Eser bey inşallah istediğiniz fiyata satarsınız ama benim görüşüm satmamanız yönünde sonradan pişman olabilirsiniz. Belirttiğiniz gibi özel bir model sizin elinizdeki sistem paraya ihtiyacınız yok ise satmayın komuşular ile problem yaşıyorsanız sesi fazla açmayın olur biter :) gerçi az açıldığında bile ses kendisini hissettiriyor biliyorum ama 5-6 kademe size yeter sanırım :P hayırlısı olsun diyelim. Sony satan arkadaşlardan pişman olan çoktur sizde sonradan pişman olucak bir iş yapmayın diye düşünüyorum kendi adıma. Fakat vermiş olduğunuz fiyat modele göre iyi alıcı arkadaşlar bu işten anlıyor ve almak isterlerse memnun kalırlar saygılar
evet su an teklıfler var takas ıcın degerlendırıyom ama nıyetım pesın satmak.. şöyle bişeyde var.tekrar gedırtme şansım oldugu için satmakda endişem olmuyor..
@esereser ses sisteminizi satmanıza üzüldüm ama öncelikle sistemi çok pahalıya almışsınız. Geçen sene aldığınızı belirtmişsiniz ve yurtdışından 1.800 dolara getirtmişsiniz yani bana epey pahalı geldi o fiyata yeni model bir midi sistem alınabilir. Satış için de bana göre biraz fazla fiyat istemişsiniz istediğiniz fiyata gnv-111d modelinin sıfırı geliyor. Ayrıca bu model ülkemizde satışa sunuldu ama bu kadar pahalı değildi yani Herneyse inşallah istediğiniz fiyata satarsınız diyeyim. Benim istediğim tarzda bir model olsa gözüm kapalı alırdım ama maalsef çok parçalı sistemleri almak istemiyorum şöyle güçlü sağlam bir stereo sony bulsam hemen alacağım valla.
bu set tr de satılmadı satılsaydı kesın haberım olurda sony set manyagı bırıyımdır... gnv-111d ıse surrraund kolon yok.benım kıyle sızın dedıgınız model farklı modeller.. ayrıca xb-8 xb-6 rxd-9 3 tane daha set var..
quote:
Orjinalden alıntı: venom800
@esereser ses sisteminizi satmanıza üzüldüm ama öncelikle sistemi çok pahalıya almışsınız. Geçen sene aldığınızı belirtmişsiniz ve yurtdışından 1.800 dolara getirtmişsiniz yani bana epey pahalı geldi o fiyata yeni model bir midi sistem alınabilir. Satış için de bana göre biraz fazla fiyat istemişsiniz istediğiniz fiyata gnv-111d modelinin sıfırı geliyor. Ayrıca bu model ülkemizde satışa sunuldu ama bu kadar pahalı değildi yani Herneyse inşallah istediğiniz fiyata satarsınız diyeyim. Benim istediğim tarzda bir model olsa gözüm kapalı alırdım ama maalsef çok parçalı sistemleri almak istemiyorum şöyle güçlü sağlam bir stereo sony bulsam hemen alacağım valla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esereser -- 29 Kasım 2007; 0:27:09 >
O paraya 3 tane midi sistem alınır Ayrıca yanlış anlaşılmasın ama sonynin hiçbir müzik seti 1800 dolarlık bir etiketle piyasaya sürülmedi.1800 dolar ne demek ya.Bugün avrupada bile lbt-zx100d modeli 1200 dolara alınabiliyor.Dubai elektronik konusunda çok daha ucuz.En fazla 600 dolardır bu set.
Beyler MHC-RG595 denilen bu alette Analog Giris var deniliyor bu girise DVD Player baglayabilirmiyiz.
Malum bunun kucucuk ekranindan DVD-deki sarkilari secmek yerine tv-den secmek daha guzel olur zaten oyle olmazsa ev sinema sistemi daha iyi.
