Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: sony midi müzik stlerinin sırrı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> Cevap: sony midi müzik stlerinin sırrı Sayfa: <<   < önceki  19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
muratalagoz

23 Mart 2008; 19:45:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Orjinalden alıntı: muratalagoz

benim bi arkadaşta var sony stero sistemi 7 8 sene önce aldı onun üstüne görmedim böyle bir müzik sistemi 4 tane 16 cm lik driverle 3 katlı binayı sallıyor

Eskiler zaten bambaşkaydı hatta eski midilerin ömürlük olduğunu iddia ediyorum Bundan 7-8 sene önce alınmış bir midi sistem muhtemelen Sony'nin çıkardığı en iyi midi sistemler dönemine denk geliyordur o nedenle o zamanda alınan bir midi kolay kolay sorun çıkarmaz ve ömür boyu size sistem değiştirtmez tabi bu sistem değiştirme olayı sizde hastalık haline gelmediyse Hep merak ediyorumdum yeni nesil Sony müzik setlerinin performansı nasıl diye en sonunda onu da anlamış oldum. Bugün dinlediğim son model mini sistemin sesi hala kulağımdan gitmiyor hakikaten çok kaliteli ve doyurucu bir sese sahipti ne yapıp edip almam lazım bu sefer de kaçırırsam heralde bir daha Sony müzik seti falan alma imkanım olmayacak Daha önce ellerimin arasından güzelim midi sistemi kaçırdım şimdi bu son teknoloji ürünü güçlü mini yi kaçırmak istemiyorum ama peşin para ile alacak durumda da değilim heralde şu an kullandığım sistem olan Logitech Z-5500 ü satıp kart ile taksit olayına falan gireceğim başka türlü alma imkanım yok gibi.

Çin piyasasına girdiyse normaldır abartısız söylüyorum o müzik setine 2 tane 30 cm jbl bas 2 tane kendi kabinleri 2 tane başka bir sony kabin bağlamiş canavar gibi calisiyordu

herşeyin iyisi
BL@DE

23 Mart 2008; 22:45:15 

arkadaşlar hepinize merhabalar venom800 hocam senin adına çok sevindim yeni mini sistemin gelmesine ayrıca sesinide beğenmişsin sen beğenmişsen zaten o set tamam demektir hocam benim size tavsiyem ne yapıp edip o seti almanız olur onuda kaçırdınızmı artık yeni mini veya midi sistemlerin ne kadar ara ile uğradığını biliyorsunuz ülkemize hem gelseler bile onları dinleyip beğeneceğiniz ne malum bu sistemi hemde dinlemiş beğenmişken hiç kaçırmayın derim ayrıca fiyatıda uygun geldi setin bana bayağı parçalı ve çok güçlü bir set inşallah alabilirsiniz hocam kolay gelsin sistemi alırsanız ilk izlenimlerle birlikte mesajınızı eksik etmeyeceğinizden eminim görüşmek üzere...

saygılar...

venom800

Sisteme Gözat

23 Mart 2008; 23:01:15 

BL@DE kardeşim valla seninde dediğin gibi bu seti de kaçırmamam lazım yoksa bir beş sene daha bekleriz gibime geliyor zaten dükkandaki satıcı da aynısını söyledi uzun zamandır yeni model gelmiyordu dedim evet doğru abi dedi epeydir yeni bir şey getirmiyoruz ama bu yeni miniyi getirdik işte dedi depomuzda bir kaç tane daha var ama bunlar bitince öyle kolay kolay gelmez dedi. Fiyatın 1.100 ytl olmasına şaşırdım doğrusu çünkü en üst seviye mini sistem için biraz daha fazla söylerler heralde diye düşündüm aşağı yukarı 1.400 gibi bir fiyat bekliyordum ama 1.100 (pazarlıkla 1000 ytl olur o:) ytl fiyat söyleyince şaşırdım ama nasıl alacağım orası belli değil henüz taksitleri bitmemiş olan G25 var bir daha ki ay bitiyor ama o bitse bile çat diye hemen alamam bu yeni miniyi elimdeki hoparlörü satmam lazım üstünede epey bir miktar eklemem lazım heralde peşin alamayacağım bunu da taksitle alacaz gibi görünüyor ama o zaman da vade farkı falan olacak... Neyse hele önümüzdeki ay bir gelsin de bakalım neler olacak umarım bu seti de kaçırmam çünkü uzun zamandır beğendiğim tek Sony müzik seti budur ve bununda avucumdan kaçmasını istemiyorum. Valla keşke dinleme imkanın olsaydı BL@DE bu yeni modellerde hakikaten iş varmış ben bunu anladım keşke geçen sene kaçırdığımız onca model de gelseydi diyorum ama kısmet işte neyin ne zaman geleceği belli olmuyor ki zaten.

