Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: sony midi müzik stlerinin sırrı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> Cevap: sony midi müzik stlerinin sırrı Sayfa: <<   < önceki  19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tamer_kajmeran

29 Nisan 2008; 13:38:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

jethoca gerçekten dört dörtlük bir şekilde bu konuyu aydınlatmışsın mesajınla gerçekten bu kadar olabilirdi tebrik ediyorum gelelim tamer_kajmeran kardeşe mesajını ilk defa bu topicte görüyorum hiç okumadan falan benim mesajıma öyle pat diye muhalefet olmuşsun belli şimdi burada tartışma yaratmaya gerek yok ben ev sinema sistemlerinin w değerlerini zaten hiç sony müzik setleri ile kıyaslamıyorum onlar komple palavra sıkıyorlar sony ev sinema sistemleride dahil bunun içine bunu burada bilmeyenimiz yoktur onları bir kenara atalım tartışmaya gerek yok onları zaten şimdi ben 905 w rms gücün o sistemden çıkacağına asla inanmıyorum eğer çıksa idi diskolarda onca amfi,trafo gibi tesisat döşenmezdi adam alır 1100ytl ye o sistemi koyardı olur biterdi size 905 w rms gibi bir güç hikaye geliyor herhalde veya 905 w rms gibi bir gücü 1100ytl ye satın alabileceğinize inanıyormusunuz akıl var mantık var yani vede şuda var tamam o sistem 905 w rms diyelim o zaman alalım lbt serisinden bir midi sistem 300+300 w lık o dev gibi kolonları sürücüleri ile açalım yan yana son sesi bakalım hangisi daha güçlü size kalsa midi sisteme 600w rms demiş ona 905w rms demişya o daha güçlü olur lbt nin o sistemden çok daha güçlü çalacağını buradaki bütün sonyci arkadaşlar bilir bu w değerlerini o sistemde bence sony bir güzel sallamış yıllar önce bendeki mhc-rv900d modeline 1800ytl verip almıştım zamanında dünyanın parası idi jethocanında dediği gibi fiyatlara bakarak sonynin ne kadar kaliteyi düşürdüğünüde buradan anlayabiliriz

saygılar...

değerli kardeşim benim anlatmak istediğim o değil haklısın 905 w rms çıkmaz ama lbt serisindende eğer gerçek değer konuşuosak 600 w ses çıkmaz 600 w çok yüksek bir değerdir benim anlatmak istediğim ev tesisatı çekmez demişsin ona cvp verdim ayrıca diskodaki sistemler farklı olaydır watta rms e bağlamaman lazım onlar profesyonel amaçlı geniş ortamlar için özel üretilmiş sistemlerdir yüksek desibel üretiler ama ii bi ev sisteminin ses kalitesini hayatta veremezler onların sınıfı ayrıdır bu piyasada ztn çok az firma var gerçek değer yazan oda av recevierlarda genelde müzik setlerinde olsun 5+1 home theatrelerde olsun fazla yazıyolar senin lbt dediğin seride 600 w değil yani arkadaşım

@oğuzhan@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

2 Mayıs 2008; 23:44:03 

Hayırlı olsun başlığımız SSS olmuştur.
JakX

3 Mayıs 2008; 0:25:36 

Çok saçma bir konuda tartışıyorsunuz çünkü ses gücü wattla rms le vs ölçülmez.

Ses gücü desibelle ölçülür yani şu set 500 watt rms demekle o setin sesinin gücünü anlatamazsınız. Setlerde ses gücünü belirleyen pek çok faktör vardır.

BL@DE

4 Mayıs 2008; 1:01:47 

quote:

Orjinalden alıntı: JakX

Çok saçma bir konuda tartışıyorsunuz çünkü ses gücü wattla rms le vs ölçülmez.

Ses gücü desibelle ölçülür yani şu set 500 watt rms demekle o setin sesinin gücünü anlatamazsınız. Setlerde ses gücünü belirleyen pek çok faktör vardır.

benim ne demek istediğimi anlayan anlamıştır daha cevap vermeyeceğim zaten görüşmek üzere...

saygılar...

goro1982

7 Mayıs 2008; 16:27:03 

jakx senindediğin ses şiddetidir sınırı aşarrsan kulak sağır olur müzik setlerinin gücü RMS ile ölçülür verdiği yükses ses seviyesi desibel canlılar için algılanacak ses şiddetidir ve sony dünyada 1. sırada ses kalitesi bakımından 2.pıoneer 3. sharp vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 7 Mayıs 2008; 16:26:47 >

