Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: sony midi müzik stlerinin sırrı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> Cevap: sony midi müzik stlerinin sırrı Sayfa: <<   < önceki  22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
exali0101

28 Haziran 2008; 17:35:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar ilk önce size sorum olacak ya siteye video atamıyorum atabilmem mümkünmü beni bilinçlendirin elimde kendi çektiğim harika müzik setleri videoları var mahrum kalmayın arkadaşlar

Ekteki dosya (2)

sony hi-fi mondial hs
BL@DE

29 Haziran 2008; 1:49:33 

quote:

Orjinalden alıntı: exali0101

bl@de

resimler için tşk ederiz harika olmuş ama benimkilerin yanında biraz düşük kalıyor dimiii

resimleri beğenmenize çok sevindim exali0101 kardeş ne demek ben teşekkür ederim bu arada sizin sony müzik setlerin yanında düşük kalacağını hiç sanmam hepsinin arasından rahatlıkla sıyrılır bakmayın tek olduğuna siz onun daha şimdiden wooferlar sizin müzik setlere kafa tutmuşlar lbt8 sersindeki ufak çapta deprem yaratma etkisi ve o serinin kalitesi mhc-rv900d modelinde diğer minilere göre çok daha fazla mevcuttur dikkatli olun derim eklediğim resimlerde ön kolonlar umduğumdan güzel çıktılar çok saldırgan durmuşlar

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 29 Haziran 2008; 2:18:46 >

A u d i o p h i l e ™
ConnorMcLeod

29 Haziran 2008; 13:11:42 

quote:

Orjinalden alıntı: ilkereferee34

Bazı Sony mini sistemler

1- mhc-gn100d

2- mhc-gnv11d

3- mhc-gnx88

4- mhc-gnx800l

5- mhc-gnz9d ( kendi kullandığım mini sistem )

6- mhc-s9lrg

7- dhc-mxd4

8- dhc-az7dm

9- fst-zx80dl

10- fst-zx100dl

11- fst-zx8

12- fw-d832

13- ltb-xgr88

14- ltb-zx64yn

----------------------------------------------------

Param olsa ve ürünü TR sınırları içinde bulabilsem FST-ZX100DL modelini alırdım ama maalesef TR de her ürün bulunmuyor.
Pioneer ve Panasonic'in çift subwofer'lı modellerine en güzel cevabı FST-ZX100DL ile vermiş SONY.
ses konusunda elbette Pioneer ve Panasonic dünya çağında firmalar. ama seçme durumu olduğunda bence SONY hep önde..
SONY varsa sorun yok

SONY MHC-GNZ9D
Creative Zen W 60 GB 4.3'' LCD
Panasonic DMC FZ7 6.0 Megapixel 12x Optical zoom
Motorola MPX200 Smartphone

~ PANASONIC LUMIX® TOPLULUĞU ~ LUMIX FZ7
by-onur

29 Haziran 2008; 15:03:42 

rsimlere bakdıkca içim acıldı müzik setinde tek tercihim sony

abra kadabra
exali0101

30 Haziran 2008; 10:11:28 

ConnorMcLeod

resimler ve paylaşımın için tşk ederiz. bu kadar sony sevdalısı olduğuna çook sevindiğimide söyleyeyim ayrıca

sony hi-fi mondial hs
exali0101

30 Haziran 2008; 10:34:08 

bunlarda diyer güzeller her yönüyle sony

Ekteki dosya (2)

sony hi-fi mondial hs
dijitechnics

30 Haziran 2008; 14:01:32 

öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim. fakat bende burada olacağını pek zannetmiyorum anladığım kadarıyla bahsettiğiniz set yeni çıkan bir set ve piyasada kolay bulunabilen bir set değil burada bir sony yetkili satıcısı vardı ama o da kapanmış teknoloji marketlerde de bu tür bir set bulmak zor genellikle daha düşük modeller mevcut oluyor acaba bu set doğubank ta kesin bulunur mu şu an bilginiz var mı gerçi bir set için istanbula gitmek pek mantıklı da gelmiyor bakalım buradan getittirmeye çalışmak daha mantıklı gibi geliyor.
quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

quote:

