arkadaşım sağolasın ingilizcesi var bende ...ama ingilizce kullanım kılavuzu çok karışık pek bişey anlaşılmıyor...deneme yanılma yoluyla kullanıyoz ve böylede kullanıcaz heralde....
quote:
Orjinalden alıntı: venom800
quote:
Orjinalden alıntı: serkancnr
arkadaşlar öncelikle slm ........benim sony mhc rv 777 d müzik setim var bir kaç anlamadığım özelliği var bunun türkçe kullanım kılavuzunu nerede bulabilirim... bu model Türkiye de pek bulunmuyor... heralde...
merhaba dostum o modelin türkçe kullanma kulavuzunu bulmak kolay değil maalesef. yani bulsan bile para ile satarlar ama ingilizce kullanma kulavuzunu istersen sana bulabilirim
beyler bu arada böyle bir müzik setini satmak isteyen falan olursa pmden bana ulaşsın.aiwa olmalı yalnız.
Ufaltılmış ön izleme resmi
bu müzik setinden Bursa da var mp3 çalmadığı için adamın elinde kalmış
bu seeti ben dinlemiştim
cd performansı süper yani basları çok iyi eski sonyler gibi
pm den yazacaktım ama paylaşım olur diye böyle yaptım
fiyatını da oldukça indirmişti
2X170 vat rms ses çıkışı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 19 Haziran 2006; 20:51:09 >
hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri
beyler bu linkini verdiğim ms ye bi bakın.sonynin 60+60 wattlık hybrid dual wooferlı müzik setinin çıkardığı bassın zerrresini çıkaramaz.bi de okadar gösterişli.pazarlama tekniği yapıyor jvc.hoş ama boş müzik setleri yapıyor http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2160829
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ bu setin bir alt modeli olan G 750 V yi dört yıl önce satın aldım ve kardeşim hala kullanıyor
bu modelin ismi G 850 bu modeli de çok dinledim .
sana aynen katılıyorum maalesef jvc e yakışmayan bir perfomansı var
elektronik alışverişimde yaptığım en büyük hata diyebilirim jvc 750 için
herkese saygılar
hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri
lbt ciler bende lbt-xgv10 av m.seti var satıyorum almak isteyenlere ilanen duyurulur... sette en ufak bişi yok satmamın nedeni öğrenim kredisi borcumun olması yani kimsenin aklına bişi gelmesin çünkü şuan işsizim o bakımdan yani....yoksa setten en ufak şikayetim yok özellikleri kısaca şöle:200w*2+50w*3 rms 6000w pmpo dolby pro logic... 22cm super woofer... advanced horn twetter... 5 vcd/cd/mp3... groove/x-groove... super woofer seviye kontrol... super woofer modları... surround ses simülasyonu... ayarlanabilir eq (low-mid-hıgh)... isteyene resimlerini gnderebilirim kaset yeri hiç kullanılmamış sadece alırken kayıt kalitesini ölçmek için 1 şarkı kopyalamıştım.... ebatları veriorum (surround hoparlörler dahil) kolonlar.. y/g/d:74cm/29cm/44cm sistem..55cm/35cm/45cm şimdilik bu kadar arkadaşlar herkese saygılarr....
kardeşler herkese selamlar şu anda yazlıkta bir internet cafeden yazıyorum bu arada jethoca yeni avatarın müthiş olmuş tam ismine göre
@yusuf çakmak dostum setini satmana üzüldüm açıkcası.. inşallah ihtiyacın olan parayı bulursun ve seti satmak zorunda kalmassın benimde aklımda yeni midi sistemlerden birini almak olmasa inan o sistemi hemen alırdım neyse istersen birde ikinci el kısmına bir ilan ver orada gören daha çok kişi olabilir
venom800 DOSTUM GÜZEL DÜŞÜNCELERİN İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM SANA ... İNŞ. DEDİĞİN GİBİ OLUR DA SETİ SATMAKTAN KURTULURUZ...BENDE SANA Bİ KONUDA YARDINCI OLMAK İSTERİM ŞÖYLEKİ BEN SETİ ANKARADAN ALMIŞTIM ORDA ÖN ARAŞTIRMAMDA ÖNCEDEN SPOTÇU OLAN Bİ GENÇ ARKADAŞLA KONUŞMUŞTUM O BANA ARTIK YETKİLİ SATICI OLDUĞUNU VE BU SERİLERDEN (LBT) SATMADIĞINI SÖYLEDİ... NERDEN BULCAMI SORDUĞUMDA İSE BANA İSTANBULDA SEFA ELEKTRONİK DİYE BİR FİRMA TAVSİYE ETTİ ...BU FİRMA TÜRKİYEDE SONYNİN DAĞITIMINI YAPIYORMUŞ VE HER TÜRLÜ SONY MODELİNİ GETİRİYOMUŞ.. ARDINDAN BEN SETİ ALDIIMDA GARANTİ BELGESİNDE O FİRMANIN İSMİ YAZIYORDU.. SETİ ALDIĞIM YERİN SAHİBİNE SORDUĞUMDA BANA O FİRMANIN DAĞITICISI OLDUĞUNU SÖYLEDİ...BEN SANA SEFA ELEKTRONİĞİN TELEFON NUMARALARINI VERİİM SENDE Bİ ARAŞTIR İSTERSEN BAKARSIN İSTEDİĞİN SİSTEMDEN ORDA VARDIR İŞTE NUMARALAR...0212 513 1106/0212 215 1773 DOSTUM SON BİŞİ DAHA SANA Bİ MODEL TAVSİYE EDEYİM BİDE BUNA BAK BUDA ÇOK SÜPER Bİ SİSTEMDİR OLUR YA BELKİ HOŞUNA GİDER MODELİ..DHC-FL7 TEKRAR GRÜŞMEK ÜZRE ŞİMDİLİK BU KADAR...