YOLDAN ÇEKİLİN MUTLAK GÜÇ GELİYOR!!!
volkan_kolay

24 Mart 2008; 14:57:34 

quote:

@Post-it aramıza hoşgeldin bahsettiğin modelden Eminönü/Doğubank'da bulabilirsin ben sesini dinlemiştim her ne kadar uzun süreli bir dinleti olmasa da temiz bir sesi olduğunu söyleyebilirim. Büyük bas sürücülerine sahip değil ama yine de her Sony müzik seti gibi iyi bas sesleri duyabiliyorsunuz tizler ise kulağa çok hoş geliyor genel anlamda temiz sesli bir sistem eğer İstanbul'daysanız gidip kendiniz de dinleyebilirsiniz.

Arkadaşlar bu arada müjdemi isterim en son model Sony mini sistemlerden bir tanesi olan Mhc Gn 1100D Doğubank'a teşrif etti sonunda Hemen yanımdaki müzik cd si ile bir dinleti yaptım ve işte budur dedim yeni model Sony müzik setlerinin hepsinin sesi aşağı yukarı böyleyse Sony geri dönmüş gemektir arkadaşlar. Valla şimdi ne söylesem az gelir muhakkak dinlemeniz gerek o kadar iyi yani. Kullandığı amfi S-Master Dijital Amfi ve hakikaten çok iyi bir ses kalitesine sahip baslar önceki Mhc Gnv modelinden çok daha iyi bir hale gelmiş ayrıca sistem de zaten 25cm lik (10") bir subwoofer var ki ondan istemediğiniz kadar bas alabilirsiniz zaten Ön hoparlörler de 20 cm lik (8") sürücüler kullanılmış ve yine gelişmiş horn tipi tizler kullanılmış özellikle tizlerdeki gelişme çok hoşuma gitti midilerdeki kristal netliğindeki tizlere çok benziyor fiyat olarak 1.100 ytl aldım ama peşinde sanırım 1000 ytl olur ellerinde çok fazla yokmuş ve bu model bitince yine çooook uzun bir süre yeni model getirtemeyebilirlermiş ben almaya çalışacağım ama nasıl olacak bilmiyorum Ürünün linkini veriyorum http://www.sony-asia.com/product/mhc-gn1100d/sku/hcrgn1100d%252Fmsp2?site=hp_en_AP_i

Buradan da S-Master amfi ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz http://vaio.sony.com.tr/view/ShowArticle.action?section=WhyVaio_Entertainment_VOE&articlesection=1&article=1167905599939&site=voe_tr_TR_cons

venom dostum set gerçekden müthiş bende mhc-rg595 modeline 650ytl vermeyi düşünüyordum bu set için 1000ytl çok fazla değil üstelik bütün cd formatlarını okuyor en önemliside 5+1 olması 10.000w pmpo 905w rms müthiş bişey buuuu..

SANATI SANAT YAPAN VEFAKAR USTALARDIR..
nakkaş: VOLKAN

volkan_kolay

24 Mart 2008; 15:45:36 

venom dostum aynı bu sete benzer bir sistem daha var senin gösterdiğin gn1100d birde gn100d var

MHC-GN1100D http://www.sony-asia.com/product/mhc-gn1100d/sku/hcrgn1100d%252Fmsp2?site=hp_en_AP_i

10000W P.M.P.O
3 DVD with MP3 Playback
X-Trance (4 Sound Effects)
D-LIGHT Sync
S-Master Digital Amplifier
25cm Subwoofer with Massive Bass System
Advanced Horn Tweeter
DVD/VCD/CD/CD-R/CD-RW/MP3/DivX Playback
DVD-RW/DVD+R/DVD+RW Playback Compatible
Dolby Digital/DTS Decoding
Full Karaoke Function
FM/AM Tuner with 30 Presets
Dual Tape Deck

MHC-GN1000D http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://sp.sony-asia.com/media/23/11021&imgrefurl=http://www.sony-asia.com/product/mhc-gn1000d/sku/hcr-gn1000d%25252Fph%3Fsite%3Dhp_en_AP_i&h=240&w=460&sz=23&hl=tr&start=12&um=1&tbnid=BZu80iApnJ0E_M:&tbnh=67&tbnw=128&prev=/images%3Fq%3Dsony%2Bmhc%2Bgn1100d%26um%3D1%26hl%3Dtr%26sa%3DN