Orjinalden alıntı: dijitechnics

öncelikle herkese merhaba geçen gün bir elektronik eşya mağazasında sony MHC RW 50 modeli vardı fiyat 900 ytl güzel bir sete benziyor almayı düşünüyorum bana tavsiye edermisiniz ne yapmalıyım bu fiyat iyi mi

mhc-rv50 modeli için 900ytl çok çok fazla bir fiyat 900ytl'ye mhc-rv50 modelinden çok daha güçlü ve üstün 5.1 dvd'li sony müzik seti alabilirsiniz 1000-1100ytl civarına 5.1 dvd'li mhc-rv50 modelinden kat kat üstün ve güçlü yeni bir model olan mhc-gn1100d modelini bütçeyi biraz daha zorlayarak alın derim ömürlük bir sistem almış olursunuz bu sistemi en son venom800 hocam doğubankta incelemişti mhc-gn1100d modeli bulunduğunuz şehirde pek olacağını sanmıyorum ama bellide olmaz hiç umulmadık bir mağazada bile bulunabilir iyice araştırın derim oturduğunuz şehiri bulamazsanız eğer imkanınız varsa İstanbul doğubank'ın her yerine bakın bu müzik seti doğubankta halen mevcutsa dinleyerek inceleyin derim mhc-gn1100d modeli doğubankta en son 1100ytl'idi müzil seti'yi dinledikten sonra zaten alıp çıkacaksınızdır

saygılar...

exali0101

30 Haziran 2008; 14:16:34 

dijitechnics

kardeş bl@de nin de dediği gibi okadar paraya o sistem çok pahalı sen en iyisi netten araştı ikinci el modeli birazdaha aşağı olna eski modellere bak derim eski modeller hem çok sağlam hemde ses yönünden çok kaliteli önereceğim birkaç model var ama zevkler farklıdır tabi örnegin rx, rxd, vx, serileri ve bl@de arkadaşın söylediği modellerde olabilir bu tiplere bak derim verdiğin paraya yazık olmaz

sony hi-fi mondial hs
BL@DE

30 Haziran 2008; 17:41:17 

dijitechnics dostum ben teşekkür ederim önemli değil exali0101 kardeşin dediklerine katılıyorum eski iyi modellerede ikinci elden bakabilirsiniz ama benim size tavsiyem doğubanktaki yeni model olan mhc-gn1100d'yi almanız en iyisi bu olur sizin için bence doğubankta halen mevcutmu hiç bilmiyorum Trabzonda olduğum için ama venom800 hocama durumu pm ile iletirseniz almanıza yardımcı olacaktır daha iyi bilgi verir hayırlısı olsun.

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 30 Haziran 2008; 17:45:22 >

A u d i o p h i l e ™
ConnorMcLeod

30 Haziran 2008; 23:38:39 

quote:

dijitechnics dostum ben teşekkür ederim önemli değil exali0101 kardeşin dediklerine katılıyorum eski iyi modellerede ikinci elden bakabilirsiniz ama benim size tavsiyem doğubanktaki yeni model olan mhc-gn1100d'yi almanız en iyisi bu olur sizin için bence doğubankta halen mevcutmu hiç bilmiyorum Trabzonda olduğum için ama venom800 hocama durumu pm ile iletirseniz almanıza yardımcı olacaktır daha iyi bilgi verir hayırlısı olsun.

saygılar...

-----------------------------------------------------------
Mevcuttur.
Ben yaklaşık 25 gün önce DOĞUBANK'tan MHC-GNZ9D modelini satın aldım. Vade farklı fiyatı ise 775 YTL.
Yine DOĞUBANK'ta başka bir dükkanda MHC-GN1100D modeli vardı. fiyatı ise Peşin 1200 YTL idi(Taksitte vade farkı ekliyorlar!!!).
Her 2 model de SONY 'nin en iyi modellerinden. tabii MHC-GN1100D modeli daha iyi.
Ayrıca bir de SONY'nin bu segmentte en üstteki modeli var: MHC-GN1200D. o modeli DOĞUBANK'ta görememiştim. olsa da fiyatı 1500 YTL den aşağı değildir.

SONY MHC-GNZ9D

ConnorMcLeod

30 Haziran 2008; 23:56:04 

Buraya modellerin resimlerini ekliyorum.

Alan gerçekten pişman olmaz..

Ufak bi öneri.. 5.1 ev sinema sistemi alacağınıza böyle 5.1 müzik setleri alın. daha karlı çıkarsınız. Çünkü hiçbir ev sinema sisteminde 3 DVD Changer yok. ve çok az sistemde PMPO 6000 W üzerinde. ve tüm hoparlörler neredeyse tek başına WOOFER görevi üstlenebiliyor. Ben çoğu zaman kendi sistemimdeki SUBWOOFER'ı kapatıyorum.İşte bu sistemlerde en çok ta bu özelliği seviyorum. Ev sinema sistemlerindeki minicik uydu hoparlörleri yerine kocaman woofer'larla sinema izlemek gerçekten harika.
Bu ürünlerden birine sahip olan kendini AYRICALIKLI hissedecektir.

