Ben 2 ay kullandım bu LBT serisinden ve tek kelimeyle süperdi , video bile çektim fakat bulamıyorum şimdi. Ses 18 geçtikten sonra en alttaki SAW yazılı sublar uçuşa geçiyordu en ufak bir distorsiyon yok ve direk boyut değiştiriyorsunuz 20 nin üstünde 5 sn lik bir dinleme sonrasında hemen komşu kapıda beliriyordu ama yok böyle bişi diyorum paranın alacağı en güzel cihazlardan. Dj özelliğide vardı 5cd changer bass- groove falan vardı çok hızlıydım o aralar sadece sesi kaldı aklımda :) Yalnız gerçekten tarifsiz bi duygu yaşatıyor insana ben araştırıyorum zaten makul fiyata bulsam alıcam . [image]http://articulo.mercadolibre.com.pe/MPE-737585-_JM[/image] [image]http://articulo.mercadolibre.com.pe/jm/img?s=MPE&f=123984_3505.jpg&v=O[/image]
1- philipslerin yeni modelleri müzik setinde çok kötü cansız bas yok vb, vb
2- sonyleri çok ama çok öven arkadşlara katılmıyorum
özellikle Arçelik listesinde satılan sony setlerin ( Vcd siz olanlar Rg 222, 470 vb) sesi vasat bile olamaz mesela bendeki megaworks tan çok kötü
3- lbt serisi benimde hep rüyalarımı süslüyordu ama nasip olmadı onlardaki basa hayranım kütü küt yani çekiç bas
4- yaklaşık 5,6 yıl önce kullandığım sony XB9 daki basta çok ama çok süperdi baş ağrıtmıyor sadece insanı heyecanlandırıyor coşturuyor şimdi sony bunlargibisini neden yapamıyor acaba
yada o zamanlar kulağımız mı her sesi seviyordu ne bileyim
şimdiki sony ve bilgisyar sistemlerin de bas dommmmmm dommmmm sadece baş ağrıtıyor camları sallıyor
ben elimden gelse onlarda bas kımını tümden iptal edeceğim neden basları baş ağrıtıyor yada yeni kullanıcılar bunlardan mı hoşlanıyor bir türlü anlamadım
5- sonyler de tiz ve ses netliği eskiden beri çok başarılı değil
herkese saygılar
hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri
merhaba @jethoca kardeş söylediklerinin çoğuna katılıyorum aslında o arçelik bayilerinde benimde gördüğüm bir kaç model hakikaten pek iyi değil ama senin dediğin mhc-rg 222 modeli gayet iyidir ben o modeli ne zaman doğubanka gitsem dinlerim. yani söylediğin gibi vasat altı bir kalite asla olmaması lazım bir yanlışlık var o işte.. herneyse diğer söylediğine gelirsek tiz ve sesteki netliğin çok başarılı olmadığı söylemişsin ama bence en başarılı olduğu yönlerden biridir. yani bu sony müzik setleri sadece groove efektinin getirdiği müthiş basslardan (bize göre müthiş..) ibaret değil tabiki benim en çok beğendiğim ve gerçektende öyle olduğunu iddia ettiğim yanlardan biri de tiz kalitesidir şimdi bir midi sistem sony dinle diyecem ama hiçbir yerde bulunmadığı için dinlemek çok zor bu aralar. ama yinede bir yerlerde görürsen bence hemen dinle gerçekten çok şaşıracağına eminim horn tweeter sayesinde distorsiyonsuz, net ve çok güçlü tiz sesleri duyacağını garanti ediyorum şunuda belirteyimde yanlış anlaşılma falan olmasın. söylediklerinin hepsine saygı duyuyorum hiçbir şekilde bunlara karşılık vermek gibi bir niyetle yazmadım zaten yazımı sadece bazılarına katılıyorum bazılarına katılmıyorum herkes düşündüklerini söylemekte özgür zaten isteyen ben hiçbir şekilde beğenmiyorumda diyebilir kimseye zorla sony nin kendine has sesini sevdirmeye çalışmıyoruz saygılar..