KODAK V1253
Geçmişin tehlikesi esir olmaktı, geleceğinki ise robot olmak. intel P D950+2GB kingston
imamen

7 Mayıs 2008; 19:15:18 

arkadaşlar herkese merhaba,konuyu ilgiyle takip ediyorum.bu topic sayesinde bayağı yeni şeyler öğrendim özellikle z5500'ün müzikte beni tatmin etmemesi sonucu farklı arayışlar içindeyim,son çıkan setler hakkında hiçbir bilgim yok ama eskilerden en çok lbt serisi ürünler tavsiye ediliyor galiba.bu lbt serisinin güncel,satışta olan herhangi bir modeli var mı,ya da bu setin kalitesinde midi-mini setler önerebilir misiniz?
almışken midi almak isterim ama mini setlerden de alternatif olarak modeller varsa düşünebilirim,arkadaşlar midi ya da mini bu setleri inceleyebileceğimiz herhangi bir site var mı,türkçe ve ürünlerin fiyatlandırıldığı herhangi bir site olsa yeter. tabi bu arada makul fiyatlı lbt serisi ürünü olup satmak isteyen arkadaşlarla görüşebilirim bu işin sonu hi-end gibi görünüyor ya hayırlısı bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imamen -- 7 Mayıs 2008; 19:14:52 >

akıllı insan her söylediğini düşünür,ancak her düşündüğünü söylemez.

AntiFacebook Topluluğu

Alışveriş yaptıklarım:
ishtare , fatihktu34
badigart37

12 Mayıs 2008; 1:30:14 

slm bende sizler gibi sony cılgını biriyim genelde ürünleri (elektronik) sony alırım siteye üyeyim ama cok nadir takılabiliyorum genelde yeni setleri buradan takip ediyorum meslegim elektrik ve elektronik bazı yorumları okudum acıkcası güldüm sony yeni müzik setlerinin sesi eskileri kadar iyi degilmiş rms cok ama yalan gibi vs asla katılmıyorum sadece biz mi uyanıgız sony bu liderligine laf getirmek istermi ben gnv111 d kullanıyorum yegenimin kınası için koca bir salona kurduk bilgisayara bagladık acıkcası benimde aklımdan yetersiz kalırdiye düşündüm solan dev hapörler göz önüne gelince inanın o kalabalıgın içinde kimse konuştugunu duyamıyordu 200 kişi falan varmıştır belkide daha fazla ve son ses acamıyorduk bazı sarkılrda sesi düşürüyorduk o baslar inasın insanın icersine vuruyor saygılarla[:'(

SONY DSC H50
MHC GNV 111D
SONYERİCSSON K800İ
http://forum.donanimhaber.com/m_23306480/mpage_2/key_/tm.htm
teknoloji aldı başını gidiyor
CaRa
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Mayıs 2008; 18:11:41 

Arkadaşlar kulağıma bir haber geldi bilmiyorum doğrumu

Çinliler büyük firmaları taklit ederken firma ismini değiştirmek zorunda kalıyor mesela Adidası taktit ederken adidos yapmışlar marka ismini ama sonyde böyle yapmamışlar değişik sony modelleri üretmişler watt değerleri atılmış ve sonyle hiç bir alakası yok ve piyasaya aynen değiştirmeden sony diye sürmüşler duyduğuma göre sony çok sinirli.
venom800

Sisteme Gözat

17 Mayıs 2008; 13:38:22 

quote:

Orjinalden alıntı: CaRa

Arkadaşlar kulağıma bir haber geldi bilmiyorum doğrumu

Çinliler büyük firmaları taklit ederken firma ismini değiştirmek zorunda kalıyor mesela Adidası taktit ederken adidos yapmışlar marka ismini ama sonyde böyle yapmamışlar değişik sony modelleri üretmişler watt değerleri atılmış ve sonyle hiç bir alakası yok ve piyasaya aynen değiştirmeden sony diye sürmüşler duyduğuma göre sony çok sinirli.