1-) MHC-GN1100D
2-) MHC-GNZ9D
3-) MHC-GN1200D

DOĞUBANK peşin satış fiyatları :
1-) 1200 YTL
2-) 750 YTL
3-) ?????? göremedim. şayet olsa bile minimum 1500 YTL ve üzeri olur :(

Bu arada daha detaylı bilgiye ulaşmak isteyenler SONY ASIA web sitesini araştırabilir :
http://www.sony-asia.com/section/home?site=hp_en_AP_i

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (3)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConnorMcLeod -- 1 Temmuz 2008; 0:03:00 >

SONY MHC-GNZ9D

BL@DE

30 Haziran 2008; 23:59:08 

quote:

Orjinalden alıntı: ConnorMcLeod

quote:

dijitechnics...http://www.eliftuning.com/index.php?p=list&k_id=18&kn=Bak%FDm+%DCr%FCnleri&kgos= dostum ben teşekkür ederim önemli değil exali0101 kardeşin dediklerine katılıyorum eski iyi modellerede ikinci elden bakabilirsiniz ama benim size tavsiyem doğubanktaki yeni model olan mhc-gn1100d'yi almanız en iyisi bu olur sizin için bence doğubankta halen mevcutmu hiç bilmiyorum Trabzonda olduğum için ama venom800 hocama durumu pm ile iletirseniz almanıza yardımcı olacaktır daha iyi bilgi verir hayırlısı olsun.

saygılar...

-----------------------------------------------------------
Mevcuttur.
Ben yaklaşık 25 gün önce DOĞUBANK'tan MHC-GNZ9D modelini satın aldım. Vade farklı fiyatı ise 775 YTL.
Yine DOĞUBANK'ta başka bir dükkanda MHC-GN1100D modeli vardı. fiyatı ise Peşin 1200 YTL idi(Taksitte vade farkı ekliyorlar!!!).
Her 2 model de SONY 'nin en iyi modellerinden. tabii MHC-GN1100D modeli daha iyi.
Ayrıca bir de SONY'nin bu segmentte en üstteki modeli var: MHC-GN1200D. o modeli DOĞUBANK'ta görememiştim. olsa da fiyatı 1500 YTL den aşağı değildir.

teşekkürler güzel haber o zaman dijitechnics kardeş 1200ytl verebilirim derseniz(peşin alırsanız pazarlıkla fiyatı büyük ihtimal düşürürler) ömürlük bir müzik seti almış olursunuz vede bu müzik seti için türkiyenin bir ucunda bile olsanız kesinlikle istanbul doğubanka gidip almaya değer derim karar sizin

saygılar...

A u d i o p h i l e ™
exali0101

1 Temmuz 2008; 10:38:15 

dijitechnics

kardeş her iki arkadaşın önerisinede katılıyorum tabiki karar senin malum biraz parası yüksek ama emin olki vereceğin o paraya yazık olmayacak sana baaas olarak geri gelecek eee sonuçta sony her yönüyle harika birde senin için kısa bir araştırma yaptım anfi blokları 18 ayar altın kaplama ile sarılmış teller var bu nedemek derseniz çıkış sesi olduğundan fazla kaliteli bilirsiniz en iyi iletken altındır sony bu sistemi daha öncede mhc rxd9 ve lbt8 serilerinde kullanmıştı yani canım kardeşim alllll bu seti paran yeterse pişman olmazsınn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exali0101 -- 1 Temmuz 2008; 10:39:11 >

sony hi-fi mondial hs
exali0101

1 Temmuz 2008; 11:10:48 

arkadaşlar sony göz bebeklerinden birtanesini huzurlarınıza sunarım yaklaşık 1 hafta önce sesini dinleme fırsatım oldu açıkcası hala etkisindeyim arkadaşlar wooferları ve horn tweeterları birbirinden emsalsiz çalışıyor yok böyle bir ses birde vcd özelliği ile harika sinama zevki yaşatıyor şuan fiyatını tam olarak bilmiyorum bizim arkadaşlar malezyadan getirdiler türk parasıyla 750 ytl ye gelmiş bir tanede ben istiyorum inşallah getirirler getirilerse artık yandınız siteye hergün yeni bir foto atarım artık dimix olayı diyer sonylerdeki gibi yanlız ayrıca elektronik gitar ve baas gitar bağlama girşleri ayrıca yapılmış arkada sayamıyacağım kadar çıkış ve girişleri var çift subwoofer çıkışı ve daha neler neler allah hepimize nasip etsin böylesini aminnn

Ekteki dosya (1)

sony hi-fi mondial hs
dijitechnics