Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: sony midi müzik stlerinin sırrı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> Cevap: sony midi müzik stlerinin sırrı Sayfa: <<   < önceki  20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
venom800

Sisteme Gözat

26 Ekim 2007; 19:53:37 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sony den iki adet yeni mikro sistem Türkiye'ye gelmiş müzik dinlemek için ideal sistemler gibi görünüyor en kısa zamanda dinleyeceğim Buyrun linkleri veriyorum incelersiniz.

http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=CMT-HX3

http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=CMT-HX5BT

Modeller bunlar ikinci model benim daha çok hoşuma gitti acaba Doğubank fiyatları nasıldır yarın gidip bir araştırma yapayım inşallah iyi bir fiyata bulabilirim.

YOLDAN ÇEKİLİN MUTLAK GÜÇ GELİYOR!!!
Jack_Dalt10

26 Ekim 2007; 20:39:58 

bncede okadar ei deqiller

tamer_kajmeran

27 Ekim 2007; 13:17:41 

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Sony den iki adet yeni mikro sistem Türkiye'ye gelmiş müzik dinlemek için ideal sistemler gibi görünüyor en kısa zamanda dinleyeceğim Buyrun linkleri veriyorum incelersiniz.

http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=CMT-HX3

http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=CMT-HX5BT

Modeller bunlar ikinci model benim daha çok hoşuma gitti acaba Doğubank fiyatları nasıldır yarın gidip bir araştırma yapayım inşallah iyi bir fiyata bulabilirim.

yine sony konuşturmuş kendini mükemmel 2 set sony kalitesini tartışmıyorum bile artık forever sony

jethoca

27 Ekim 2007; 16:33:52 

arkadaşlar önce herkese merhabalar.

Bursa carfoursa da sony standı ( market bölümü içine bi oda şeklinde) açılmış en son onları da dinledim. yorumum ne derseniz imzama yazdım

herkese saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 28 Ekim 2007; 17:35:34 >

hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri
@armagedon@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

27 Ekim 2007; 19:10:32 

quote:

Orjinalden alıntı: jethoca

arkadaşlar önce herkese merhabalar.

Bursa carfoursa da sony standır ( market bölümü içine bi odsa şeklinde açılmış en son onları da dinledim. yorumum ne derseniz imzama yazdım

herkese saygılar

kardeş bu satış politikası ben sana şöle diyim o üst seviye setlerinin haricinde mavi sürücülü 300 500 arası setleri hep kalitesizdir sony nin ama hakkını verip ii para verirsen şuan yeni çıkmış güçlü ses veren setleride var sony nin ama tr de bulmak artık çok zor
bad_boysss

28 Ekim 2007; 0:13:48 

selam arkadaşlar,size çok önemli bir sorum var....
BENİM ELİMDE baba yadigarı bi sony müzikseti var bu setin wooferlerinin
körüklerinde önce çatlaklar sonrada yırtıklıklar oluştu körüğü değiştirmem
lazım 2sininde ama ben burda körük satan veya tamir eden birilerini bulamadım
sony servisine götürüorum yeni woofer siparişi verelim bunların tamiri olmaz dior
bense körük değiştirme die bişeyin olduğunu biliorum ben tekirdağ/çorludayım
YARDIMLARINIZI BEKLIORUM ÇOK TEŞEKKÜRLER HERKESE SONY Hİ-Fİ ADINA HERŞEYE DEĞER

ACİL PSP LAZIM SATANLARIN PM İLE İRTİBATA GEÇMELERİ RİCA OLUR ???
BL@DE

28 Ekim 2007; 0:27:54 

arkadaşlar herkeze selamlar venom800 dostum kaç zaman oldu yoktun döndüğüne sevindim jethoca kardeş dediğin doğru sonyden kaliteli bir müzik seti almak için 1000ytl yi gözden çıkacaksın artık 500-600ytl aralığındaki müzik setleri çin üretimi olduğu için vasat oluyorlar @armagedon@ arkadaşada kesinlikle katılıyorum satış politikası olduğunu düşünüyorum görüşmek üzere.

saygılar...
esereser

28 Ekim 2007; 3:21:27 

en iyi set sony

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esereser -- 27 Kasım 2007; 3:02:13 >

olay olay olayyyyyyy

tammm 6 yıllık hort,um

tıkla ve gör

venom800

Sisteme Gözat

28 Ekim 2007; 17:44:45 

Tekrardan merhabalar arkadaşlar. @jethoca öncelikle uzun süre sonra sizi burada tekrar görmek çok güzel hoşgeldiniz Söylediklerinize katılmamak elde değil nerede o eski sony demişsiniz lafı ağzımdan aldınız valla hakikaten öyle artık eskisi gibi midiler çıkmaz oldu bir çok hoparlör sevdasıdır gidiyor bakalım sonu ne olacak.
@armagedon@ seni de tekrar burada görmek güzel arada uğra yahu @BL@DE kardeşim evet epeydir yoktum bende ama döndüm sonunda seni de burada görmek güzel Sistemin de bir problem falan yoktur inşallah.
@bad_boysss merhabalar sizin oturduğunuz yerin 6 km gerisinde bizim yazlık var yakın sayılırız yani Yeniçiflik'teyim bende Ama bahsettiğiniz parçayı orada bulmanız zor tabi. İstanbul da olsa bulma imakanınız olurdu ama orada zor gibi. Sony servisinin de yeni woofer siparişinde bulunun önerisini dikkate almak lazım aslında çünkü artık o parçanın aynı kalitede olanını bulamayabilirsin o nedenle yenisini sipariş etmenizi istiyorlardır. Yinede İstanbul'a gelme gibi bir durumunuz olursa burada bulabilirsiniz belki

YOLDAN ÇEKİLİN MUTLAK GÜÇ GELİYOR!!!
BL@DE

28 Ekim 2007; 18:23:42 

eyvallah venom800 dostum sistemde sorun falan yok canavar gibi maşşallah bu arada esereser arkadaşın sattığı sistem gayet güzel bir sistem alamayı düşünen sonyciler için çok iyi bir fırsat çıkışları bayağı iyi sistemin bad_boysss arkadaşım senin adına bayağı üzüldüm nasıl çatlayıp yırtıldı wooferlar hayret etttim bende sesi sonuna kadar açıyorum senelerdir sık sıkta kontrol ederim wooferları tık demedi sistem dememeside lazımdır zaten ses açmalan woofermı çatlayıp yırtılırmış müzik setinin çıkışına göre ayarlanmış olmalıdır çünkü wooferların tamiri bence zor hemde tamir ettirsende eskisi gibi olmayacağı kanaatindeyim bu yüzden wooferları değişmek daha sağlıklı olacaktır bence tekrar görüşmek üzere arkadaşlar.

saygılar...

venom800

Sisteme Gözat

28 Ekim 2007; 19:38:30