760W RMS (170W x 2 + 70W x 3 + 210W)
8400W P.M.P.O.
210W RMS (2300W P.M.P.O.) 20cm Subwoofer Supplied
X-TRANCE/D-LIGHT SYNC
3 DVD/VCD/CD Changer with MP3 & DivX® Playback
J-PEG Picture/CD-R/DVD-R/+R/+R DL/-RW/-RW(VR)/+RW Playback
Dolby Digita/Dolby Pro Logic® II/DTS Decoding
Digital Cinema Sound (Virtual Multi Dimension)
Dual Auto Reverse Tape Deck
Advanced Horn Tweeter + Horn Loaded Woofer
5 Speakers and 20 cm Formed Mica Subwoofer Supplied

gn100d modeli güç olarak biraz daha düşük gn1000d modelinde 20cm 210w rms subwoofer var gn1100d modelinde aynı güçde ama 25cm subwoofwer var..

ön hoparlörler gn1000d modelinde 2*170w rms, gn110d modelindeyse 2*215w rms

merkez hoparlörler gn1000d modelinde 70w rms, gn110d modelindeyse 85w rms

arka hoparlörlerse gn1000d modelinde 2*70w rms, gn1100d modelindeyse 2*90w rms

bu verilerde toplamda gn1000d modelinde 8400w pmpo ve 760w rms ses çıkışı, gn110d modelindeyse 10.000w pmpo ve 905w rms ses çıkışı yapar..

gn1100d gerçekden paraya kıyılıp alınacak set ve bunu aldığın zamanda uzun yıllar sisteme ihtiyacın olmadan dinleleyebileceğin bir set

venom800

Sisteme Gözat

24 Mart 2008; 16:20:38 

Volkan dostum seninde dediğin gibi gn serileri epey eskilere dayanır gn 100d modeli bir dostum da vardı hatta bu forumdan Orhan adlı bir arkadaşa sattı sistemi. Gn 100d güçlü bir sistem idi ve ondan önceki abisi olan mhc gn88d nin eksikliklerinin giderilmiş bir versiyonu diyebiliriz gn 100d için Yanlız woofer yapısı nedeniyle sert bir sese sahipti o nedenle Sony'nin klasikleşmiş sesine alışanlar bu sistemi pek beğenmedi ayrıca ses netliği de elbette midi ler gibi değildi daha sonra yeni seri modeller geldi mhc gnv serisinden bahsediyorum ama onlarda da bir orta frekans eksikliği hissediliyordu. Ülkemizde de çok popüler olan mhc gnv 111d modeli hala Doğubank'da bulunabiliyor güçlü bir model ve tizleri biraz daha geliştirilmiş eski gn100d modeline göre ama hala eskik olan bir şeyler vardı bir nevi geçiş dönemi modeli diyebilirim gnv serileri için. Daha sonra yeni mhc gn modelleri geldi bu son nesil müzik setlerinin dış görünümü iyice değişti ama gn 1100d ile gn 1000d arasında ciddi farklar var öncelikle gn 1000d modelinde S-master amfi kullanılmıyor ayrıca gn 1000d modelindeki subwoofer sürücüsü 20cm (8") gelelim gn 1100d modeline bu benim şimdiye kadar gördüğüm en kaliteli sese ve en yüksek güce sahip mini sistemdir onu en başta belirteyim. S-master amfi kullanıyor ve senelerdir Sony'den beklediğim bir şey sonunda bu modelde olmuş 25 cm lik (10") bir subwoofer a sahip sistem ve çok da güçlü. Gn 1000d modelinde kullanılan subwoofer 210 watt rms olarak belirtilmiş gn 1100d modelindeki subwoofer da 210 watt ama sürücü 8" ten 10" e yükseltildiği için (Logitech Z-680 de de 8" lik bir woofer vardı ve 188 watt idi Z-5500 de ise aynı güçte fakat 10" büyüklüğünde bir subwoofer kullanıldı.) daha dolgun baslar duyabileceğiz, daha düşük frekansları hissedebileceğiz ve gn 1000d modelindeki subwoofer dan daha az distorsiyon yapan bir subwoofer a sahip olabileceğiz demek oluyor bu Valla bana sorarsan mhc rg 595 modeline 650 ytl vereceğine mhc gn 1100d modelini alman daha mantıklı olabilir hem arada çok büyük bir güç ve kalite farkı var hem de neredeyse ömürlük bir sistem sahibi olursun diye düşünüyorum.

