Arkadaşlar zoraki olmaz bu iş eğer bilgi paylaşacaksanız tamam ama msn ortamına dönüyor iki gündür ve bizde mesajları siliyoruz böyle giderse konuyu kapatmak zorunda kalacağız bilginize.
konuyu neden kapatmak zorunda kalıyorsunuz onu pek anlamadım açıkcası yani bir arkadaşımız 'arkadaşlar neredesiniz topic bomboş' dedi diye topiğin kapanması mı gerekiyor?? tamam bu sözler bir kere değil bir kaç kere söylenmiş olabilir siz de silmişsiniz zaten bundan sonra bu tür mesajların çok fazla olacağını sanmıyorum ama bu topic e çok az mesaj yazılıyor bazen 5-6 gün kimse bir şey yazamıyor diye topiği kapatmassınız heralde değil mi? saygılar..
konuyu neden kapatmak zorunda kalıyorsunuz onu pek anlamadım açıkcası yani bir arkadaşımız 'arkadaşlar neredesiniz topic bomboş' dedi diye topiğin kapanması mı gerekiyor?? tamam bu sözler bir kere değil bir kaç kere söylenmiş olabilir siz de silmişsiniz zaten bundan sonra bu tür mesajların çok fazla olacağını sanmıyorum ama bu topic e çok az mesaj yazılıyor bazen 5-6 gün kimse bir şey yazamıyor diye topiği kapatmassınız heralde değil mi? saygılar..
bu sonynin midi müzik setlerinde kullandğı s.a.w veya d.s.w woofer teknolojilerini ev sinema sistemlerinde neden kullanmadığı anlaşışlır gibi değil.mesela eskiden kullandığı pascal serisi HT Loudspeaker System SONY PASCAL 7 SERIES ev sinema sisteminde kuulanmış bu sistem eisa ödülü almıştı.ama şimdiki sistemlerinde fiyatı cüzi bir şeyler alacaksanız yazan o 120 watt subwoofera sakın kanmayın.sonyden belli kalitede bir home theater sistem için 2500-3000 gibi bir para gerekiyor.ama pascal varken böyle değildi.daha düşük fiyata,o fiyattaki sistemden beklenmeyecek nitelikte ses veriyordu
çok haklısın dostum hakikaten şu anki ev sinema sistemlerinde neden müzik setlerindeki o müthiş teknolojileri kullanmıyor benimde aklım almıyor hele en son çıkarttığı o sözde 800 ve 1000 wattlık ev sinema sistemlerini hiç beğenmiyorum açıkcası..
yavkaysaw kardeşim bu çok eski bir model ama hakikaten süper bir sony müzik setidir teyzemin oğlunda vardı bu sistem ve bir zamanlar epeyce dinlemiştim ama çok zaman geçti yaa.. hatırladığım en önemli şeylerden birisi ses kalitesinin mükemmel olmasıydı hakikaten şu anki çoğu müzik setinden iyi bir ses kalitesi vardır bu setin ve seti satan arkadaşın istediği fiyatta fena sayılmaz düşünenler seti iyice bir dinlemek kaydıyla alabilir bence ya şu anda hatırlamaya çalışıyorumda hakikaten çok iyi ses kalitesi vardır bee hepsi bir arada mükemmel bir set bence
bu arada eski sonylerde volume control dB üzerinden yapılıyordu.şimdikilerde böyle değil ikisinin arasında ne gibi farklar acaba????????????sahi o dB e getirince öyle ses çıkar mı.yani dB değerini yansıtır mı?????????????????????????
yavkaysaw kardeşim yukarıda belirttiğin ses kontrolünün db üzerinden yapılması durumunu açıkcası çok iyi hatırlıyamıyorum o nedenle bir yorum yapamıyacağım ama en kısa sürede eski bir sony set bulup bu söylediğine bir daha bakacam
resimler için çok çok teşekkürler dostum yolladığın resimlerideki LBT-XGR88 modeli benim favorim olup devamlı dinlediğim bir mididir tabi 1.5 yıldır doğubankta midi yok bende bu süredir midi dinliyemiyorum ben bu midiyi almak için çok uğraştım ama para elime geçtiği zaman midi satıldı çok şanssız adamım ben yaa.... neyse yeni midileri bekliyoruz
aynı mahhallede oturuyor sayılırız zaten çocukluk arkadaşıyız ve ikimizde sony müzik setlerine hayranız ama arkadaşımın dinlediği müzik türü bu müzik seti için uygun değil bu nedenle istediği performansı alamıyor ondan satıyor seti ilgilenenler bakmadan geçmesin derim
aynı mahhallede oturuyor sayılırız zaten çocukluk arkadaşıyız ve ikimizde sony müzik setlerine hayranız ama arkadaşımın dinlediği müzik türü bu müzik seti için uygun değil bu nedenle istediği performansı alamıyor ondan satıyor seti ilgilenenler bakmadan geçmesin derim
evet venom800 dostum alınacak güzel bir set alacak olanlar mutlaka baksınlar geçen gün bu arkadaşın sattığı modelide dinledim çok güzeldi sesi bence
yavkaysaw dostum arkadaşım trash metal, heavy metal ve rock müzik dinliyor ve bu müzik seti bu tür müzikler için yapılmadığını söylüyor bana. büyük ihtimalle doğrudur çünkü bu set daha çok elektronik müzik için üretilmiş. yani disco müzikleri, techno, undergraund dediğimiz tarzda müzikler için daha iyi bir set düşünemiyorum ama rock müzik için çok büyük sorunları varmış.. oda hi-fi almaya karar verdi o nedenle satıyor setini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 31 Mayıs 2006; 23:46:37 >