@yusuf çakmak kardeşim sana çok teşekkür ederim verdiğin numara için hemen arayıp soracağım ayrıca önerin için de sağol o modele bakıyorum şimdi
*TeknO* dostum bana sorarsan söylediğin modellerden sony MHC-RG470 i tavsiye ederim diğerlerini neden tavsiye etmiyorsun diye sorarsan philips in sürücüleri küçük ve toplam r.m.s değeri sony ye göre düşük ve asla sony nin groove efekti aktifken verdiği bassı alamassın bu modellerden emin ol. ayrıca samsung un müzik setlerinde de uzak durmanı tavsiye ederim ben çoğunu test ettim ses bozulma oranı nedense en üst modelinde bile çok yüksek yani asla bir sony kalitesi beklememek lazım. bence illa bunlardan birini alacam diyorsan sony i tavsiye ediyorum ben daha soracağın bir şey olursa istediğin gibi sorabilirsin dostum ben belki biraz geçikmeli cevap yazarım ( yazlıktayım o nedenle her zaman internete giremiyorum.) ama buradaki diğer arkadaşlarım sana her zaman yardımcı olacaktır görüşmek üzere arkadaşlar
SEVGİLİ TEKNO KARDEŞİM ŞÖLE SÖYLİİMKİ SADECE 2 MODEL ARASINDA SEÇİM YAPACAKSAN VENOM800 DOSTUMUN DÜŞÜNCESİNE AYNEN KATILIYORUM ANCAK BANA SORARSAN BİRDE RV-50 MODELİNİ ARAŞTIR VE ONDAN SONRA KARARINI VER NEDENİ İSE EMİNİMKİ RV-50 Yİ GRÜNCE DÜŞÜNCELERİN DEĞİŞİCEK.....ÖYLE DİİL Mİ VENOM 800 DOSTUM SEN NE DERSİN... HA BU ARADA NUMARA KONUSU HİÇ MÜHİM DİİLDİ KARDEŞ Bİ NEBZE KATKIMIZ OLMUŞSA NE MUTLU... SONUÇTA BİZ BURADA BİRBİRİMİZE DESTEK OLMAK İÇİN VARIZ ÖLE DİİL Mİ ? ŞİMDİLİK HERKESE SAYGILAR...
@yusuf çakmak kardeşim sana çok teşekkür ederim verdiğin numara için hemen arayıp soracağım ayrıca önerin için de sağol o modele bakıyorum şimdi
*TeknO* dostum bana sorarsan söylediğin modellerden sony MHC-RG470 i tavsiye ederim diğerlerini neden tavsiye etmiyorsun diye sorarsan philips in sürücüleri küçük ve toplam r.m.s değeri sony ye göre düşük ve asla sony nin groove efekti aktifken verdiği bassı alamassın bu modellerden emin ol. ayrıca samsung un müzik setlerinde de uzak durmanı tavsiye ederim ben çoğunu test ettim ses bozulma oranı nedense en üst modelinde bile çok yüksek yani asla bir sony kalitesi beklememek lazım. bence illa bunlardan birini alacam diyorsan sony i tavsiye ediyorum ben daha soracağın bir şey olursa istediğin gibi sorabilirsin dostum ben belki biraz geçikmeli cevap yazarım ( yazlıktayım o nedenle her zaman internete giremiyorum.) ama buradaki diğer arkadaşlarım sana her zaman yardımcı olacaktır görüşmek üzere arkadaşlar
merhaba venom800 dostum kaç zamandır uğrayamıyoruz bu topiğe işlerim yüzünden pek giremiyor az fırsat buldummuda hemen buraya bakıyorum zaten tekno kardeş venom800 dostum doğru söylüyor bu müzik setleri işinde sonynin üstünlüğü tartışılmaz grooveli bir sony kesinlikle üstündür diğer markalardan sony alda ne alırsan al kesinlikle pişman olmayacaksın hem ses kalitesi hem basslar mükemmel bence sony bu benim fikrim tabiki bence kesinlikle sony al