yavkaysaw

26 Mart 2008; 15:57:05 

@venom800 Hocam fiyat ve ebat senin için sorun değilse bence artık bu seti kaçırma derim. Seni de artık bir sony sahibi yapmanın zamanı geldi. Artık aldıktan sonra bir şov videosu hazırlayıp buraya koyarsın

venom800

Sisteme Gözat

26 Mart 2008; 18:46:48 

quote:

Orjinalden alıntı: yavkaysaw

@venom800 Hocam fiyat ve ebat senin için sorun değilse bence artık bu seti kaçırma derim. Seni de artık bir sony sahibi yapmanın zamanı geldi. Artık aldıktan sonra bir şov videosu hazırlayıp buraya koyarsın

Valla @yavkaysaw kardeşim ebat sorun değil de ama şu an o o fiyatı verebilecek durumda değilim Gerçi böyle bir sisteme göre 1100ytl çok fazla sayılmaz ama önceki sayfada da yazmışımdır bir kaç ay önce aldığım G25 direksiyon setinin taksiti bitmedi bitse bile hemen o miniyi alabilecek durumum yok öncelikle Z-5500 ü elden çıkarmak lazım... Yani şu an için bu sistemi alabilmem zor görünüyor anca yazdan sonra alabilecek durumda olacağım ama o zamana kadar kesin gider bu yeni model ben de yine kala kalırım valla

volkan_kolay

27 Mart 2008; 22:06:50 

quote:

Volkan dostum seninde dediğin gibi gn serileri epey eskilere dayanır gn 100d modeli bir dostum da vardı hatta bu forumdan Orhan adlı bir arkadaşa sattı sistemi. Gn 100d güçlü bir sistem idi ve ondan önceki abisi olan mhc gn88d nin eksikliklerinin giderilmiş bir versiyonu diyebiliriz gn 100d için Yanlız woofer yapısı nedeniyle sert bir sese sahipti o nedenle Sony'nin klasikleşmiş sesine alışanlar bu sistemi pek beğenmedi ayrıca ses netliği de elbette midi ler gibi değildi daha sonra yeni seri modeller geldi mhc gnv serisinden bahsediyorum ama onlarda da bir orta frekans eksikliği hissediliyordu. Ülkemizde de çok popüler olan mhc gnv 111d modeli hala Doğubank'da bulunabiliyor güçlü bir model ve tizleri biraz daha geliştirilmiş eski gn100d modeline göre ama hala eskik olan bir şeyler vardı bir nevi geçiş dönemi modeli diyebilirim gnv serileri için. Daha sonra yeni mhc gn modelleri geldi bu son nesil müzik setlerinin dış görünümü iyice değişti ama gn 1100d ile gn 1000d arasında ciddi farklar var öncelikle gn 1000d modelinde S-master amfi kullanılmıyor ayrıca gn 1000d modelindeki subwoofer sürücüsü 20cm (8") gelelim gn 1100d modeline bu benim şimdiye kadar gördüğüm en kaliteli sese ve en yüksek güce sahip mini sistemdir onu en başta belirteyim. S-master amfi kullanıyor ve senelerdir Sony'den beklediğim bir şey sonunda bu modelde olmuş 25 cm lik (10") bir subwoofer a sahip sistem ve çok da güçlü. Gn 1000d modelinde kullanılan subwoofer 210 watt rms olarak belirtilmiş gn 1100d modelindeki subwoofer da 210 watt ama sürücü 8" ten 10" e yükseltildiği için (Logitech Z-680 de de 8" lik bir woofer vardı ve 188 watt idi Z-5500 de ise aynı güçte fakat 10" büyüklüğünde bir subwoofer kullanıldı.) daha dolgun baslar duyabileceğiz, daha düşük frekansları hissedebileceğiz ve gn 1000d modelindeki subwoofer dan daha az distorsiyon yapan bir subwoofer a sahip olabileceğiz demek oluyor bu Valla bana sorarsan mhc rg 595 modeline 650 ytl vereceğine mhc gn 1100d modelini alman daha mantıklı olabilir hem arada çok büyük bir güç ve kalite farkı var hem de neredeyse ömürlük bir sistem sahibi olursun diye düşünüyorum.

venom dostum sanada bahsettiğim gibi allataki resimde olan gn100d modeline 1.400ytl fiyat çekmişlerdi bana tamam set güzel ama 1.400ytl bu set için biraz uçuk bir rakkam değilmi ben çok buldum..

