arkadaşlar bende SONY MHC-RG475S midi müzik seti var...netten baktım güçleri Müzik
2 X 280 W + 320 W Subwoofer Hibrit Çift Woofer Bas Güçlendirme Taşınabilir Ses Girişi 30 istasyon hafızalı FM / AM radyo Diğer Özellikler RDS MP3 Çalma özellikli CD Çalar CD/CD-R/CD-RW Çalma yazıyodu....çokmu fazla yazılmış abartılmışmı sizce briazda...tmm çok güçlü ve çok kaliteli ses verio ama 320 vt sub :S
arkadaşlar bende SONY MHC-RG475S midi müzik seti var...netten baktım güçleri Müzik
2 X 280 W + 320 W Subwoofer Hibrit Çift Woofer Bas Güçlendirme Taşınabilir Ses Girişi 30 istasyon hafızalı FM / AM radyo Diğer Özellikler RDS MP3 Çalma özellikli CD Çalar CD/CD-R/CD-RW Çalma yazıyodu....çokmu fazla yazılmış abartılmışmı sizce briazda...tmm çok güçlü ve çok kaliteli ses verio ama 320 vt sub :S
bir kere o veriler RMS değil bunu bil. RMS değerleri olsa sony müzik setlerinde de sallıyor derdim. o veriler music powers RMS değillllllllllll olsa olsa o subwoofer en fazla 160 watt RMS olur
ben 1998 yılında sony rx88 modelini almıştım bu midi sistemlerden yani component olanlardan gerçekten güzel güçlü ve kaliteli bi sesi var bass frekansları bi başkadır ama artık bu tür sistemler hiç satmıyo denecek kadar az satıyo bitti ev sinaması çağındayız kaset di çoklu cd çalardı boşa yer kaplıyo artık artık isteiğininiz markayı alıp birleştirebiliyor hem film hem müzik için kullanabiliyorsunuz bence yazık derim boşa para verme
nası yani ev sinema sistemiyle müzik dinlenmez ki alalnları farklı bi kere şimdi şöyle düşün 5 cmlik hoparlörden hiç 144 watt elde eder misin sen sinema sistemelrind eöyle yaızyor ben müzik dinlemek istiyorum ve yılda maks 3-5 filam izlerim çünkü vaktim yok filme hem çalışan hemde okuyan birisiyim bi haftasonum var onda da mesailerdi okuldu yani şu an için önemli olan tek şey müzik ve bass
Orjinalden alıntı: mtelektro
nası yani ev sinema sistemiyle müzik dinlenmez ki alalnları farklı bi kere şimdi şöyle düşün 5 cmlik hoparlörden hiç 144 watt elde eder misin sen sinema sistemelrind eöyle yaızyor ben müzik dinlemek istiyorum ve yılda maks 3-5 filam izlerim çünkü vaktim yok filme hem çalışan hemde okuyan birisiyim bi haftasonum var onda da mesailerdi okuldu yani şu an için önemli olan tek şey müzik ve bass
arkadaslar oncelikle merhaba daha onceleri bi ugramisligim vardi ama bi sure uzak kaldim sizlerden bahsettiginiz setten bende war rg-475s ben genelde setimden cok memnunum ama yayik basslari calmio ve bi caresini bulamadim derin ugultulari alamiorum ek olarak yaninda rx-90 war ikiside beraber calio 4 kanal performansi gayet etkileyici actimmi ust katin vitrini titrio ama beni tatmin etmio ve subwoofer almaya karar werdim 1-2 hafta icinde alicam 200-250 ytl arasi amfim war bi oneride bulunurmusunuz ufak bi yorum konuyu biraz saptiricam ama
güzelmiş video biraz daha uzun lsaydı hoşuma gitti müziğe uydurmuşsun perspektifleri
ben rg-495s aıcam yeni model 400 rms ti galiba amacım bol bass lede etmek onun için subwooferlı bi set almaya karar verdim bide almışken iyisi olsun dedim
evt kisa oldu ama uzununu yapacagim..daha guzel olacak ilk denemeler oldugu icin mikrofon yerini tam ayarlayamadim ama bu yapacagim bomba olacak bomba korkuyorum sesi acmayi daha 20lerdeydi bu videoda en fazla 30 oluyor birde yukarisi var basinca max yaziyor ama duvarlara sanki c4 yerlestirmissin gibi patlatiyor yakinda!....gelecek..
Evet beyler size katılıyorum. ben bundan 6 sene önce babamla beraber sony müzik seti alcaz diye mağaza mağaza geziyoduk bir yere girdik orda bir sony dev müzik seti vardı. ama 10 numara görüntüsü vardı adam sesini bizim için bir açtı ya bu kadar temiz güçlü bass sistemine sahip bir sistem daha yoktu.ekran çok değişik ve çok etkileyiciydi o zaman piyasada cd çalar yokken onda vcd ve mp3 çalma özelliği vardı.5 cd gözü vardı adam fiyat olarak o zamanın parası 1600 ytl istedi. Tabi biz sadece bakmıştık. sonra gittik hurda bi sunyy aldık. AMA geçen sene babamı kandırıp SONY 70 EKRAN 100 HZ FLAT TRINITRON TV Yi aldırabildim şu an çok memnunuz tv den ses çok net görüntü çok net bazı dandik plazmalardan kat kat daha parlak bir ekrana sahip üstün !!
Bence Kesinlikle SONY MÜZİK SETLERİ tercih edilmeli !!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tda 1562q -- 10 Eylül 2007; 13:30:13 >