setleri (#Ana Başlık#)<<<

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> >>>Sony Müzik Setleri (#Ana Başlık#)<<< Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
@armagedon@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

6 Nisan 2006; 13:50:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaş bir çoğumuz dinlemiştir bu sony setleri ve hemen hemen çoğu acayip güçlü ses ve bass vermekte sony acaba nasıl bir teknoloji ile üretmiş anlamadım.bence müzik amaçlı alınacaksa ne z5500 ne giga ne de mega sony mhc gn 100d diyorum fiyatı biraz fazla ama bu 5+1lerden 2 kat daha ii bas veriyor

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
KillForYou!

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Nisan 2006; 14:06:48 

Her zaman derim, müzik stereo sistemlerde dinlenir.

venom800

Sisteme Gözat

6 Nisan 2006; 14:40:06 

valla bende buna benzer bir başlık açmayı düşünüyordum sen benden önce davranmışsın bende çok merak ediyorum yaa.. yani sony yıllar önce müzik setlerinde mega bass kullanırken bu kadar da mükemmel değildi yani bass lar. hatta çok kötü bir sorunu bile vardı o yıllardaki mega bass ı olan bütün sony ler bass yutuyordu yaa sesi düşükken dolgun ve net bir bass duyabiliyordunuz ama sesi yükseltince bass resmen gidiyordu.. neyse sony mükemmel groove efektini bulunca bu sorunda ortadan kalktı sonunda ya hep bass bass diyoruz ama sony nin tizleride mükemmel yaw hele hele midi sistem deki horn twiter öyle güçlü ve net tiz sesleri veriyorki oooooffff gerçekten mükemmel. valla sony yi bu groove efektinden dolayı tebrik ediyorum yani öyle böyle değil gerçekten muazzam ve stereo konusunda da arkadaşlara %100 katılıyorum. müzik kesinlikle stereo bir sistemde çok daha keyifli bir şekilde dinleniyor

YOLDAN ÇEKİLİN MUTLAK GÜÇ GELİYOR!!!
@armagedon@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

6 Nisan 2006; 14:43:36 

kendimi şanslı hissettim ya bende de rx30 var biraz eskidir ama onda da groove var ve grooveyi açınca salondaki gigaworks ile başa çıkabiliyorum
yavkaysaw

6 Nisan 2006; 16:09:51 

YALNIZ GROOVE MU V-GROOVE VE X-GROOVE U UNUTUYORSUNUZ

yavkaysaw

6 Nisan 2006; 16:33:34 

YALNIZ BİRŞEY SÖYLEYEYİM SONYNİN EV SİNEMA SİSTEMLERİ MÜZİK SETLERİ KADAR TATMİN EDİCİ DEĞİL

venom800

Sisteme Gözat

6 Nisan 2006; 16:38:04 

tabii canım v-groove x-groove unutulurmu hiç o bassı duyan bir daha unuturmu sinema sistemleri için doğru söylemişsin hatta sony bana göre müzik setleri dışında hiçbir ses sistemine böyle özenmiyor.. yani teknosa da bir 5.1 sony dinlemiştim hiçmi hiç beğenmedim yani. çok kötü geldi sesi yaa bide 700watt r.m.s diye yazmışlar oda pek gerçekçi gelmedi açıkçası ama müzik setinde kimse sony nin eline su dökemez

D@RTH WOLF
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

6 Nisan 2006; 17:04:52 

arkadaşlar aynen dediğiniz gibi bendede mhc-rv900d modelli müzik seti var v-grooveli basslar müthiş resmen duvarları binayı eşyaları sallıyor acayipyav böyle bir ses ben daha duymadım sesi tizide çok müthiş setin
THUNDERBIRD

6 Nisan 2006; 20:55:02 

geçen 1500 ytl civarı fiyatlı bir sony müzik seti dinledim modelini bilmiyorum neyse hiçte söylendiği gibi değil bence benim hoşuma gitmedi o paraya bence hiç te iyi değil

amd 64 3000+venice@3780 2520 mhz epox 9nda3j 2*512 mb hynix cl2.5@cl2 1t ram 2*80gb sata samsung raid 0+80gb ide lg cdrw asus 1608p black dvd rw ati radeon 9600xt creative audigy2 zs creative 7+1 feel hurricane 550 watt kasa bluetoth hp psc1315 all ın one
*san shou wushu* *kickbox* *muay thai*
WildKaos