hele şu rv999d modelinede 1.250ytl istemelerine çok şaşırmıştım bunlara baktığım zaman gn1100d modeli valla bedava ya..

birde bahsettiğin diğer model olan gnv111d modeline 2.elde istenen fiyatlar dudak uçuklatıcı valla..bunun doğubankda satış fiyatı nedir gn1100d 1.100ytl ise bu daha az etmezmi

http://www.sahibinden.com/sony_muzik_setiWQQaXQQ4874276WQQpXQQdisplayitem

birde hocam bişey soracağım geçen sony bayisine gittim belki kafama göre bişey olur diye mhc-rg495 vardı bu sony setlerin genelde hoparlörlerin koyulan kutuların ahşap kalitesine bakarım arkasını çevirdim kolonun valla moralim bozuldu sanki ucuz bir sunta gibi bir ahşap ile kolon yapılmış olması açıkcası beni çelişkiye düşürdü..

aynı kalitesizlik acaba gn1100d modelinde de olurmu çünkü buna baya bi takmıştım yani sony den beklemezdim açıksı ama belki düşük modellere özenmiyor olmasındanmı yoksa çin malı sony ler hep böylemi

venom800

Sisteme Gözat

27 Mart 2008; 22:40:12 

Evet Volkan dostum senin de dediğin gibi mhc gn 100d ve mhc rv999 d modeline çok fazla fiyat çekmişler yani onları alacağımıza mhc gn 1100d alırız çok daha iyi Aslında bu biraz da bu ürünlerin resmi olarak ülkemize gelmemesinden kaynaklanıyor Sony'ye ait başka bir ürün için konuşacak olursak örneğin Playstation 3 40 lık modeli garantili bir şekilde satılan hemen her yerde aşağı yukarı aynı fiyattır tabi spot ürün olunca iş değişiyor ama garantili yani kaçak olmayan Ps3 40 gb lık modellerin fiyatı üç aşağı beş yukarı aynıdır ama müzik setinde durum böyle değilki. Adamın eline çok parçalı ve yüksek sesli bir model geliyor ona göz kararı fiyat koyuyorlar bu kadar keyfi davranılıyor maalesef. O nedenle bazı düşük ama çok parçalı modellerde bu tür abartı fiyatlar görmek mümkün. Herşeye rağmen ben mhc gn 1100d nin fiyatının çok daha pahalı olacağını düşünüştüm ama fiyat hakikaten o sistem için normal sayılır Düşük model miniler için size katılıyorum maalesef Sony düşük model minilerdeki üretim kalitesini yıllar önce düşürdü o nedenle giriş seviyesinde Sony'den daha iyi alternatifler bulmak mümkün. Panasonic bu konuda Sony'den çok daha iyidir ama üst modellere gelince işler değişiyor tabi Sony üst modellerde hala üstünlüğünü koruyor ne Philips ne Aiwa ne de Panasonic onu üst modellerde geçemiyor. Mhc gn 1100 d nin üretin kalitesinin gayet kaliteli göründüğünü söyleyebilirim ürünü çok detaylıca inceleme fırsatım olmadı ama Doğubank'a bir daha ki gidişimde müzik setinin kolonlarının arkalarına da bakacağım daha bir detaylı inceleyeceğim yani Mhc gn 100d modeli geçen sene Doğubank'tan 800 ytl ye kadar düşmüştü hatta pazarlık edip 750 ye bile alınabilirdi ama şu anda onu bulmak da epey zor. Mhc Gnv 111d modeli geçen sene çokca vardı handa fiyatı da1.250 ytl civarıydı biraz pahalıydı yani gn 1100d ye göre şu anda ise gnv111d modelinin daha düşük versiyonları handa kol geziyor daha küçük sürücülere sahip daha az parçalı modeller var fiyatları da 400 ile 650 arasında değişiyor hatta stereo bir model bile beğenmiştim bir kaç ay önceki Doğubank maceramda model 2*300 watt rms gücünde idi fiyatı da 500 ytl idi. Yani şu an Doğubank'ta bulabileceğimiz en iyi ve yeni model mhc gn 1100d ve bana sorarsanız alınası bir müzik seti derim. Bu fiyata bu kadar güçlü ve gelişmiş bir mini sistem bulmak çok zor o nedenle imkanı olan kaçırmasın derim tabi inşallah ben de alabilirim

volkan_kolay

27 Mart 2008; 23:00:13 

quote:

