Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: sony midi müzik setlerinin sırrı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> Cevap: sony midi müzik setlerinin sırrı Sayfa: <<   < önceki  20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
murat3535

7 Temmuz 2007; 0:09:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

model:LBT-ZX100D
Max.power output 10350 watts (PMPO)
Decode.DTS, Dolby Digital, Dolby Prologic, Dolby Prologic II
Speaker free layout setting
3 DVD Changer
DVD, VCD, CD, CD-R/RW, MP3 and Jpeg
Automatic adjustment sound
X-Groove reinforce the bass and create a more powerful sound
X-Round Advance
Progressive scan
Karaoke function complete (2 Mic, Echo, Key control)
30 Preset station (FM20, AM10)
Dimension Main Unit 281 x 379 x 404.5 mm. (W x H x D) Weight 16.3 kg.
Front and Surround Speaker 308 x 365 x 480 mm. Weight 10 kg.
Center Speaker 268 x 107 x 117 mm. Weight 1.6 kg.
Subwoofer Speaker 281 x 362 x 338.5 mm. Weight 6.8 kg.

slm arkadaşlar bu modeli buldum eger birde bunu getirebilmenin yolunu bulursam iyi olacak resimde göründügünden bile daha deli yakından görmek beni heyacanlandırdı anlatılamayacak derecede güzel ama tek sorun cok büyük.Araştırdım birkac yolu var ama istanbul için ben izmirde ikamet ediyorum inşallah bu sorunuda cözecembirtane gecirebilirsem demektirki ikinci veya ücüncüsüde mümkün olacaktır o zaman isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim ama önce benim gecirip denemem lazım bakalım insallah sorun cıkmaz

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3535 -- 7 Temmuz 2007; 0:11:42 >

yorgunrap_17

7 Temmuz 2007; 0:54:10 

hocam sistemin fiyatını biliormusun

murat3535

7 Temmuz 2007; 9:41:47 

quote:

Orjinalden alıntı: yorgunrap_17

1200$ fiyatı var pazarlıkla ne kadar düşer bilmiyorum birde getirme masrafı var ama bunu araştırdım hiç bir sonuç elde edemedim şimdi türkiyedeyim havaalanından cıkarken gümrükle görüşecem bu konuyu ikinci bir sorunda cihazın fazla agır olması ucakta kota var diger yol ise nakliyat firmaları tırlarla ama tırlar sadece istanbula gidiyo karşılıyacak kimse yok ben izmirde oldugum için nakliyeyle konusma fırsatım olmadı eger mümkünse maliyette uygunsa benim gitmeme bile gerek yok sadece bu model degil türkiyde olmayan diger modelleride bir telefonla getirmem mümkün mesela mhc gn1000d fiyatı daha uygun ve benzerleri bakalım araştırmaya devam ediyorum.

aBaBaDaN

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2007; 12:37:38 

quote:

Orjinalden alıntı: murat3535

quote:

1200$ fiyatı var pazarlıkla ne kadar düşer bilmiyorum birde getirme masrafı var ama bunu araştırdım hiç bir sonuç elde edemedim şimdi türkiyedeyim havaalanından cıkarken gümrükle görüşecem bu konuyu ikinci bir sorunda cihazın fazla agır olması ucakta kota var diger yol ise nakliyat firmaları tırlarla ama tırlar sadece istanbula gidiyo karşılıyacak kimse yok ben izmirde oldugum için nakliyeyle konusma fırsatım olmadı eger mümkünse maliyette uygunsa benim gitmeme bile gerek yok sadece bu model degil türkiyde olmayan diger modelleride bir telefonla getirmem mümkün mesela mhc gn1000d fiyatı daha uygun ve benzerleri bakalım araştırmaya devam ediyorum.

Hocam bu modeli hangi ülkede buldunuz acaba??Eğer söyleyebilirseniz belki bizlerde girişimde bulunabiliriz.

yorgunrap_17

7 Temmuz 2007; 14:24:19 

ya ben deli olcam neden türkiyeye bütün modeller gelmio......

BL@DE

7 Temmuz 2007; 14:58:33 

quote:

Orjinalden alıntı: qeresma

arkadaslar bu bnm setin resmi..

http://img385.imageshack.us/img385/9634/06072007nw7.jpg

bu da kolonlar....

http://img396.imageshack.us/img396/2693/06072007001an2.jpg

dedigim gibi bnm oda birz sekilsiz acaba ondan mi derin ugultulari alamiyorum. daha oncede soyledigim gibi 7.1 ses kartim war dort yonlu dinliorum ama ugultulari alamiorum yardim edebilecek biri war mi bi de bu groove olayi v ve x olarak degistirebiliomuyuz yoksa sabit mi????