6 Nisan 2006; 20:59:03 

philips in linkteki modeli hakkında yorum yapabilecek olan varmı.

http://www.ekonomikticaret.com/ekonomikticaret/product.aspx?dept_id=5669&p_id=besgmstphilfmcd708

Bir Başkadır Cimbom Aşkı..
Creative Zen Vision M 60 GB , Cowon iAudio u3 2 GB
V-Moda Vibe , Sennheiser Px 100
------------------------------------------------------------
Satılık 0 Kutusunda
Cowon u3 iAudio 1 GB 195 ytl
2 Gb 280 ytl
venom800

Sisteme Gözat

7 Nisan 2006; 10:32:27 

quote:

Orjinalden alıntı: THUNDERBIRD

geçen 1500 ytl civarı fiyatlı bir sony müzik seti dinledim modelini bilmiyorum neyse hiçte söylendiği gibi değil bence benim hoşuma gitmedi o paraya bence hiç te iyi değil

nerede dinledin acaba? yani bazı yerlerde sony müzik setleri haddinden fazla fiyata satılıyorda o yüzden soruyorum. benim doğubank ta dinlediğim bütün sony müzik setleri fiyatını son kuruşuna kadar hakeden sistemlerdir birde modelini hatırlarsan yazıver acaba hangi modelmiş merak ettim..

chef1119

7 Nisan 2006; 10:38:19 

uzun süre sony rx77 dinledim eskiden gerçekten çok kötü bir sistemdi.

venom800

Sisteme Gözat

7 Nisan 2006; 13:08:44 

quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

müzik setinde sony lider laf yok

technics derim başka bişi demem.

technics de mükemmeldir onunda bir çok modelini dinlemişimdir, çoğu modelinde sistem hiç distorsiyon bile yapmaz amaa güçlü hoparlör pek yapmaz.. yani dinlediğim sistemler hep 100watt, 200watt falandı.. sony nin midi leri gibi şöyle 2 tane 8" woofer ve toplamda 720 watt r.m.s güç falan asla göremedim yani..

THUNDERBIRD

7 Nisan 2006; 15:46:09 

İZMİR YILMAZER TİCARET TE DİNLEDİM

amd 64 3000+venice@3780 2520 mhz epox 9nda3j 2*512 mb hynix cl2.5@cl2 1t ram 2*80gb sata samsung raid 0+80gb ide lg cdrw asus 1608p black dvd rw ati radeon 9600xt creative audigy2 zs creative 7+1 feel hurricane 550 watt kasa bluetoth hp psc1315 all ın one
*san shou wushu* *kickbox* *muay thai*
@armagedon@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

7 Nisan 2006; 17:35:56 

ben bugüne kadar dinlediğim midi sonyler arasında hiç birinden kötü ses almadım
sony diyorum başkada bişey demiyorum
chef1119

7 Nisan 2006; 17:39:49 

yapmayın arkadaşlar bu kadarda abartmayın sony i.genel olarak bakıldığı zaman sony ürünlerinin werdiği ses kötü,kaliteden uzak kalıyor

D@RTH WOLF
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

7 Nisan 2006; 18:03:41 

sony kötü olurmuymuş arkadaşlar sonyden bahsediyoruz creative gibi üç kuruşluk markalardan değil yani bende teknosada bir subwooferli sony müzik seti görmüştüm sesi kötüydü yani hoşuma gitmemişti 650ytl küsürdü zaten ucuzdu fiyatı bendede sony hi-fi sistem var sesi her şeyi müthiş müzik setinin her müzik setisi iyi olmuyor sesi evet ses sistemlerini bilemem tutulmuyorlar öyle ama yinde iyidir sony sesde bide birşey soracam bu midi müzik setleri nası oluyor yani bendekinde mini hi-fi component sistem yazıyor dvdli dolby dıgıtal,dtsli falan onlar dahamı iyiki?
chef1119

7 Nisan 2006; 18:10:51