Evet Volkan dostum senin de dediğin gibi mhc gn 100d ve mhc rv999 d modeline çok fazla fiyat çekmişler yani onları alacağımıza mhc gn 1100d alırız çok daha iyi Aslında bu biraz da bu ürünlerin resmi olarak ülkemize gelmemesinden kaynaklanıyor Sony'ye ait başka bir ürün için konuşacak olursak örneğin Playstation 3 40 lık modeli garantili bir şekilde satılan hemen her yerde aşağı yukarı aynı fiyattır tabi spot ürün olunca iş değişiyor ama garantili yani kaçak olmayan Ps3 40 gb lık modellerin fiyatı üç aşağı beş yukarı aynıdır ama müzik setinde durum böyle değilki. Adamın eline çok parçalı ve yüksek sesli bir model geliyor ona göz kararı fiyat koyuyorlar bu kadar keyfi davranılıyor maalesef. O nedenle bazı düşük ama çok parçalı modellerde bu tür abartı fiyatlar görmek mümkün. Herşeye rağmen ben mhc gn 1100d nin fiyatının çok daha pahalı olacağını düşünüştüm ama fiyat hakikaten o sistem için normal sayılır Düşük model miniler için size katılıyorum maalesef Sony düşük model minilerdeki üretim kalitesini yıllar önce düşürdü o nedenle giriş seviyesinde Sony'den daha iyi alternatifler bulmak mümkün. Panasonic bu konuda Sony'den çok daha iyidir ama üst modellere gelince işler değişiyor tabi Sony üst modellerde hala üstünlüğünü koruyor ne Philips ne Aiwa ne de Panasonic onu üst modellerde geçemiyor. Mhc gn 1100 d nin üretin kalitesinin gayet kaliteli göründüğünü söyleyebilirim ürünü çok detaylıca inceleme fırsatım olmadı ama Doğubank'a bir daha ki gidişimde müzik setinin kolonlarının arkalarına da bakacağım daha bir detaylı inceleyeceğim yani Mhc gn 100d modeli geçen sene Doğubank'tan 800 ytl ye kadar düşmüştü hatta pazarlık edip 750 ye bile alınabilirdi ama şu anda onu bulmak da epey zor. Mhc Gnv 111d modeli geçen sene çokca vardı handa fiyatı da1.250 ytl civarıydı biraz pahalıydı yani gn 1100d ye göre şu anda ise gnv111d modelinin daha düşük versiyonları handa kol geziyor daha küçük sürücülere sahip daha az parçalı modeller var fiyatları da 400 ile 650 arasında değişiyor hatta stereo bir model bile beğenmiştim bir kaç ay önceki Doğubank maceramda model 2*300 watt rms gücünde idi fiyatı da 500 ytl idi. Yani şu an Doğubank'ta bulabileceğimiz en iyi ve yeni model mhc gn 1100d ve bana sorarsanız alınası bir müzik seti derim. Bu fiyata bu kadar güçlü ve gelişmiş bir mini sistem bulmak çok zor o nedenle imkanı olan kaçırmasın derim tabi inşallah ben de alabilirim

doğru tabi mal liste fiyatı üzerinden gelmediği için fiyatlara kendi karar veriyor bir nevi birde karşında anlamayan biri oldumu ona ama sen buna bu fiyat diyorsunda işte şu modeli hem daha güçlü hemde aynı para deyince ama bu son sistem diyor sana hayır diyorum bu model eski işte anlamayan olunca gelde derdini anlat..

aslında öncedende bahsettim benim istediğim sadece güçlü bir sistem dvd flan istemiyorum eğer gn1100d modelinde dvd olmasaydı belkide fiyatı 300ytl daha aşağıda olacaktı çünkü dvd olunca iş değişyor fiyat yukarı çıkıyor mesela bu setlerde dvd yok ve fiyatları ona görede uygun oluyor

http://www.sony-asia.com/product/mhc-gnx600/sku/hcr-gnx600%252Fce3?site=hp_en_AP_i

http://www.sony-asia.com/product/mhc-gnx800/sku/hcr-gnx800%252Fme3?site=hp_en_AP_i

http://www.sony-asia.com/product/mhc-gnx700/sku/hcr-gnx700%252Fme3?site=hp_en_AP_i

dostum bi sorum olacaktı sony setlerin son kabinleri hangisi sanırım bu siyah ve gri olan kabi üst resimdeki dimi alt resimdeki yanılmıyorsam bundan bi önceki kabin..

venom800

Sisteme Gözat

27 Mart 2008; 23:09:26