O KADAR DA DEĞİL BELKİ MULTIMEDIA İÇİN SÖYLEYEBİLİRİZ O DA BELKİİİİ
quote:
Orjinalden alıntı: @armagedon@
bence bu piyasada gelmiş geçmiş hiç bir 5+1 6+1 7+1 kısaca sinema sistemleri sony gibi bass veremez bu kesindir bence sony çok farklı yaw çok güçlüüüüüüüüüü basslar mevcut bence sony lider müzikte
dostum magnat denon onkyo klipsch carwin-vega marantz varken de en iyi sony olamaz bence herkese sor.(ev sinema sistemleri için)basları göz önüne aldım
hi fi demiyorum sadece sinema sistemleri ve multimedialar(bose acoustimass 15 i kullanan biri olarak bunu söylüyorum)
Bende de güçlü bir sony var ama Acustimass 15 bambaşka bir dünya.....
ote]
1 milyara yada 1.1 milyara divx li o dediğiniz sistemlerden gösterin bir kamyon kadar biz alalım ürünleri fiyatına göre kıyaslamalıyız bence herkese saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 16 Mayıs 2006; 20:37:16 >
hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri
hi fi demiyorum sadece sinema sistemleri ve multimedialar(bose acoustimass 15 i kullanan biri olarak bunu söylüyorum)
[/qudostum magnat denon onkyo klipsch carwin-vega marantz varken de en iyi sony olamaz bence herkese sor.(ev sinema sistemleri için)basları göz önüne aldım
ote]
1 milyara yada 1.1 milyara divx li o dediğiniz sistemlerden gösterin bir kamyon kadar biz alalım ürünleri fiyatına göre kıyaslamalıyız bence herkese saygılar
arkadaşlar herkese selamlar yine topikte bir durgunluk var
iki üç kişi devam ediyoruz
piyasadaki mini ve midi sistemleri ayrıntıları ile değerlendirip forumdaki bu boşluğu doldurmalıyız bence
çünkü hem hı fı ve hem de özellikle multimedya sistemler için yeterince konu ve bilgi var ama müzik setleri için öyle değil
herkese saygılar
hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri
BANA ELİNDEN GELEN YARDIMI ESİRGEMEYEN VE İKİ SAATİ AŞKIN KAHRIMI ÇEKEN BANDIRMA SİEMENS BAYİSİ FURKAN TİCARETİN SAHİPŞARİ
ARKADAŞIM MEHMET HANEFİ VE HASAN ABİYE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ İLETMEK İSTİYORUM
jethoca kardeş benimde aklıma takılan bir soru var bu bass konusu açılmışken soriyim dedim sony nin dinlediğim müzik setlerinde dediğin gibi sesi açınca bass sertleşiyor küt küt diye vurmaya başlıyor fakat ara sıra hava deliğindenmi kaynaklanıyor nedir anlamadım fü fü diye sesler geliyor ara ara bu sesler boğmamı yoksa normalmi?
jethoca kardeş sana aklıma takılan bir soru sormuştum cevabını bekliyordum bekliyorum cevabını çok merak ediyorum bu soruyu bir bilgin varmı acaba bu sorum hakkında venom800 dostum seninde bir fikrin varmı acaba birde siz hiç karşılaştınızmı böyle bir seslen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 17 Mayıs 2006; 17:27:12 >
arkadaşlar herkese selamlar yine topikte bir durgunluk var
iki üç kişi devam ediyoruz
piyasadaki mini ve midi sistemleri ayrıntıları ile değerlendirip forumdaki bu boşluğu doldurmalıyız bence
çünkü hem hı fı ve hem de özellikle multimedya sistemler için yeterince konu ve bilgi var ama müzik setleri için öyle değil
herkese saygılar
çok haklısın dostum hakikaten şurana 3-4 kişi varız başka bir yorum veya kullandığı müzik seti varsa onun hakkındaki tecrübelerini yazan biri pek yok açıkcası... yani sırf sony de olmasın hangi marka müzik setine shaipseniz yazınız arkadaşlar tecrubelerinizi sorunlarınızı bir iki arkadaşımızın sony seti var veya ben ya da jethoca kardeşimin çoğu seti dinleme imkanımız var onun dışında bu setlere ilgi duyan bir iki kardeşimiz var başka da ne yorum yapan ne de tecrübelerini yazan kimse yok.. neyse biz az bile olsak en azından bir şeyler yapmaya çalışıyoruz bu setleri almayı düşünen veya hakkında sorusu olan arkadaşlara yardım etmeye çalışıyoruz o yeter bize
jethoca kardeş benimde aklıma takılan bir soru var bu bass konusu açılmışken soriyim dedim sony nin dinlediğim müzik setlerinde dediğin gibi sesi açınca bass sertleşiyor küt küt diye vurmaya başlıyor fakat ara sıra hava deliğindenmi kaynaklanıyor nedir anlamadım fü fü diye sesler geliyor ara ara bu sesler boğmamı yoksa normalmi?
jethoca kardeş sana aklıma takılan bir soru sormuştum cevabını bekliyordum bekliyorum cevabını çok merak ediyorum bu soruyu bir bilgin varmı acaba bu sorum hakkında venom800 dostum seninde bir fikrin varmı acaba birde siz hiç karşılaştınızmı böyle bir seslen
BL@DE kardeşim yine kusura bakma diyeceğim ben senin sorunu tamamen unutmuşum pardon.. ben açıkcası o tür bir füü füü sesi duyduğumu hatırlamıyorum. ve sesi yükselttikçe sertleşen bass seside sanırım her modelde duyulan bir şey değil. yani bazılarında var mesela benim dinlediğim midilerde yok. ama mhc gnv111d modelindeki bass yapısı mhc gn100d modeline göre çok farklı. midilerde ise bambaşka bir bass sesi var diyebilirm. ama bahsettiğin sesleri duyduğumu hakikaten hatırlamıyorum. hangi modelde bu tür sesler duyduğunu yazar mısın acaba? belki o söylediğin modelleri bir daha dinler ve daha doğru bir yorum yaparım
BL@DE kardeşim yine kusura bakma diyeceğim ben senin sorunu tamamen unutmuşum pardon.. ben açıkcası o tür bir füü füü sesi duyduğumu hatırlamıyorum. ve sesi yükselttikçe sertleşen bass seside sanırım her modelde duyulan bir şey değil. yani bazılarında var mesela benim dinlediğim midilerde yok. ama mhc gnv111d modelindeki bass yapısı mhc gn100d modeline göre çok farklı. midilerde ise bambaşka bir bass sesi var diyebilirm. ama bahsettiğin sesleri duyduğumu hakikaten hatırlamıyorum. hangi modelde bu tür sesler duyduğunu yazar mısın acaba? belki o söylediğin modelleri bir daha dinler ve daha doğru bir yorum yaparım
bla@de arkadaşım öncelikle kusura bakma
ben şu ana dinlediğim sony lerde dtrasyon kabilinden ( sesin sonradan açılınca vb bozulması anlamında diyorum ) bir örneğe hiç rastlamadım sadece basları abartınca biraz rahatsız ediyor
herkese saygılar