arkadaşım uğultuları yani bassları bu müzik setinde almaman imkansız birşey birde müzik setinde v-groove mevcut groove tuşuna iki defa bastınmı v-groove yazar ekranda aktif hale geçer o zaman basslar daha iyi olacaktır birde kolonları hep aynı yere üst üste dizme birkere sol ve sağ kolonları orta çaplı sehpa gibi bir yüksekliğe koyman orta frekans ve tizler açısından iyi olacaktır yere koyupta boğmaya gerek yok hem senin sisteminde ayriyetten subwoofer mevcut onu yere koyman yeterli olacaktır kolonları oturuş şekline uygun olacak şekilde left-sola,right-sağa olacak şekilde koydunmu birde bilgisayardan sol sağ yapıp bir dene sola getirdinmi soldan sağa getirdinmi sağdan ses çıkması lazım o şekilde dene dediğim gibi koy iki kolonu subwooferı ise odanın köşesindeki yere koydunmu sağ olması tercihimdir bass performansın kesinlikle artacaktır dediklerimi dene v-grooveyi aktif etmeyide sakın unutma bu arada unutmadan ses kartından 4.1 olarak seçme stereo iki kanal olarak seçmen performansı arttıracaktır görüşmek üzere arkadaşlar

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 7 Temmuz 2007; 15:02:42 >

A u d i o p h i l e ™
qeresma

7 Temmuz 2007; 17:58:09 

babacan hersey guzelde v-groove olayında yanılıo olmayasın cunku on/off yazıo sureklı

BL@DE

7 Temmuz 2007; 21:34:19 

quote:

babacan hersey guzelde v-groove olayında yanılıo olmayasın cunku on/off yazıo sureklı

arkadaşım yanılıyor olmuş olmamam lazım çünkü benim sistemden yola çıkarak sana söyledim bende şöyle groove diyen bir tuş var bir bastınmı groove aktif oluyor ekrandada gözüküyor aynı tuşa ikinci defa bastınmı v-groove aktif hale geçiyor ve ekrandada v-groove aktif hale geçmiş oluyor bende aynen böyle sendeki sistemde v-groove olması lazım arkadaşım benim en son hatırladığım kadarıyla o sistemi dinlemiştim teknosada ve açmıştımda v-grooveyi hatırlıyorumda hemde ya sen dediğim şekilde birdaha dene arkadaşım mutlaka olması lazım bu arada sendeki diğer sistemi demiyorum arkadaşım eski olanı yani eski olanda v-groove yok biliyorum onda hiç denemede yeni olan subwooferlı müzik seti için diyorum anladın benim bildiklerim o konu hakkında bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir görüşmek üzere...

saygılar...

A u d i o p h i l e ™
murat3535

8 Temmuz 2007; 16:31:10 

quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

quote:

quote:

Hocam bu modeli hangi ülkede buldunuz acaba??Eğer söyleyebilirseniz belki bizlerde girişimde bulunabiliriz.

azerbaijan da buldum nakliye veya gümrükle ilgili bilginiz varsa belki sorunu cözeriz

bravehearts74

9 Temmuz 2007; 9:34:00 

yuh ki ne yuh azerbaycan gibi bir ülkede bu set var türkiye gibi 70 milyon nufusu olan bir ülkede bu set yok kendimize mi kızsak ne yapsak anlamadım arkadaslar sony türkiyenin merkezi istanbul altunizade de bence oraya mail ile danısarak belki bu seti getirme imkanınız olur diye düşndüm

http://www.sony.com.tr/

denemekte fayda var
quote:

quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

quote:

quote:

azerbaijan da buldum nakliye veya gümrükle ilgili bilginiz varsa belki sorunu cözeriz

HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

DÜNYA KADAR MALIN OLACAĞINA FINDIK KADAR NAM'IN OLSUN
cerkez78

9 Temmuz 2007; 10:07:02 

quote:

Orjinalden alıntı: yusuf çakmak

slm çerkez 78 kardeşim mesajını yeni grdüm bende amasyada oturuyorum dilersen senin adına araştırayım merzifon ilçesinde sony yetkili bayi var ben tanışıyorum ordaki abiyle bize yardımcı olacaktır...ne dersinn,

cok sevinirim kardeş ben amasya merkezde oturuyorum işyerimde calıştığım yer tan ticaret digiturk servisiyim

qeresma

10 Temmuz 2007; 0:28:02 

quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

quote:

arkadaşım yanılıyor olmuş olmamam lazım çünkü benim sistemden yola çıkarak sana söyledim bende şöyle groove diyen bir tuş var bir bastınmı groove aktif oluyor ekrandada gözüküyor aynı tuşa ikinci defa bastınmı v-groove aktif hale geçiyor ve ekrandada v-groove aktif hale geçmiş oluyor bende aynen böyle sendeki sistemde v-groove olması lazım arkadaşım benim en son hatırladığım kadarıyla o sistemi dinlemiştim teknosada ve açmıştımda v-grooveyi hatırlıyorumda hemde ya sen dediğim şekilde birdaha dene arkadaşım mutlaka olması lazım bu arada sendeki diğer sistemi demiyorum arkadaşım eski olanı yani eski olanda v-groove yok biliyorum onda hiç denemede yeni olan subwooferlı müzik seti için diyorum anladın benim bildiklerim o konu hakkında bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir görüşmek üzere...

saygılar...

kardesım tarıf ettıgıne gore yapıorum v-groove dıe bırsey yok sureklı on/off dıo ama yınede tesekkur ederım yardım ıcın

yusuf çakmak

11 Temmuz 2007; 18:18:44 

tamam dostum ben hemen arıcam orayı ve sana jet hızıyla dönücem olmazsa ben samsunuda araştırırım sen merak etme yeterki kardeşimizin işi görülsün hadi grüşürüz