merhaba @jethoca kardeş söylediklerinin çoğuna katılıyorum aslında o arçelik bayilerinde benimde gördüğüm bir kaç model hakikaten pek iyi değil ama senin dediğin mhc-rg 222 modeli gayet iyidir ben o modeli ne zaman doğubanka gitsem dinlerim. yani söylediğin gibi vasat altı bir kalite asla olmaması lazım bir yanlışlık var o işte.. herneyse diğer söylediğine gelirsek tiz ve sesteki netliğin çok başarılı olmadığı söylemişsin ama bence en başarılı olduğu yönlerden biridir. yani bu sony müzik setleri sadece groove efektinin getirdiği müthiş basslardan (bize göre müthiş..) ibaret değil tabiki benim en çok beğendiğim ve gerçektende öyle olduğunu iddia ettiğim yanlardan biri de tiz kalitesidir şimdi bir midi sistem sony dinle diyecem ama hiçbir yerde bulunmadığı için dinlemek çok zor bu aralar. ama yinede bir yerlerde görürsen bence hemen dinle gerçekten çok şaşıracağına eminim horn tweeter sayesinde distorsiyonsuz, net ve çok güçlü tiz sesleri duyacağını garanti ediyorum şunuda belirteyimde yanlış anlaşılma falan olmasın. söylediklerinin hepsine saygı duyuyorum hiçbir şekilde bunlara karşılık vermek gibi bir niyetle yazmadım zaten yazımı sadece bazılarına katılıyorum bazılarına katılmıyorum herkes düşündüklerini söylemekte özgür zaten isteyen ben hiçbir şekilde beğenmiyorumda diyebilir kimseye zorla sony nin kendine has sesini sevdirmeye çalışmıyoruz saygılar..
arkadaşım bu dönemde bu kadar saygıdeğer bu kadar kibar birisi olmanız beni çok mutlu etti.
ben Sonyleri dinlemede senin kadar şanslı değilim çnkü bandırmadayım ama en az senin ve forumdaki uzman abiler kadar müzik delisiyim
çok sony satın aldım sony nin her modeli için demiyorum şu mhc 33 , 55, 77 modellerine bir bak birde bu arçelik listesinde satılanlara bak tiz ve ses netliği çok kötü hatta sony rv modelleri rv 50 60 çok bğuk bir ses var
ayrıntılı şekilde sonra devam edeceğim şimdi işim çıktı
öncelikle sana ve herkese saygılar
hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri
hakkımdaki iyi düşüncelerin içi teşekkür ederim @jethoca elinden epeyce sony müzik seti geçmiş sanırım tecrübelerini paylaşırsan sevinirim bu arada söylediğin modelleride en kısa zamanda gidip dinliyeceğim. bende merak ettim şimdi sen o modeller iyi değil deyince. şanslı olmam konusuna gelince bende çok şasnlı değilim yani beşiktaş'ta oturuyorum ama ne bu çevrede nede eminönü piyasasında yeni veya eski model bir sony midi sistem müzik setine raslayamıyorum neyse aramalara devam edicem
hakkımdaki iyi düşüncelerin içi teşekkür ederim @jethoca elinden epeyce sony müzik seti geçmiş sanırım tecrübelerini paylaşırsan sevinirim bu arada söylediğin modelleride en kısa zamanda gidip dinliyeceğim. bende merak ettim şimdi sen o modeller iyi değil deyince. şanslı olmam konusuna gelince bende çok şasnlı değilim yani beşiktaş'ta oturuyorum ama ne bu çevrede nede eminönü piyasasında yeni veya eski model bir sony midi sistem müzik setine raslayamıyorum neyse aramalara devam edicem
bende de sony muzık set ıvar arada bılgısayarıma baglıyorum mukemmel bır ses cıkıyo makınamda ayrıca harıcı bır ses kartı da yok ... I WANT TO ONLY SONY MUZIK STUDIO
Eve arkadaşlar beklenen an geldi Videoyu yayınlıyorum.2 hafta önce bir sumartesi sabahı kendime gelmek için son ses müzik dinlerken video çekmek aklıma gelmişti.Yanlız benim sersem telefon müziğin hızına mı yetişemedi yoksa bass lar mı fazla geldi bilemiyorsum sanki CD atlıyormuş gibi kaydetmiş ama öyle bişey yok :
SONY LBT-XGV8 ..... O Bir Efsane ..... LBT Efsanesi 2*340=680 Watt RMS Güç İle Devam Ediyor.....LBT-XGV8'i Takip Edin........ Referanslarım : ZİW®O , java , Soultrap