Bunu duymamıştım ama bu haber gerçekten doğruysa piyasada sahte Sony müzik setleri dolaşıyor olabilir ama eğer söylendiği gibi çinlilerin yaptığı bir taklit ise zaten sesini dinlediğiniz zaman gerçekten bir Sony olmadığını anlayabilirsiniz Kısa bir süre sonra Doğubank'a gideceğim bakalım bahsedilen bu tabiri caizse çakma Sony müzik setleri oraya uğramış mı

YOLDAN ÇEKİLİN MUTLAK GÜÇ GELİYOR!!!
CaRa
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Mayıs 2008; 23:40:00 

• venom800

Bunu anlamak çok basit hepimiz eski sonyler yok diye yakınıp duruyoruz ve gidip bakdığımızda kos kocaman wooferlerin sadece süslük oynadıklarını ve titreşim bass etkisi yaratmadığını görüyoruz. Devamlı araştırıyom hep bu yeniler var eskilerden hiç kalmadı piyasaha

China
  • Resen

21 Mayıs 2008; 17:59:34 

A5 de illede A5......................

Aradığımı buldum. Ancak adını söylemiyeceğim.
    Resen

22 Mayıs 2008; 17:28:16 

Bahsettiğiniz ürünler sahte değil ancak Sony'nin Çin'de üretilen modelleri Türkiye gibi gelir düzeyi düşük ülkelerde satılıyor. Artık Japon'yada üretilen Sony marka müzik setlerinin olduğunu da zannetmiyorumya(varsada Türkiye'de yok) Neyse sizin de bildiğiniz gibi artık insanlar müziği bilgisayarda dinliyor. Bu nedenle Sony gibi firmalar en az 10 yıldır kaliteli müzik çalan setler üretmiyorlar. Daha çok nispeten daha ucuz ürünleri üretmeyi tercih ediyorlar. Gerçekten kaliteli müzik çalan ürünlere ancak Hi Fi sistemler üreten firmalarda rastlayabiliyoruz. Onlarda bir hayli pahalı. Belki ikinci elden Japon malı gerçek Sony'lere rastlayabilirsiniz.

Ben Mp3 playerle birlikte kullanabileceğim iyi bir 2+1 yada 1+1 stereo sistem araştırması yaparken Acoustic Energy'nin Aego M modeli (2+1) ile Audioengine'nin A5 modeli (1+1 stereo) hoparlörlerine rastladım. Muhakkak daha kaliteli Hi Fi ürünleri vardır ancak 400-500-Ytl aralığında en iyi tercihlerin bunlar olduğunu düşünüyorum. İlginizi çekiyorsa bu ürünlerle ilgili yorumlara bakabilirsiniz.
    saygılar..........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resen -- 23 Mayıs 2008; 16:26:36 >

by-onur

26 Mayıs 2008; 15:39:30 

arkadaşlar sitede gördüm arkadaş sony müzik setini satıyor 250 milyona
    ALICAKLAR İÇİN link

http://www.sahibinden.com/fiyati_indirdim_acil_pazarliksiz_250_ytl_orjinal_sonyWQQaXQQ7699065WQQpXQQdisplayitem

trance bi yaşam tarzı
    venom800

Sisteme Gözat

27 Mayıs 2008; 16:11:53 

quote:

Orjinalden alıntı: by-onur

arkadaşlar sitede gördüm arkadaş sony müzik setini satıyor 250 milyona
    ALICAKLAR İÇİN link

http://www.sahibinden.com/fiyati_indirdim_acil_pazarliksiz_250_ytl_orjinal_sonyWQQaXQQ7699065WQQpXQQdisplayitem

Güzel fiyat Ayrıca iyi mini sistemdir daha önce de burada satışa çıkarılan mini sistemler duyuruldu hatta bir adet midi sistem bile satıldı ama bir türlü istediğim sistemi satan birine rastlayamıyorum Zaten forumda bir arkadaşta var onun da satacağını hiç sanmıyorum

YOLDAN ÇEKİLİN MUTLAK GÜÇ GELİYOR!!!
    Resen

27 Mayıs 2008; 17:53:41 

Fiyat iyi ancak alet yeni versiyon. Aradığınız bu değil.................

@oğuzhan@
    Uzaklaştırılmış
    ¥ gün kaldı.

28 Mayıs 2008; 17:33:14 

Arkadaşlar yeni pm sistemi geldi bunda çoklu sohbet gibi konuşma var bende bir tane açtım sonyci arkadaşları ekledim pm den beta yeni pm sistemine tıklayın davetli olduğum konulara girin sonra görürsünüz orda eğer görmüyorsanız eklememişimdir siz gözümden kaçmıştırsınız belirtirseniz ben eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @oğuzhan@ -- 28 Mayıs 2008; 17:32:22 >
    cemguls

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

29 Mayıs 2008; 17:45:09