Sizin bahsettiginiz modellerden bulundugum yerde sunlar var
LBT-ZX6 LBT-ZX9 LBT-ZX80
80 olan modelini $699 alacaktim ama ucakla bile gelmez bu meret kutusu felan bavul felan almaz postayla gondermeyide denedim ama turkiyedeki gumrukte calisan akrabam bile cok zor olur dedi hem ordaki verdigin kadar burdada verirsin dedi! elektrik voltaj problemi DVD okuma---radyo vss cogu ozelligi calismaz bunun gerci radyosu DVD felan onemli degilde voltaj meselesi ve gumruk problemleri basli basina dert oluyor ne kendimiz getirebiliyoruz ne gonderebiliyoruz nede turkiyeden alabiliyoruz cunku yok
Neyse arkadaslar turkiyedeki model hakkindaki yorumlarinizi ve su analog giris hakkindaki dusuncelerinizi alabilirmiyim benim bildigim 2 RCA kablo (kirmizi-beyaz) DVD-de ses cikisi varsa baglanmasi lazim ama iste bazen oyle olmuyor yok mini jack donusturucu felan bide one felan takiliyorsa hic ugrasmayim amfi iki kolon oyle islere bakalim.
Selamlar arkadaşlar, daha önceden bahsetmiş olduğum bir arkadaşım elinde fazla olan bir modeli satmak istiyor. Bu ürünüde zamanında yurt dışından getirmiş elinde 4 tane daha var başka başka modellerden :P bu model MHC-GN88D dinledim baya güçlü bir model müzik dinlemek için baya tatminkar dinleyen arkadaşlarda bilir. venom800 abinin dediği gibi elinden çıkartırsa haberim olsun demişti. Arkadaşın odası müzik sistemlerinden geçilmiyo mecbur satıcak artık satma değilde istemiye istemiye elden çıkartma diyor
ürünün fotoğrafı ve özellikleri:
3 DVD Tray with center and surround speaker Power output 7500 watt PMPO (230W x 2 RMS + 70W x 3) DVD, VCD, CD, MP3, CD-R/RW Compatible DTS, Dolby Digital, Dolby Prologic II GROOVE and V-GROOVE Mode Full-Function karaoke (Karaoke Pon, Key Control, mic.) Audio Line IN x 2/ Out x 1 (Analog), Audio Digital Out x 1 (Digital) Video IN x 1/ OUT x 1 12 Preset EQ and 3 bands graphic Equalizer Direct AV EQ, Game Sync Mixing, VACS and Virtual Speaker Mode (DVD only) Dispaly Dimmer CD Text CD Synchro recording 30 Preset Station (20FM/ 10AM)
özellikleri ve fotoğrafında görülen bu ürün için arkadaşım 700 ytl istiyor almak isteyen arkadaşlar'a bende yardımcı olabilirim elimden geldiği kadarıyla saygılarımla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkereferee34 -- 3 Aralık 2007; 9:51:35 >
Fiyatlar oldukça uygun geldi bana neden böyle acaba? Özellikle Lbt-Zx6 nın fiyatı hakikaten çok uygun keşke buralardan alabilme imkanımız olsa da yeni model mini-midi leri değerlendirsek. Ah Sony ah ne modeller çıktı ama hiçbiri ülkemize uğramadı.
valla neresi oldugunu bilmiyorum ama italya porto marghera ya bizim gemiler gidiyor gemicilerin bahsettiği bir elektronik hipermarketi varmıs fiyatlar cok uygunmuş tr ile yarı yarıya ucuz oldugunu söylüyorlar durumumu biraz düzelteyim alıcam bi set
Fiyatlar oldukça uygun geldi bana neden böyle acaba? Özellikle Lbt-Zx6 nın fiyatı hakikaten çok uygun keşke buralardan alabilme imkanımız olsa da yeni model mini-midi leri değerlendirsek. Ah Sony ah ne modeller çıktı ama hiçbiri ülkemize uğramadı.